Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Използвате ли ChatGPT?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
    Моите наблюдения са, че обикновено този тип инструменти се отричат от хора, които се притесняват, че могат да им отнемат/повлияят негативно на работата или доходите.

// За какво ни трябваше тоя Google, такъв хубав каталог си имахме едно време в хит.бг и цялата музика и филми на света в техно-линк…

Моите наблюдения са противоположни. Най-големи фенове на ИИ са хората занимавщи се с ИТ или програмисване. И ако за първите не е много ясно колко биха били засегнати от ИИ, то някаква част от вторите вече могат да се смятат за безработни...
    Въпрос на време и квалификация. Тия които са напред в материала едва ли трябва да се тревожат, но ниските нива програмисти и съпорт могат да започват да си стягат багажа.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-04-26-00-18-04-937_com.openai.chatgpt.jpg
Прегледи:80
Размер:180.3 КБ
ID:6997039 Ние сме на друго интелектуално ниво.... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-04-26-00-18-04-937_com.openai.chatgpt.jpg
Прегледи:77
Размер:180.3 КБ
ID:6997040
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        ...но ниските нива...
        Ъе тия на високите нива някога са били ниски. Пък и в един момент ще свършат.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Между другото от няколко дни тествам и Copilot към браузъра Edge, направи ми впечатлениe че при Copilot е някак по-напреднал ИИ спрямо безплатната версия на ChatGPT, дава по-подробна и поднесена информация, за съжаление Copilot не е наличен като отделно приложение а само като вграден към Edge, та на компа ще питам него а навън при нужда от информация, на мобилния ми ChatGPT, така че определено ако сте в къщи използвайте Copilot

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ъе тия на високите нива някога са били ниски. Пък и в един момент ще свършат.
            Ми нормално. Скоро време няма да има кой да ти направи на струг прост фланец (абстрахирай се от това че имаш струг)...

И коментаторите...

Коментар

Точно това правя и аз - тествам и наблюдавам конкуренцията в действие. Интересно е, но това при положение, че от резултатите не ми зависи живота

Коментар

Ми нормално. Скоро време няма да има кой да ти направи на струг прост фланец (абстрахирай се от това че имаш струг)...
                Не, не е нормално. Изхвърляне е. Единия ефект е че ще се поразчисти плявата от бранша - беше пълно с пеперудки, минаващи през година-две максимум в следваща фирма, додето и там ги разберат че за нищо не стават. От другите, каквото и да разправят, няма как да се лишат, независимо дали са зеленчуци, младши или дърти. Тенекията сама не се справя и няма изгледи скоро това да се промени.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имаше период в края на 90те, в който държаха машинописките на щат без да правят нищо за да дочакат възраст за пенсиониране. Този период отмина, word-а си остана…
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Уърда може и да е останал, но тия които могат да тракат на клавиатура със скоростта на добра машинописка, с минимални или никакви грешки все още са кът...
                    Боц бутонче, боц второ, и след 10 минути - хоп магия, има цели две изречения...

И по-конкретно за уърда. Това важи за хората които се ограничават единствено с малкия и мек офис. А има толкова други, не малки и не меки...

И коментаторите...

Коментар

Аз имам една госпожа от онзи период дето и до днес може да пише само на бдс и си гледа клавиатурата,а не екрана докато го прави...комично и с не малко грешки...
                      Та...така.
                      Няма страшно в умирачката...
                      Страшното е да си жив!...

Коментар

"добра машинописка"
                        Вероятно едно от двете условия в цитата не е изпълнено. Или и двете не са...

И коментаторите...

Коментар

Понеже сте зачепкали въвеждане на текст - отскоро на един таблет реших да проверя с какво може да ми бъде полезен стилуса му.
                          Останах впечатлен от успеваемостта му да разпознава ръкописен текст - почти 100%!
                          И на бърлгарски и на английски, без аз да се съобразявам с негови особености.
                          Преди това откритие за въвеждане на текст закачах външна БТ клатикура.
                          "Нарисуваните" от появата им са ми крайно антипатични.

Това с разпознаването на драсканици едва или има нещо общо с тенекиен интелект - работи си офлайн.

Иначе познавам хора все още с голяма скорост при въвеждане на текст.
                          Всички пишат само на БДС.
                          Иначе негледането у клатикурата не нищо изключително - дори аз не го правя!
                          Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 3 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X