Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
    Съгласен съм с Вас..., закон за движение по пътищата от Републиканската пътна мрежа, магистрали, първостепенни, второстепенни и черни пътища... като черните се имат предвид които са нанесени на пътната карта... по всички други пътища и кърища можеш да управляваш и без книжка, но там има друг момент, че свидетелството за управление се издава за управление на моторно превозно средство, тоест за моторното средство нужно ли е свидетелство... освен за АТВ което може да се управлява по черни пътища с каска... но решението от там нататък е изцяло на този който тръгва да кара...

Извън Републиканската пътна мрежа е достатъчно да се носи само лична карта и документ за управляваното мпс.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
      С каква цел това? За да може следващият път пак така ли?
      Чист спам, ще отговоря, разбира се че категорично не, писал съм, че момчето просто това е търсило от темата си според мен, а не че ще го поощряваме... станало е недоразумение, дотук съм с спама, извинявам се!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        QUOTE]

Много ми допада тази част ,на мен също ми написаха акт,щото ме видели,да карам без колан.Е,като ме спряха (настигнаха ме с включени светлини) бях с колан,но това не е важно,преди това ме били видели....Добрече не са ме видели да газя някого.
        За държанието на милиционерите,няма да споменавам...Много бяха учтиви.
        А,и друго ми стана любопитно-що единия милиционер,дето се подписа като свидетел,не си вписа длъжността и званието?Данеби,като е на служба,да няма право да стидетелства...Щото,като се замисли човек,двама доброжелателно настроени "полицай",чудесно могат,да вгорчат живота на когото си искат,па той-да доказва,че няма сестра...
        А ти наистина ли сложи колана преди да те спрат ,или си караше през цялото време с колан ? Ама без да лъжеш ,с ръка на сърце .Живи хора сме и се случва да забравяме от време на време .
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
          Тая тема е за раздела спам вече. Какво толкова го чоплите както и да се погледне нарушение на закона е факт. Това че полицаите не ги били гонили или видели нищо не променя. Най малкото ще извземат записа от камерите на бензиностанцията и готово. Дори да са "бутали" моторите до там после пак ли ще ги бутат? Аз лично се съмнявам. Повечето изхождат от какво ми е удобно на мен, ами представете си че бяха причинили ПТП и някой ваш близък беше пострадал, едвали щяхте да сте толкова снизходителни. Всеки мрънка няма полиция няма държава, един път и те да си свършат работата и пак недоволни. Отделен е въпроса че някой мотори не могат да се регистрират, но това е друга тема...
          Този акт който са написали милиционерите няма да издържи и 2 мин в съда,хващаме ли се на бас,та дори и да има запис от камери на бензиностанцията.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Ами ако не са ги видели.Добре да предположим че са ги видели,защо не са взети мерки да ги спрат на пътното платно,това е тяхно задължение,ами ако имаха бензин и си карат по пътя,милиционерите щяха да карат след тях до като им свърши бензина ли.
            Ице, този вид спиране/хващане стана практика в София и веднага ти казвам защо!
            Тези не са нито първите, нито ще са последните, има старши участници във форума които също изгоряха по ТОЧНО ТОЗИ НАЧИН.
            Сега обяснявам, минавайки през София с такъв мотор те виждат на поне десет камери, от там съобщават на най-близкият патрул и те леко след теб.
            Полицаите знаят много добре, че ако надуят сирените, "колегите" ще хукнат да бягат и тогава на 100% ще има НЕВИННИ пострадали....вярвай ми.
            Затова тихо и кротко го следват, или до бензиностанцията, или ги хващат на някой светофар....пак истински случай.

Не искам да изпадам в повече подробности, това е и причината поради която аз кореняка софиянец, НИКОГА не съм карал мотор В и ОКОЛО София.

Коментар

За какво "доказване" виновен-невиновен говорите - това не е дело за убийство, а административно нарушение - плащат си глобата и това е!

Добре са направили, че не са ги гонили, а са ги последвали... Нали се сещате, че вероятността да се опитат да избягат е голяма и може да предизвикат ПТП... Дори мисля, че имаше някакво негласно правило да не се преследват мотористи!
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                А ти наистина ли сложи колана преди да те спрат ,или си караше през цялото време с колан ? Ама без да лъжеш ,с ръка на сърце .Живи хора сме и се случва да забравяме от време на време .
                Няма нужда да лъжа-като тръгвах от паркинга на супермаркет бях без колан,ма като ме спряха след две преки,си бях с колан,ако те интересува,ще ти пратя ника на колега от форума с който бяхме...
                Ма това няма значение,те са видели...е,що не са ме спрели ,докато се разминавахме...
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Този акт който са написали милиционерите няма да издържи и 2 мин в съда,хващаме ли се на бас,та дори и да има запис от камери на бензиностанцията.
                  Защо оставам с впечатление, че имаш повече информация за случая, от тази споделена в първия пост?
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    Да скочат самоотвержено (като Матросов) пред мотора ли? Ако не е регистриран? Какво предлагаш?
                    Заповядай.

