Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житие и страдания на едно РОКИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вече и аз с Роки!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Мене по-скоро ме мъчи как да стене, та да не стърчи много цялата работа! Гледам тука Сабин я е сложил пред радиатора, над гредата...

Е, какво му е на тоя вариант? Или, ако сложиш 100х100, няма къде да режеш? Круме?
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тръба цол и половина се е утепала за челна броня. Аз съм с нещо подобно, и нямам никакви проблеми с нея.

Грешка е да се интегрират плочата за лебедката и бронята в едно цяло. Мислете, чертайте, режете, ама при сваляне на бронята от жипката, лебедката трябва да си остава на мястото. Налага ми се да свалям бронята почти всеки месец, ако всеки път се налагаше да свалям и лебедката-щяхте да ме чувате чак при вас как псуя.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Тръба цол и половина се е утепала за челна броня. Аз съм с нещо подобно, и нямам никакви проблеми с нея.

Грешка е да се интегрират плочата за лебедката и бронята в едно цяло. Мислете, чертайте, режете, ама при сваляне на бронята от жипката, лебедката трябва да си остава на мястото. Налага ми се да свалям бронята почти всеки месец, ако всеки път се налагаше да свалям и лебедката-щяхте да ме чувате чак при вас как псуя.
        Ясно е, че няма да е заедно с бронята. Въпросната снимка я постнах само за местоположението.
        Последно редактирано от edoors; 06-07-11, 20:09. Причина: пиша с г... крак
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Кольо е прав. Бронята трябва да "облича" лебедката. Ламарина му е майката, ама пусти абкант...
          Иначе , места за джека може да се направят, както е направил Жоро (ioppo).

Коментар

Сваляме радиатора-на него охлаждане му не трябва(на паркинга не загрява-хич)!! Забивам лебеда до моторя! След това я "обличам" с цялото железо,със дълъг,непрекъснат шев!!Така,и да иска да я сваля,ще трябва да го прави през ауспуха.
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Ламарина му е майката, ама пусти абкант...
              Иначе , места за джека може да се направят, както е направил Жоро (ioppo).
              Ламаринената броня е повече за фасон. За сериозно използване само тръба. За нея се вдига с джека където ти е удобно, няма нужда от специални места за човката.
              Ма всеки знае себе си, на някои им е кеф даже да слагат сини пръскалки и червени лампи на предните габарити...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                Сваляме радиатора-на него охлаждане му не трябва(на паркинга не загрява-хич)!! Забивам лебеда до моторя! След това я "обличам" с цялото железо,със дълъг,непрекъснат шев!!Така,и да иска да я сваля,ще трябва да го прави през ауспуха.
                Скоро да са те "обличали" с чувал откъм главата?

Коментар

Да не си помислите, че съм се отказал! Не съм! Просто събираме с Крум още някои части:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05093.jpg
Прегледи:1
Размер:173.7 КБ
ID:5290663

... и крепежи...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05075.jpg
Прегледи:1
Размер:98.2 КБ
ID:5290664

Сега чакаме някой да изхвърли малко кабел за управлението на лебедката и почваме...

Коментар

Tака, така...Убавите работи не стават с бързане.

Коментар

Криза го е налегнала! Трябваше да разгоня няколко досадни клошари,за да се докопам до "имането",което ще вкараме в Рокито!Някой пазаруват от Илиенци,ние от най-близката кофа!Вече имам идея за марка(запазена)-"Клошар тунинг" Ама какви работи изхвърлят хората-........следете темата!!
                      088пет722пет99

Коментар

Еми, и аз назъртам от време на време. В момента зидам един нужник на вилата с тухли, които намерих в реката.
                        Важното е, да стане.

Коментар

Саше,благодаря за подкрепата и.......идеята!!
                          088пет722пет99

Коментар

Моля! Еми, в тая скъпотия, какво да прави човек. Намерих си и една задна седалка от нещо си и си направих диван на двора на сянка.
                            Айде да не спамиме...

Коментар

Абе да знае някой къде изхвърлят шегели...?

Коментар

Аз си ги кОпувам по 2-3 лв парчето от крепежни елементи. Досега не съм имал ядове. Имам 5 броя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X