Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Добро утро, нов съм в форума и не успях да разбера, в кои под-раздел да пусна темата и реших, че тук е по-добрия вариант. Значи малко за мен; --> шофьор съм вече 2 години , карам коли когато ми се отдаде възможност. За 7 месеца работа успях да събера 5К "5000 лв." , реших да си купя горе посочения автомобил, ако някой има автомобила,карал е такъв,имал е такъв, или просто може да ми каже, малко повече за него ще съм благодарен безкрайно

Значи автомобила, ще бъде внесен от ЕС "Европейския Съюз" -> "Германия,Белгия,Италия и т.н." , имаме един познат които държи една автокъща, свързахме се с него и той каза, че ще направи всичко възможно да ми намери това ауди за 2000-2500 ерво = 4000-4500 лв. С доставката до България, но тук идва голямата дилема. Заслужава ли си парите този автомобил, след като пристигне още колко пари ще са ми нужни за смяна на частите? Моля темата ми да не бъде заключвана/местена и т.н. защото няма да знам какво е станало с нея, къде е преместена и т.н.

Малко информация за аудито;

1. Седан
    2. Дизел
    3. 1.9 тди
    4. Скоростна кутия -> ръчна "задължително" -> 6 скорости

Казах да ми намери, автомобил по тези изисквания.

Сега ще чакам вашите мнения,препоръки,съвети. Благодаря предварително

От: Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Прочетете темите за ФВ Пасат от същите години в раздела за ФВ и имайте предвид, че А4 и отзад е с многолостово окачване с алуминиеви носачи, докато пасата ако не е 4х4 е на Н греда.
    За 5000 лв. много се съмнявам, че ще намерите читав екземпляр, но щом са Ви обещали няма да спорим.
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Модела Б5 фейслифт произведен през 2001год. и регистриран 2002/3 е напълно възможен вариянт. За Б6 с посочените критерии малко трудно ще се намери читав екземпляр. Пожелавам ти късмет колега.
      Около 1500лв евентуално биха ти стигнали за регистрация обслужване и няколко други изненади. Аз наскоро минах през този филм с Б5 Ф. с мотор АФН.

Коментар

Тогава какво предлагате, каква кола да си взема като за 1-ва? Трябва да е с следните параметри;

1. Седан
        2. Дизел
        3. Ръчни скорости
        4. Бюджета е 5К с регистрациите и другите работи.

Коментар

Rover 420 или 45, седан.
          Дизел 2000 сс, турбо, интеркулър, перфектен английски дизел, има и с мощност, която влиза в малкия данък, и който двг с едни дюзи му повишаваш мощността.
          Купе, трансмисия, окачване - абсолютно еднакво с Хонда Сивик 6-а генерация, т.нар. "англичанка". Имах такъв Ровър (3 бройки, дръгите 2 бяха бензин), продадох го на 230000 МИЛИ, без никакви проблеми по двг и като цяло.
          Говорим за кола '96-'05, а не преди '95-а.
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Искаш мнение за А4 2001–2004 год. ( В тез години варира модела) ,аз съм повече от доволен вече четвърта година. Но много е важно с твоя ограничен лимит от кого ще купиш колата.Препоръчвам ти кола с позната история от приятел да няма неприятни изненади после.Търси читаво А4 от по-стария модел(2000 год),ще имаш по-голям избор да намериш запазен екземпляр за таз сума.

Коментар

Благодаря ти @fanfan , но прочетох в нета, че има големи проблеми с носачите,главите,ремаци,ролки и т.н.? Колата ще ми я докарат от ЕС , мои познат които държи автокъща ще ми я докара, ако успее да намери за тази цена нещо хубаво. Другия ми избор е;

1. VW Passat 1998-2001 г.
              2. AUDI A4/A6 1998-2000 г.

Коментар

Благодаря ти @fanfan , но до колкото прочетох има големи проблеми с носачите,главите,ремаци,ролки и т.н. Това истина ли е, ако е така колко пари ще ми струва след това ремонта?

Коментар

Имах такова Ауди. НИКОГА няма да купя.Само страдах.Съсипа ме психически и финансово.

Коментар

Колега ,за тези години кола ,даже тези пари са и много.1000 евро пряко сила.
                    Като правило ,кола над 10 години ,производство след 2000 година става само за скрап и то дизелова .Лично мнение.
                    За да я вкараш в едно прилично състояние,ако не са го направили преди тебе ,то трябва да подмениш всички гумени тампони ,да рециклираш спирачните апарати ,да смениш и четирите амортисьора , цялата изпускателна система и лагерите на главините на колелетата.Не споменавам въздушните възглавници.

Коментар

Първоначално публикуван от pfoenix94 Преглед на мнение
                      Благодаря ти @fanfan , но до колкото прочетох има големи проблеми с носачите,главите,ремаци,ролки и т.н. Това истина ли е, ако е така колко пари ще ми струва след това ремонта?
                      Притежавах и управлявах А4 1.9тди около 4год.,единственият проблем са носачите,че бързо дават фира по нашите пътища.

Коментар

Така,посочените параметри ме навеждат,на единствена мисъл-добър финансов крах на новак.АУДИ,е добра кла но както казват е масрафлийка.Успех

Коментар

но тук идва голямата дилема. Заслужава ли си парите този автомобил: твърдо Н-и-Е!
                          един познат има подобен, но 1.8 бензин комби - отзад тесен с повдигнат между задните седалки под заради изпускателната система /ауспуха май?/. прецени колко си висок, защото предната седалката ще е по твоите размери.
                          за парите които си приготвил може да се намери нещо по-голямо, обърни внимание на различни от германските производители - предлагат повече еКСтри фабрично, според нивото на оборудване .
                          успех с покупката!

Коментар

Сподели и на нас, кои са тези не германски производители с по големи автомобили, с толкова много екстри, при които ако попадне на не читав екземпляр, няма да зароби купчина пари.
                            Последно редактирано от tiramisu; 09-09-14, 21:26.
                            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

И Ауди и ФВ от тези години , трябва да бъдат огледани добре преди да бъдат купени. За 5000 лв след 2001 година, означава да е поне за още 2000 лв ремонти. Примерно маховик и обслужване
                              Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X