Коментар

• От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Може и така да е не споря! Нямаше ли нещо, че ако подпишеш акта и ако е до 50лв нямаш право да обжалваш ?
                      Газ 69 2.4i
                      Густо майна, пътят свърши !!!
                      GSM: О895 7О6О59

Коментар

[QUOTE=hristo jivota;2092867]Заповядай.
                        [video=youtube[/QUOTE]

и какво очакваше тоя с мотора - полицаят да се махне, защото той му бибитка???
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                          Никакъв не е проблема да ги пуснат да си ходят ,да се качат на моторетката и да ги спрат след 20метра ,.А сега да видим още 3/4 страници изписване

А относно белята ако стане става много дълга и широка ако нямат гражданска. Имам катастрофа с мотор като бях буен кон ,имах кат. С но нямах А ,нямах гражданска ,бях с предимство ,движих се по главен път .Един опел ми отне предимството (той беше виновен) ,но в крайна сметка аз отнесох плюнката ,8 месеца в гипс ,криво зарастнала ръка(и с такава ще си ида от този свят), акт от 1000лв (при заплата тогава 150/200лв) ,платих и на тъпака опела (защото ме съди неговата застр.компания),постоянни разходи до болницата (на 50км от нас в едната посока) ,аз си поемах консумативите (родители те ми тогава) ,болки и страдания ги оставам настрана(не са за пренебрегване ), ядовете на родителите ми . И един пресен случай в сряда ,не видях че идва от дясно на кръстовище нивата на полицията ,за малко да я ударя във вратите и да я обърна по таван , аз съм виновен ,не я видях (слънцето ме заслепи) което не ме оправдава ,дясностоящ ми е ,за щастие карах много бавно и спрях по средата на платното .Малко по надолу ме спря и поиска документите но аз ги бях забравил в къщи и ми каза да ги донеса до авто мивката .Взимам ги и отивам ,полицая и ги поглежда и се хваща за главата ,всички категории изографисани ,книжката изтекла от 4 дена (подал съм документи за нея ,но още не е станала ,след 10 дена е готова,все едно нямам книжка),карам без вкл. фарове, без колан ,отнемам предимство,и правя предпоставка за ПТП,само колата изрядна .Добре че излезе човек и не ми писа акт ,ами ако беше писал? -Щях пак да чукна една хилядарка, ами ако бях го ударил ? – Гражданската автоматично отпада,защото книжката ми е изтекла ,а сега и сложете ,разноски по делото, материални щети за моя сметка ,и не дай си боже телесни повреди .......... и като теглим чертата ,пари за един апартамент ........... Така че като спазваме законите ,пазим един вид и нас си ,а като ги нарушаваме ,теглим и пълним хазната и берем само ядове и си скъсяваме така или инак краткия ни животец .

пп Но ние българите по стар български обичай се мъчим постоянно да заобикаляме законите и ако не можем си викаме :- Басиииии държавата ! Е затова няма да се оправим ,защото търсим все да се измъкнем тънкана или да заобиколим ...........
                          Много хубаво разсъждение,жалко че е трябвало да изпатиш... само за последното не съм съгласен,крайно време е да се разбере,че при изтекло СУМПС не си неправоспособен водач. Едва ли някой се съмнява,че ако му изтече личната карта спира да е български гражданин?

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                            Защо оставам с впечатление, че имаш повече информация за случая, от тази споделена в първия пост?
                            Обръщам внимание на фактите и следя темата,така работят професионалистите.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              и какво очакваше тоя с мотора - полицаят да се махне, защото той му бибитка???
                              Полицая си е точно на място,целта му е моториста.

Коментар

Обръщам внимание на фактите и следя темата,така работят професионалистите.
                                Ами аз "факт" относно това какъв точно акт е написан
                                Мнение на hristo jivota
                                Този акт който са написали милиционерите няма да издържи и 2 мин в съда,хващаме ли се на бас,та дори и да има запис от камери на бензиностанцията
                                и дали е написан въобще акт не видях. Изобщо, от първия пост не става ясно какво точно се е случило, след като са ги "сгащили".
                                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X