Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви протектори карате ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви протектори карате ?

Карам само с каска и очила ,макър че има и опасност за останалата част от тялото

Коментар

Нека пусна и аз нещо:
      Карам с тази екипировка към момента, като до нея съм стигнал след много четене и проби!

Каската, съм се доверил на AIROH и по специално на лимитирания модел Tony GOLD:

Карам с яка "Leatt Brace"

Оставам си верен на цялата ризница, в случая на ALPINE STAR - Bionic

За колената не признавам нищо друго освен шини, в случая избора ми е на ASTERICS

И за ботуши нез коментар оставам Gearne, в случая SG10. (тогава не беше излязла SG12)

Понякога слагам и тези гащи в зависимост от карането!

Без тази екипировка не мърдам никъде, даже и да се повозя което обикновенно става яко каране. Не искам да си правя експерименти. Когато тръгнах да си купувам АТВ първо се облякох и след това си взех машината.

Коментар

Дайте някакви изпитани usa/world сайтове за такава екипиировка, че искам и аз да си поръчам

Коментар

Наистина без поне маничко екипировка не се трагва никаде, човек никога незнае, кога ще падне. Тази екипировка става и за ендуро нали, знам но все пак искъм да попитам някои по опитен. А може ли да попитам горе- долу колко излиза целя комплект екипировка да се закупи минимум(преблизително).
          Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Такъв екип като на колегата е доста парици.Нов ендуро екип среден клас от България е около 1000-1200лв. При покупка от нета може да е малко надолу.

Коментар

...
              AIROH - Tony GOLD - 800лв.
              яка "Leatt Brace" - 650лв.
              ALPINE STAR - Bionic - 430лв.
              Шини ASTERICS - 900лв.
              Gearne SG10 - 650лв.
              Гащи с протектори - 200лв.
              ...

Коментар

AIROH - Tony GOLD - 800лв.-Доста пари за каска, карбон ли е колко тежи, кажи нещо повече.
                яка "Leatt Brace" - 650лв.вече 880 лв и аз ще си взме като прежаля парите, за по ниския клас какво мислиш?
                ALPINE STAR - Bionic - 430лв.-мисля че твърдите/черупки/ са по добри за атв, заради ненадината защита на гръдния кош
                Шини ASTERICS - 900лв. вече 1400 лв./Доволен ли си?Много са добри но по чужди форуми чета доста лощи отзиви за качеството на изпълнение и цени на резервни части./
                Gearne SG10 - 650лв.-Разкажи и за ботушките още нещо.
                Гащи с протектори - 200лв.-най добрите

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                  AIROH - Tony GOLD - 800лв.-Доста пари за каска, карбон ли е колко тежи, кажи нещо повече.
                  яка "Leatt Brace" - 650лв.вече 880 лв и аз ще си взме като прежаля парите, за по ниския клас какво мислиш?
                  ALPINE STAR - Bionic - 430лв.-мисля че твърдите/черупки/ са по добри за атв, заради ненадината защита на гръдния кош
                  Шини ASTERICS - 900лв. вече 1400 лв./Доволен ли си?Много са добри но по чужди форуми чета доста лощи отзиви за качеството на изпълнение и цени на резервни части./
                  Gearne SG10 - 650лв.-Разкажи и за ботушките още нещо.
                  Гащи с протектори - 200лв.-най добрите
                  - По ниският клас Leatt пази колкото по-скъпите. Разликата е в изпълнението, и в наличието на резервни части за скъпите. За ниския клас няма части за ремонт на цялата яка

- Прати ми моля те връзка към тия форуми за астериска. Интересува ме всякаква критика към продукта. Може и на лично.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Последно четох в роки маунтин коментари за продукти, ако не го намериш пиши да се поровя, иначе там за леат брейса имаше само похвали.Не казавам че наколенките са лоши, мен ного ми харесват, коментарите бяха главно за съотношението цена качество. При тази цена предполагам всички са съгласни че изпълнението трябва да не просто добро. Имаше много недоволни от пластмасовите закопчалки, които лесно се чупят./нямам такива, пиша каквото съм чел и впечатления когато съм ги разглеждал/

Коментар

Аз карам с такава екипировка: (естествено слагам и джърси и панталон, но няма да им слагам снимки)
                      Каска на Айрох Runner

Яка на Alpinestars Bionic

Ризница на Fox

Налакатници на EVS

И бутуши на Форма, но не им намерих картинка.

п.п Яката ми е нова и все още не съм карал с нея тъй, че още не мога да кажа как е.
                      Последно редактирано от KFX7oo; 27-05-09, 18:35.
                      Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Аз карам с една ризница на FOX,наколенки на Cemoto,къси гащи + протектор,яке с протектори,ръкавици + протектори и една каска "full face".Обаче имам един въпрос.Протекторите тип "броня" по-хубави ли са от тип "ризница"?Мисля да си продам ризницата и да си купа ето тази броня- .
                        Как мислите?

Туко що си снимах ризницата.Кое е по-добре?
                        Синята броня ми изглежда по надеждна.Само трябва да си купя и едни налакатници.Какво ще ме посъветвате?Благодаря
                        Последно редактирано от Goblin; 02-06-09, 18:49.
                        Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Първоначално публикуван от KFX7oo Преглед на мнение
                          Аз карам с такава екипировка:
                          Яка на Alpinestars Bionic

.

п.п Яката ми е нова и все още не съм карал с нея тъй, че още не мога да кажа как е.
                          имаш ли вече впечатления от яката, предполагам това е карбоновия модел, днес гледах новия каталог за 2010 г. има нов модел който е пластмасов изглежда по същия начин но е с бяла не червена яка и цената му е 480 лв
                          http://www.btosports.com/p/ASTARS10BNSSB
                          Последно редактирано от kvv; 18-09-09, 19:29.

Коментар

а и да се похваля с новата каска Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2008_One_Industries_Kombat_Monster_III_Helmet_Monster_III.jpg
Прегледи:1
Размер:57.6 КБ
ID:5123875

Коментар

Яката за врата върши работа при рязко даване главата назад,наляво и надясно,предпазва от чупене на врата и при ряско даване назад от опасност да глътнеш езика,всъщо така при по евтините яки,не тези професионалните ризницата помага за упората на яката иначе ако няма нещо отдолу да я даржи няма смисъл от нея!

А иначе аз съм с:
                              Ризница:Fox
                              Каска:Fox V1 Razor
                              Яка:Alpinestar
                              Наколенки:Fox
                              Ботуши:O'neal
                              [B]Honda 450R
                              Kawasaki 450R -продава се!
                              Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                                а и да се похваля с новата каска [ATTACH]114554[/ATTACH]
                                колега може ли да ми кажеш ако не е тайна от каде купи каската

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X