Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet s10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Chevrolet s10

Къде ще е боят?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
      И на двете споменати коли съм си слагал сам газовите. Ако се опитваш нещо да ме обиждаш или критикуваш, ще кажа само че съм си ги правил така както на мен ми харесва. Това че ти имаш различни виждания е приложимо само при твоите коли - там прави каквото на теб ти харесва.
      Въх издънка... не исках точно теб да те обидя по никакъв начин .
      Наистина бих и го правя по друг начин, ама ме лъжеш сега, знам кой ти слага газовия инжекцион, така че продължавам да твърдя че не са хора на място.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Къде ще е боят?
        Ти пък веднага да гледаш сеир. Севдо ми е приятел и ако се чуства засегнат за нещо което всъщност не се отнася за него ще си върна думите обратно.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Къде ще е боят?
          Бой няма да има! С приятели не се бия.

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Въх издънка... не исках точно теб да те обидя по никакъв начин .
          Наистина бих и го правя по друг начин, ама ме лъжеш сега, знам кой ти слага газовия инжекцион, така че продължавам да твърдя че не са хора на място.
          Инжекциона го слагаха газаджиите, но то е цял кит - няма възможност за грешки или недоизпипване. Или работи или не. После се програмира. Така или иначе не видях в нито един от Шевролет форумите в Европа някой да е успял да сложи успешно газов инжекцион на 4.3. Всички карат с нормална газова. Защо ли?

Коментар

Бой няма да има! С приятели не се бия.

Инжекциона го слагаха газаджиите, но то е цял кит - няма възможност за грешки или недоизпипване. Или работи или не. После се програмира. Така или иначе не видях в нито един от Шевролет форумите в Европа някой да е успял да сложи успешно газов инжекцион на 4.3. Всички карат с нормална газова. Защо ли?
            Мир?
            Давай да го полеем с Капи. И без това имам да ти давам едно кашонче с кроасани...

Коментар

Малиии,как подпалИхте и двамата.Сори,бре,майтап...
              П.С.Севдо,защо на 4,3 да не може?Нещо компа?

Коментар

Малиии,как подпалИхте и двамата.Сори,бре,майтап...
                П.С.Севдо,защо на 4,3 да не може?Нещо компа?
                Абе спецовете твърдят че не бил самообучаващ се както при JEEP например и никога не могла да стане заигравката с ъгъла на изпреварване (не знам доколко е вярно), обаче пак не знам какво общо има това с газовия инжекцион

Коментар

Не знам защо. Факт е че момчетата си играха три дни с всякакви настройки. Куца работа. То не бяха усилени инжектори, по-широки тръби......абе всичко пробваха. Накрая като демонтирахме, сложихме за проба един обикновен изпарител. И три минути буксува на място. Не може да направи сцепление и да тръгне Може и да си внушавам, но май на газ има повече ряз. Или ако не то поне е същото като бензин.
                  Този инжекцион и до момента си живее в колата на Дидо.

Коментар

Не знам защо. Факт е че момчетата си играха три дни с всякакви настройки. Куца работа. То не бяха усилени инжектори, по-широки тръби......абе всичко пробваха. Накрая като демонтирахме, сложихме за проба един обикновен изпарител. И три минути буксува на място. Не може да направи сцепление и да тръгне Може и да си внушавам, но май на газ има повече ряз. Или ако не то поне е същото като бензин.
                    Този инжекцион и до момента си живее в колата на Дидо.
                    На газ трябва да има повече въртящ момент при добро хранене, така че не си внушаваш.

Коментар

Севдо,сега говорих със "спеца",ОМЕ-ГАЗ на РенцоЛанди.Няма проблем и с атмосферен и с турбо двигателя.За 4,3 става въпрос.За втория се препоръчват 2 изпарителя и японски дюзи.На Гранд 4,7;5,2;5,9-също.

Коментар

прочетох... аз наи добре да си слагам обикновен изпарител... на уазката го нарпавих с 2 копчета газ/бензин...и свиккнах така да я паля само тр да се пръсне малко и да спреш преди старт после като запали веднага пускаш газта... абеее пдообрения хаха НО на шевито няма да се правя на маистор ясно е ще се ходи в пловдив.. пък дали има смисъл от януари газта 1.50лв г/д а бе ще видим...
                        S10 & Frontera

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X