Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ужасът, наречен "Летуване по Черноморието"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ужасът, наречен Созопол

Закони си имаме отлични. Не се прилагат обаче. Защото онези, които трябва да ги прилагат не са лично заинтересовани от прилагането им. А не са лично заинтересовани, защото Системата им позволява да имат лични мотиви на Държавна платформа.
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Най-отвратителното, просташко, надменно и късогледо обслужване съм получавал край езерото Анси, Франция. Утвърден от стотици години курорт, с утвърдени традиции, силни, поощряващи качествения туризъм закони, потомствени семейни бизнеси, и тък нататък, и тъй нататък. Беше преди години, но още го помня.

Недейте да търсите под вола теле. Законите били виновни, хората били такива, това - онова. Навсякъде е едно и също. Потокът "добро обслужване" тече стремително между двата бряга - единият е брега "Оядохоме се от много клиентела", другият е "Изгоряхме от липса на такава". Е, в средата течението е най-бързо. По брега - бързеи и водовъртежи. Абсолютно навсякъде е така.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе, аз лично от обслужването по Черноморието не съм недоволен. Получавал съм лошо, но обикновено на мест, където и преди да вляза съм подозирал, че ще е такова. Ама и в Гърция и в Турция съм виждал не добро. Най-големият ми проблем е презастрояването, от което се чувствам като в Люлин и битпазара ориенталски тип, който се е появил на много места. Екзотиката е хубаво нещо, ама не и у дома... За щастие все още има варианти да си прекараш добре и тук.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Писах преди няколко дни, но пак да ви кажа-и аз като nola обичам дивото къмпингуване-на палатка, с минимални удобства, разбира се близо до населено място заради снабдяването с провизии.
          Та щом не ви харесва как ви обслужват по цивилизованите курорти-пробвайта дивото. Има си своето очарование, вижте какво става с Иракли-в околностите няма място къде да си паркираш колата. На много хора им допада свободата която получават през почивката си, пробвайте, готино е.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Да, а и изобщо бяха много приветливи всичките момичета.
            Лошото е, че на следващата година (2009) се отбихме на път за Събора в Приморско, но за съжаление, персоналът беше съвсем друг.
            Отново грешка на собственика:не е успял да си задържи готиния персонал,но пък друг ще спечели
            Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Писах преди няколко дни, но пак да ви кажа-и аз като nola обичам дивото къмпингуване-на палатка, с минимални удобства, разбира се близо до населено място заради снабдяването с провизии.
              Та щом не ви харесва как ви обслужват по цивилизованите курорти-пробвайта дивото. Има си своето очарование, вижте какво става с Иракли-в околностите няма място къде да си паркираш колата. На много хора им допада свободата която получават през почивката си, пробвайте, готино е.
              Иракли ме очарова преди години,сега не е същото за съжаление.Търся си диво местенце за палатка и плажСпешно!Провизии могат да се вземат предварително при много добра организация,така че не е задължително условие да е до населено място
              Последно редактирано от Goblin; 23-08-10, 21:54.

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                Иракли ме очарова преди години,сега не е същото за съжаление.Търся си диво местенце за палатка и плажСпешно!Провизии могат да се вземат предварително при много добра организация,така,че не е задължително условие да е до населено място
                На Маслен нос има едно плажче, което е извън защитената територия. Точно под вишката на военните. Дори един тип с лодка зарежда всеки ден бира в едно павилионче Достъпен е само с джипки с прежалена боя, така че трудно ще заприлича на Иракли
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
                  Няколко безплатни съвета от мен морският човек към вас БЪЛГАРСКИТЕ ТУРИСТИ. Уважаеми туристи ,когато решите да почивате в България се дръжте като в чужбина с хората които ви обслужват и можеби ще се изненадате каъв ефект има нормалното държание и малкият бакшиш.Що се отнася до качествата на храната и напитките вие да не би да можете да си купите нормално сирене от магазина например.Аз съм главен готвач в 5 звезден хотел и също така съм работил в доста държави.Наблюдението ми е ,че Българина се държи по един начин в чужбина и като делибашия в България.
                  Съгласна,много точно написано и нямам какво да добавя

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                    На Маслен нос има едно плажче, което е извън защитената територия. Точно под вишката на военните. Дори един тип с лодка зарежда всеки ден бира в едно павилионче Достъпен е само с джипки с прежалена боя, така че трудно ще заприлича на Иракли
                    Еее,чудесноЩе си направя труда да го открия

Коментар

Абе хоракъде ходите,че сте толкова разочаровани?Не съм попадала досега на нещо фрапиращо,никой не ме гледа като дойна крава и изобщо....не знам от какво се оплаквате,наистина

Коментар

От: Ужасът, наречен "Летуване по Черноморието"

Никой не се оплаква ,просто хората споделят впечатленията си от почивката и обикновенно разочарованието идва от разликата между очакването и желанието и това което получаваш.А за дойната крава- надценка 500 % нещо не ми се вижда логична.Като пример малката бутилка вода-цена на едро около 40 стотинки ,цена на морето-2 лв. Никой не те кара да си купуваш, но усещането, че това е навсякъде, те кара да се чувстваш знаеш как. Трябва човек да е голямо дърво, да не му пука за да не ги забелязва тези работи. Ден година храни жътваря, не хотелиера и ресторантьора. Просто обстановката ,обслужването и отношението не съответстват на цените.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          Никой не се оплаква ,просто хората споделят впечатленията си от почивката и обикновенно разочарованието идва от разликата между очакването и желанието и това което получаваш.А за дойната крава- надценка 500 % нещо не ми се вижда логична.Като пример малката бутилка вода-цена на едро около 40 стотинки ,цена на морето-2 лв. Никой не те кара да си купуваш, но усещането, че това е навсякъде, те кара да се чувстваш знаеш как. Трябва човек да е голямо дърво, да не му пука за да не ги забелязва тези работи. Ден година храни жътваря, не хотелиера и ресторантьора. Просто обстановката ,обслужването и отношението не съответстват на цените.
                          За вода като спомена,а как ти се струва цена на едно жалко кафенце-8лв. на летище София?На всичкото отгоре не е от качествен сортЯ да сметнем на каква цена го доставят и колко % слагат горницаНе е ли пладнешки обир?Но като ми се пие кафе,купувам, после не рева...."И ние пушим цигари Кент и ядем бонбони Тик-Так....

Коментар

Търсене и предлагане. Баланса се постига с много недеволни и от двете страни. Зе сега май само клиентите са недоволни /като фалира Слънчев Бряг ми се обадете/. За успокоение- има алтернативи и то много.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Слънчев бряг няма да фалира,той от курорт за средния европеец да почива със семейството си се е превърнал в курарт дискотека-за по ниския клас европеец-бачкатор, да дойде да се напие и да се прибере.
                              Янита -за аерогарата си права.Аз лично не си купувам от такива места.Нито обстановката ,нито ситуацията заслужава тези цени.

Коментар

За успокоение - и Амстердам е същотото. Двупосочният билет Лондон -Амстердам е 15 паунда за уикенда. Иди в Амстердам в петък привечер и се наслаждавай да подрастващата английска младеж.
                                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X