Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Червячен редуктор за лебедка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Червячен редуктор за лебедка!

Първоначално публикуван от ivko006 Преглед на мнение
    Слязох да я снимам и отново се изплаших, ей много е голяма:
    Не те знам лесно ли се плашиш, ама виж какво е шасито на ГАЗ-66 и мисли как да си качиш купето на такова.

Коментар

Някой знае ли с какви обороти се върти електомотора на електрическа лебедка когато е под товар? Понеже и аз ударих на камък с намирането на евтин червяк, сега съм на вълна ползване на редуктора и барабана от електрическата лебедка, с един малък, вследствие на което лек ъглов редуктор който да задвижва лебедката през щатната спирачка. Абе все едно същата лебедка, но със задвижване от раздатката вместо от електромотор.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Електромоторът се върти със сигурност много по-бързо от раздатката, даже и от двигателя на колата. Ще има повече сила, но ще брадясаш, докато се извадиш.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

С една ъглова предавка, при това повишаваща на 5 предавка на кутията(също повишаваща), с повечко газ би трябвало скоростта на вадене да е прилична. Може и да се увеличи диаметъра на барабана, но започваме да товарим редуктора, та няма да го направя.

Абе търси се нещо евтино и вършещо работа.

Коментар

Евтино и вършещо работа е да прескочиш едно звено от редуктора.

Коментар

Слязох да я снимам и отново се изплаших, ей много е голяма:
              [ATTACH=CONFIG]539919[/ATTACH]...
              колега и аз имам самурай и просто не виждам как ще я побереш

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Евтино и вършещо работа е да прескочиш едно звено от редуктора.
                Да, мислил съм за това, но искам да използвам всичко от механичната лебедка(заради спирачката), а тя предава въртящия момент към редуктора през един прът с 6 ръба дълъг педя и половина. Това към първа степен, там момента е малък. Ако предавам директно на втората степен трябва да ползвам по-дебел прът, а не мога да го захвана към спирачката.

Коментар

То хубаво, ама "червячен редуктор" и "повишаваща предавка" не се връзват много.

Коментар

Да де, то ако имаше червячен редуктор нямаше да се занимавам с повишаващи предавки...

Коментар

Ще се мери ,ще се реже, ще я вкарам някак, това Самураите са корави машини, то от моя остана само визията Самурайска, но и това не е малко!
                      Сега я оставям в гаража да полежи на земята до него, да се опознаят, че ми се налага преправяне захващането на предния мост и след това се захващам!
                      Като я монтирам ще кача снимки!

Коментар

Здравейте и аз съм се захванал с една лебедка днес ходих в София ,намерих нов ъглов червячен редуктор около 220-240 лв излиза внос от И талия трябва да се купува .Аз започнах да е правя от моно блок от падащ борд на бус на връщане в Монтана ми направиха маркучи за високо налягане от моно блока до хидро помпата сега трябва да купя малко хидравлично масло и да пробвам как ще работи това творение.

Коментар

Я вижте това..http://www.ebay.co.uk/itm/WINCH-VINT...8ceb486&_uhb=1
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                            Трябва да я монтирам на мястото на жабката, за да може навигатора да я върти !
                            Слабичка ми се вижда, а и до тук ще излезе една камара пари!
                            Забравил съм да пиша, че търся ниско бюджетно решение, но мисля че вече съм приключил с търсенето!
                            Гробар ти отпред ли ще я монтираш, та не ти харесва тази която е намерил Кольо?

Коментар

Трябва да я монтирам на мястото на жабката, за да може навигатора да я върти !
                              Слабичка ми се вижда, а и до тук ще излезе една камара пари!
                              Забравил съм да пиша, че търся ниско бюджетно решение, но мисля че вече съм приключил с търсенето!
                              Гробар ти отпред ли ще я монтираш, та не ти харесва тази която е намерил Кольо?
                              То при мен нещата не са чак толкова тежки като при вас.....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:лебедкааа (1).jpg
Прегледи:2
Размер:80.5 КБ
ID:5452582Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PTO.jpg
Прегледи:2
Размер:68.4 КБ
ID:5452583 лебедката ще е отпред!За най добрия по нашите земи бачо Кольо....коментар нямам .....той е технически гений и като малък е бил дете чудо...
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Тези снимки ме подсещат, че все още не си почерпил.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X