Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заедно да направим картата още по точна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Заедно да направим картата още по точна

Не Ви караме да правите каквото и да било. Закупуването на лиценз за MapSource като ъпгрейд позволява карта OFRM да се инсталира на компютъра, което дава възможност картата да се използва по всяко време, без да е необходимо уредът да е свързан към компютъра. Ако не Ви пречи уредът да е свързан с компютъра, можетe да използвате картата и чрез програмата BaseCamp, без да закупувате лиценз за MapSource.

Програмите MapSource и BaseCamp са предназначени за разглеждане на картата и не притежават функционалност за редактиране на самата карта. Ако под възможности за преминаване имате предвид организацията на движението (еднопосочни улици, пешеходни зони и т.н.), можете да използвате карта OFRM като подложка и да маркирате върху нея посоките на еднопосочните улици и пешеходните зони чрез удобен за Вас графичен редактор. По този начин можете да ни изпратите информация в прикачено изображение на имейла по поддръжка (info маймунка karta точка bg), за да я добавим в картата.
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Здравейте. Винаги до сега съм забелязал за бързо реагиране и редакция по основните пътища. Очуди ме само че не добавихте новото кръгово за качване и слизане на магистралата около Бараково. Благодаря Ви предварително.

Коментар

Има промяна на входа на гр. Гълъбово, идвайки от Средец и Опан. Част от ул. “Алеко Константинов” е затворена в единия край. Направено е отклонение в дясно от основния път посока с. Мусачево.

Коментар

Забелязах следната неточност в село Лозница, област Търговище. На картата пътят който минава през центъра го дава да се включва към главния, но в действителност същия свършва, а се завива на предишното кръстовище.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2017-04-20-21-52-03.jpg
Прегледи:1
Размер:43.5 КБ
ID:5750806Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2017-04-20-21-52-33-1.jpg
Размер:29.7 КБ
ID:5750807Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6785.jpg
Размер:355.8 КБ
ID:5750805
          Garmin nuvi 765T

Коментар

Стига бре...

Село Лозница, област Търговище, всъщност е град Лозница, област Разград!
            "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Аз и на Казанлък казвам село, нищо че не е. А пък като и минах през разбития селски път близо до "града" Лозница, благодарение на навигацията, няма как да го нарека с друго име.
              Garmin nuvi 765T

Коментар

Здравейте приятели! Най-сетни пуснахме софтуера за Андроид. Може да прочетете повече информация на този адрес.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=222145

Коментар

Здравейте. Бихте ли могли да поработите малко върху картата в гр. Видин. Има много еднопосочни улици, които не са обозначени на картата ( кара ме да влизам в затворени и срещу движението улици). Това са например ул. “Разлог”, “Александър Стамболов” и мисля още успоредни на тях, също перпендикулярната им ул. “Цар Симеон”. Благодаря Ви!

Коментар

Благодарим Ви за информацията!

Първоначално публикуван от rado.com Преглед на мнение
                    Здравейте. Бихте ли могли да поработите малко върху картата в гр. Видин. Има много еднопосочни улици, които не са обозначени на картата ( кара ме да влизам в затворени и срещу движението улици). Това са например ул. “Разлог”, “Александър Стамболов” и мисля още успоредни на тях, също перпендикулярната им ул. “Цар Симеон”. Благодаря Ви!

Коментар

Здравейте. Благодарим за новата версия на картата OFRM 2017 Q3! Преди време бях споделил,че е хубаво да бъде нанесено новото кръгово кръстовище в гр.Бургас, Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sshot-18.png
Размер:84.9 КБ
ID:5772257Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sshot-1.png
Размер:729.8 КБ
ID:5772258свързващо бул."проф.Яким Якимов" и ул. "Крайезерна". Същото се явява важна точка от обходния път,свързващ магистрала Тракия с Южното черноморие.Виждам,че все още липсва в новата версия. Поздрави и плодотворна работа!

Коментар

В Пловдив има сгрешено име на улица - ул.Полет е въведена като ул.Пролет. Горския път между манастир Св.Петка Мулдавска и с.Добростсан(Асеновград) е отбелязан като АТВ пътека, а той е сравнително лек маршрут за джип, кажете ако р необходимо по-подробно да опиша точно за коя пътека става въпрос.

Коментар

Благодарим ви за изпратените корекции! Ще бъдат отразени в следващата версия!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            Здравейте приятели! Най-сетни пуснахме софтуера за Андроид. Може да прочетете повече информация на този адрес.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=222145
                            И като я пуснахте забелязах колко е остаряла и се сетих, че каквото съм ви пратил последните вече май две години не сте го качвали. Всъщност офроуда как да е, но само в радиус на 200м. около мен в Пловдив има поне 10тина липси и неточности по POI. Aко навсякъде е така ... лошо. Кефех се на OFRM и я ползвам от много години, но в момента на гугъл мапс информацията е по адекватна.
                            Надявам се да успеете да наваксате.

Коментар

Здравейте.Притежавам две устройства GPS Nuvi 2595 и GPS Nuvi 3590.Версия на картата 2018Q2.Софтуера е последна версия. Въпросът ми е защо при зададени еднакви начални и крайни точки както еднакви настройки за маршрута ми го изчислява по различен начин? Примерно Пловдив-Велинград с избягване на магистрала, най-бързо- 3590 води маршрута през Звъничево,а 2595 през Пещера,Батак?
                              Последно редактирано от vlahkab; 24-07-18, 06:37.

Коментар

Първоначално публикуван от vlahkab Преглед на мнение
                                Здравейте.Притежавам две устройства GPS Nuvi 2595 и GPS Nuvi 3590.Версия на картата 2018Q2.Софтуера е последна версия. Въпросът ми е защо при зададени еднакви начални и крайни точки както еднакви настройки за маршрута ми го изчислява по различен начин? Примерно Пловдив-Велинград с избягване на магистрала, най-бързо- 3590 води маршрута през Звъничево,а 2595 през Пещера,Батак?
                                Маршрутизирането е функция на управляващия софтуер на уреда. Ако има разлика в рутиращите алгоритми между двата модела (примерно в по-новия модел да са направени оптимизации в алгоритъма или пък да са добавени допълнителни критерии, които ги няма в по-стария модел), възможно е маршрутизирането при зададени еднакви начална точка/дестинация и настройки да не съвпада.
                                OFRM Team
                                Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X