Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Некои другаре от... Архентина също са измъчвани от подобни въпроси (и GPS си сложили за контролен уред). Ами явно толкова може машинката - в случая 220 км. Добре, че не се прекарАхмИ с по-високоскоростни гуми
    ...
    Прави вЧеПЕтление как е заредил докрай резервоара - да не му свърши бензинът по средата на експеримента.
    М`да. Дъ живейт Бокувити мъгистрали. Добрал се до "Хемито", за 2 и половина часа стигнах до Бургас Тръгнах в 5 сутринта, нямаше движение... сега ще видим дали ще има честитки от камери . Понеже рано пристигнах, рано си свърших работата, на връщане пуснах круиза на 130... ама много заспала работа ми се видя, пак нямаше движение, реших отново да понастъпя и ... на подскоци (три напред, два назад, жалко, че нямах "даш"-камера, че много интересни едни такива, хем решителни, хем предпазливи движения извършваше), на платното изскочи размахващ палка КАТ-аджия... Спрях... километър след него и смирено се върнах на заден ход, подадох си документите без думи... А той ме гледа някак озадачено и вика "Не Ви искам документите, но защо, защо карате така ???" Аз: "ами хън-мън, да видя колко вдига..." А той тъжно-загрижено ме гледа и: "Ами явно сте видели и няма нужда да Ви казваме с колко карахте ?"
    Та, можем да приключим темата със следната "техническа" констатация: над 220 км/ч при само 4000 оборота / мин., се усеща как прекъсва подаването на гориво, т.е. електронно ограничение все пак има, като не мисля да го махам (който иска повече - да се ориентира към "Рено Меган" и други подобни класни возила) Круизът пък работи само до 170 км/ч, над тях не иска да се включва. Среден разход ~ 16 л. / 100 км., много приятна изненада. От високото седене го няма специфичното "оптическо събиране на пътя / лентите" каквото съм имал на младини с "Ланчата" при същите скорости. В завоите е учудващо стабилно, за разлика от "Liberty". Както беше написал един участник тук "Вот такой вот, интересный зверек".
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ех, пак готино мнение! Карай си го и да те радва, както сега. Усещането е, че се забавляваш.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Та, къде казвате, има полицейски камери на АМ "Тракия" да ходя да ми премерят скоростта ?
        На мотел "Ихтиман" и къде Пазарджик.
        М`да... А как да си настроя ЖиПиЕсо да предупреждава за камери... така... по-своевременно ? Щото е трЕбвало по-отраншко да почна да намалявам Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Postcard.jpg
Прегледи:1
Размер:65.5 КБ
ID:5498043
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А какъв ти е GPSo?
          Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
            А какъв ти е GPSo?
            nuvi 2455LMT

Коментар

Можеш да ги компилираш по разстояние - да те предупреждават на 1 км. преди точката, а не примерно на 500 м. /само да не се разсееш и пак да настъпиш педала на газта/. Можеш да ползваш и тези, компилирани от niki_vd_86 по скорост.
              Иначе, според мен така са си добре - просто увеличи звука на навигацията и поглеждай скоростомера.
              Nothing comes from nothing...

Коментар

зАлепи му една банкнота от 100Евро на жипиесО на дисплея, , нема начин да не те предупреди навреме.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X