Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ужасът, наречен "Летуване по Черноморието"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ужасът, наречен "Летуване по Черноморието"

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
    Просто карах дълго време от Бургас за София ,за да посрещна любимия мъж....забравих да си купя кафе от друго място,та така де,"почерпих"се тамСрамота на срамотиите ,а какво остава за морето,нали?Доколкото съм чувала едно кафе на площад"Сан Марко" във Венеция....заведение което японците само снимали с фотоапаратите си....и не смеят да припарят...та доколкото чух там едно кафе било от порядъка на 5евро/страшна скъпотия/...Свят голям,хора -шарениНе се оплаквайте от собствения си избор
    Аз веднъж съм ходил в Малта само, и то по Нова година, но имам доста добри впечатления... Даже се учудих на лошите отзиви, които преди това бях прочел...
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
      Аз веднъж съм ходил в Малта само, и то по Нова година, но имам доста добри впечатления... Даже се учудих на лошите отзиви, които преди това бях прочел...
      За това става дума.Ние също бяхме за Нова Година....мисълта ми беше,че не може да се лепне етикет просто така:не става по нашето Черноморие или където и да било.Ако имам възможност аз отново бих предпочела да отида в Малта,хареса ми много,не ми стигна времето за нищо почти.Било е стечение на обстоятелствата и така ги приемам нещата.Дадох този пример ,за да се види,че не само тук има проблеми
      Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Родното Черноморие...
        Харесвам си аз 'семеен хотел'. Снимки - прекрасни, цени - нормални, дори и свободни стаи. Обаждам се, резервирам и питам изрично дали има интернет и др. неща, които ме интересуват. Отговорът е - дааа, разбира се.
        На място - семейният хотел се оказва неизмазана къща на края на курортното градче. Лошо, много лошо първо впечатление. Звъним на звънеца - никой. Влизаме - пак никой. И така, докато най-накрая се появи жената, с която бях разговаряла по телефона. Каза - елате да ви покажа стаите и да кажете дали ще оставате . Че аз съм платила капаро за две нощувки за две стаи..
        Имаше си и хубави страни де - стаите бяха точно тези от снимките - чисти и подредени. Но пък интернета беше мираж през повечето време - хващаше се само в определени стаи, но за сметка на това и спираше постоянно, защото 'устройството е прегряло'..
        Е това е в общи линии. Повече там няма да отидем.
        Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Ужаса започва още с избора на хотел.От една седмица жена ми упорито търси.Започва се с невярна информация за цените-обявеното рядко отговаря на действителното.Звънях на поне 5 места.След 10-тото свободно в слушалката се чува дежурното ,,Алоооо?''.Ма хотел еди кой си,ала бала...Няма...Алоо?Ами миличка,не ти се обаждам да чуя как си...
          Преди много време започнах работа на едно място,замествах докато се върне титулярката от отпуск по майчинство.Имаха стационарен телефон,за поръчки.И какво забелязвам аз....никаква култура от страна на колежките....звъни се и те сякаш са си в къщи....."АЛООООО...."....направих лека закачлива забележка,че не е хубаво така.това е служебен телефон,хората отсреща се объркват,не знаят къде звънят.Хубаво би било да се спомене :фирмата...добър ден.....много по-професионално звучи Научиха се...свикнаха,та до ден днешен
          Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X