Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръждопреобразувател на "вюрт"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ръждопреобразувател на "вюрт"

Здравейте,
    Някой иска ли да се кооперираме в закупуването на шише от 1 литър на ръждопреобразувател на "вюрт" ? Като ръждопреобразувател е най-доброто на пазара, но за съжаление го продават само в опаковка от 1л. на цена 72 лв, а на мен ми трябват около 250 мл.

До: Ръждопреобразувател на "вюрт"

Делчо, брой ме и мен - аз не знам колко ми трябва, но съм замислила и аз да полекувам тук там ръждички. Мисля че около 250мл. и за мен (да се надявам да ми стигнат)

Коментар

Има в Практикер-Люлин. По 100-ина грама.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Sparky благодаря! Още днес ще отида.

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
          Sparky благодаря! Още днес ще отида.
          Някъде по железарските щандове бяха. Зад машинките. Като влезеш, вдясно. Като си с гръб към касите, тия бутилчици бяха наредени в десния край на шанда, до колкото помня. Имаче 5-6 вида неща, все в еднакви шишенца, на WURT. Това конкретно го бяха кръстили "Разредител на ръжда", или нещо такова.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вюрт уж нямат малки разфасовки и не би трябвало да е в оригинална тяхна опаковка. Знам, че по магазините за автомобилни бои купуват и разливат. Оня ден имах такава дилема дали да си купя едно шише от вюрт или наливно. Наливно обаче мога да си купя и сапун та реших да ви взема едно шишенце. Ако беше във Варна да ти отлея 250 грама.
            Иначе май изглежда хубав продукт, нацапах една тръба и я оставих на двора, седи една такава синкава но колко време ще е така?

Коментар

E, в оригинална беше. С лепенка, указания, и всичко както си му е реда. Имаше и 2-3 вида масла, едното съвсем прозрачно - като водичка, пак в същите бутилчици, както и още 1-2 неща. Всичко на WURT, в еднакви разфасовки от 100-ина грама, а може и по-малко да е било.

Коментар

Оригиналния ръждопреубразовател на вюрт е само в бутилка по 1 литар. Има едни мазила които също са за ражда /не си спомням как точно бяха описани в каталога им/ които се използват за обработка на резбови съединения и те са в по малки опаковки но не мисля че са търесния от нас продукт.
                Бива да си проверите щото може и да съм в тотална заблуда.

Коментар

Ето малко мнения на колегите от Опел и Шкода. Те ги разбират нещата с ръждата
                  http://www.opelclub-bg.com/forum/lofiversion/index.php?t44851.html
                  http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7943

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    E, в оригинална беше. С лепенка, указания, и всичко както си му е реда. Имаше и 2-3 вида масла, едното съвсем прозрачно - като водичка, пак в същите бутилчици, както и още 1-2 неща. Всичко на WURT, в еднакви разфасовки от 100-ина грама, а може и по-малко да е било.
                    Ходих до Практикер и видях въпросните бутилчици. Не са на Вюрт и не е ръждопреобразувател, а разредител на ръжда - за раздвижване на панти и други заяли сглобки. Жалко! Продължават да се търсят още двама, за да си делним 1л от Ръждопреобразувателя на "вюрт"

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                      Ходих до Практикер и видях въпросните бутилчици. Не са на Вюрт и не е ръждопреобразувател, а разредител на ръжда - за раздвижване на панти и други заяли сглобки. Жалко! Продължават да се търсят още двама, за да си делним 1л от Ръждопреобразувателя на "вюрт"
                      Единия съм аз.

Коментар

Взех 4 доста ръждиви джанти вчера и се чудя, ако мога да го използвам този ръждопреобразувател да премахна ръждата преди боядисване или нещо друго? Ако е така ме бройте и мене.
                        Honda XL600LM, 1987
                        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Може ли някой на кратко да каже как действа този продукт? Напълно ли премахва ръждата? На какви сплави действа? Аз имам малко ръжда по заднита барабани и мислех да действам с шкурка или четка и после боядисване, но може би това е начина от 20ти век, а тоя препарат от 21, а и има повърхности и места, където просто е трудно или не може да се ползва шкурка.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Ръждопреобразувателя не я маха, а я преобразува до нещо си. А ако взаимодейства с голо желязо - него също преобразува до нещо си. И двете преобразувани "емулсии" действат като пасивиран слой. После се измива, подсушава и боядисва.

В основата си преобразувателя е ортофосфорна киселина. Тайната е в добавките, осигуряващи по-добро и по-дълготрайно взаимодействие с ръждата, за да може тя да се преобразува докрай.

Коментар

Този на вюрт не се мие, така поне пише по каталозите им в магазина. Имам места намазани с него и още непокрити - така си стоят тъмно сини вече доста време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X