Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Косачка БОШ Ротак 320 . Невероятен боклук .

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
    Не се обиждайте, ама честно се чудя как може някой да си купи все още ел. косачка от магазин при цените на бензиновите втора употреба и то все истински марки. На колко народ със елкосачкии съм доокосявал с моя 20 годишен бригс с кой знае колко навъртени хектари .... . Поне да беше нещо за допиване или до@@@@ .
    Бензинова ако двора ти е от декар нагоре . Моя тука в София е 330 квадратни метра и с лекота го кося за няма и час с електрическата . За такава квадратура бензинова е безсмислена .
    Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    Колеги,това е зелен Bosch.Хоби серия, съизмерима с цена и качесто,както на другите китайски нискокачествени уреди.Щом е работила 2 години всичко е ОК.
    Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    РЕМОНТА Е БЕЗМИСЛЕН.Просто удължавате мъките.....
    Ако търсите по-качествена,купувате Хускварна,Викинг,Хонда.....
    Съизмерима само по качество даже отива по надолу . Като цена 2+ пъти по скъпа от които и да е китаец .
    Последно редактирано от sek.1; 31-05-14, 04:13.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Същия бош, същата работа. Превъртял лагер. На боклука е. Някой китайчета са определено по качествени.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Същия бош, същата работа. Превъртял лагер. На боклука е. Някой китайчета са определено по качествени.
        Изхвърлил ли си я вече ?

Коментар

Трябва да проверя. Казах да я изхвърлят. Какво ти трябва от нея?
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз ползвам същата сигорно 4-ти сезон и няма грижи за сега но сериозно се замислям да направя ревизия на лагерите особено след като прочетох темата.Относно заточването на ножа правя го редовно и има страшен ефект-не усеща товар.От начало не ми правеше впечатление да глъхне докато беше нова,но веднъж като я обърнах какво да видя ножа-"МОТИКА".С тея дъждове и жеги се разхождаме често по двора.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Трябва да проверя. Казах да я изхвърлят. Какво ти трябва от нея?
              Евентуално цялата . Въртят ми се разни идеи в главата . Връщам към тебе хубава ракия или каквото друго пиеш
              Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
              Аз ползвам същата сигорно 4-ти сезон и няма грижи за сега но сериозно се замислям да направя ревизия на лагерите особено след като прочетох темата.Относно заточването на ножа правя го редовно и има страшен ефект-не усеща товар.От начало не ми правеше впечатление да глъхне докато беше нова,но веднъж като я обърнах какво да видя ножа-"МОТИКА"
              Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
              .С тея дъждове и жеги се разхождаме често по двора.
              Реално ако са читави лагерите доста години не би трябвало да има проблеми . Да споделя една тънкост с лагерите особено новите . В повечето под капсоловката почти няма грес слагат много малко . Аз лично внимателно ги отварям пълня ги с грес и ги затварям така живота им се вдига многократно .
              Последно редактирано от sek.1; 01-06-14, 04:32.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Да споделя една тънкост с лагерите особено новите . В повечето под капсоловката почти няма грес слагат много малко . Аз лично внимателно ги отварям пълня ги с грес и ги затварям така живота им се вдига многократно .
                Самата грес грее на високи обороти, патил съм с една пералня "Диана".

Коментар

Гресите са различни видове . Аз имам и една бяла която слагат на лагерите и други части в самолетните двигатели . Поне с Литол 24 до сега не съм имал проблеми при обороти около 3 000 . Купувал съм лагери които вътре са абсолютно сухи .

Коментар

Ръчните тримери са бая над 3000 оборота. Тия колекторните двигатели развиват 5 цифрени скорости. На флекса има намаляваща предавка, и пак са 12 000 на короната дето е бавно.

Коментар

В Норвегия доста се използват роботи за косене. Ходи си където ходи, пасе, и като му падне батерията - сам си се прибира да се зарежда. После продължава на нова сметка.

https://www.youtube.com/watch?v=re-M6bKWrsY

Коментар

Бош никога не са правили нещо смислено, независимо дали ел инструменти или ГНП-та за автомобили, независимо от серията. Все пак си е любителска фирма, така че няма какво повече да се очаква от нея. Повечето ел инструменти на Бош (перфоратори, дрелки, ел длета и др.) са със изключително слаба механика. Това, че на нас ни се вижда скъпо и марково, не значи че е качествено. Същото мога да кажа и за така хваления и скъп Проксон примерно.
                        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                          Бош никога не са правили нещо смислено, независимо дали ел инструменти или ГНП-та за автомобили, независимо от серията. Все пак си е любителска фирма, така че няма какво повече да се очаква от нея. Повечето ел инструменти на Бош (перфоратори, дрелки, ел длета и др.) са със изключително слаба механика. Това, че на нас ни се вижда скъпо и марково, не значи че е качествено. Същото мога да кажа и за така хваления и скъп Проксон примерно.
                          Аааа не съм съгласен.Синята серия на Бош си е ОК.

Коментар

Електрическа косачка Викинг за 500 лв. работи една година и един месец.Вчера изведнъж и паднаха оборотите, постоя малко и пак я включих.Поработи 10-ина мин. и пак паднаха.Утре я нося в гаранционния сервиз, че да видим.Стария ми Партнер направи 14 сезона с една смяна на нещо по ел. частта за 4 лв.

Коментар

Захванах и моя Бош разглобих го какво да видя яко сенце продухах го извадих 3 лагера четвъртия нещо ме затрудни и ще му мисля някаква сгода да го извадя.Скобите които имам не могат да хванат шайбата но както и да е.Лагерите могат да карат още,зле са двата лагера на ремъка-логично там има повечко зор.Притеснява ме друго тази перка за олаждане зад шайбата която не съм свалил превърта.Като извадя шайбата ще огледам но все си мисля че не редно.Така и така съм я разхвърлял ще и взема нови лагери.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 015.jpg
Прегледи:1
Размер:141.2 КБ
ID:5591356Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 013.jpg
Размер:158.6 КБ
ID:5591355Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:119.7 КБ
ID:5591357

Коментар

Интересно, и моя Викинг беше събрал долу - горе толкова сенце за около година работа, кося 1200 кв.м. на седмица.За сравнение стария ми Партнер го отворих за първи път на 10-ата година и почти нищо не беше събрал.Я запознантите да кажат, да не би да са умишлено конструирани така новите модели.Аз не разбирам много от техника, но това сенце със сигурност пречи, я на охлаждането, я на нещо друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X