Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Пляс, пляс педалите!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Пляс, пляс педалите!"

Пакетирам го..

Мисля че "Дъмпел", ще е подходящо решение!

Забравих да кажа, опасявам се че Гоблин няма да смее да назове адреса си и няма да има начин пратката да стигне до него!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение

Няма нищо нормално в лесбото..

При иудеите на лесбозабавите се гледаше като предусъдителна, но все пак забава, докато хомозаигравките се наказвали със смърт.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Забравих да кажа, опасявам се че Гоблин няма да смее да назове адреса си и няма да има начин пратката да стигне до него!
        Предложението е твое и честта изисква да намериш начин
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Volk, Volk-личното си обещание ли спазваш или се притесняваш парите дадени за стъкло с алкохол, дали ще го изпие адресата...
          Бъди ларж, прати го, пък каквото му е писано на шишето, нали е от сърце, и да се строши по пътя все тая...

п.п.подочух за "Royal Salute", пълнолетно, по US законодателството...

Коментар

Малко известна подробност...

Обеците и кърпита по главите на пиратите от романите описват силно развит хомосексуализъм сред морските бандюги!

Освен това, знамената им никога не са били с черепи и кости /Холивуд/, а са избирали селскостопанско животно, примерно овца, за символ на кораба...

Отново препоръчвам да не спори някой, защото залозите и тогава и сега са си билил истински!

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
              Предложението е твое и честта изисква да намериш начин
              Понеже знам, че няма да получа адрес от Гоблин, ще го пратя на адреса който ти ми дадеш!

Чакам...

Коментар

Еййй.....
                Всичко значимо/не изключвам пиратство, каперство и други форми на морски бандитизъм/, се е пресъздавало от художници, Volk.Сражения, пълководци, прелюбодейци, прелюбодейки, без значение държавническите им титли и т.н.
                Я дай тук една/желателно цензурирана/ рисунка на пират, уважен от братството мъжката и за финал центриран с флаг с дръжка и овца...

Ако не, поне при Ал.Македонски ще намериш утеха за сентенцията си, че има аномалии в човешката сексуална ориентация, което не виждам никой да оспорва.
                До колко е или не е нормално, имам становище, но не съм Господ, да го налагам на всички.

Коментар

Понеже знам, че няма да получа адрес от Гоблин, ще го пратя на адреса който ти ми дадеш!

Чакам...
                  В правото на това му казват шиканиране.
                  Нали си почтен търговец? Условие, което не си посочил в тръжната документация, не можеш да го въведеш след приключване на търга, като предпоставка за сключване на договора.

P.S. Ако бях на мястото на Гоблин, бих пренасочила изпълнението към някой известен гей-клуб със задължение пакета да бъде предаден лично, а връчването - фото-документирано .
                  Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Само ми кажете къде да пратя уискито, че ми писна от гейски номера!

Коментар

Абе какъв е тоя нездрав интерес към педалите?
                      Показва или латентен хомосексуализъм или липса на секс, или невъзможност да задоволиш жена.
                      Възможно е също така да показва и други неща, ама тия горе изброените са първопричините за останалите

АЗ пия ром, но не знам каква е връзката с Ямайка, пиратите, капитан Морган, и ходенето с пола, което не е женска дреха.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Чакам...
                        Що не го пратиш на мене да го пийна във ваша чест

Пиши повече и пускай теми че иначе ке измреме от скукаИма дни в които влезем у форума и след малко излезем Нема НИЩОДа си жив и здрав.И си пий без притеснения и не ходи на доктори тия морат ората.....
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Що не го пратиш на мене да го пийна във ваша чест

Пиши повече и пускай теми че иначе ке измреме от скукаИма дни в които влезем у форума и след малко излезем Нема НИЩОДа си жив и здрав.И си пий без притеснения и не ходи на доктори тия морат ората.....
                          Гоблин, като покажеш подобно мнение,заповядай на нашата маса...
                          Не е зле дотогава да си знаеш мястото...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            ...
                            Разправяй ми, че и там няма дискриминация.
                            Да взема да запитам обществото тук с тема ала:
                            1. "Лесбийките, добри колежки ли са във вашата сфера, независимо научна или производствена такава"
                            2. Дали ако се е скарала вечерта с Иванка съпруга/та, има същия кисел характер на работното място като нас, хетеросексуалните?
                            3. Мята ли очета по секретарката, с цел шефа да получи рога, макар и модифицирани?
                            Ами, дискриминация. Лесбийките по правило вдигат по-малко шум около себе си. Както и по-обикновените жени, спрямо мъжете. Някои неща не се променят с обръщането на самохода.

Иначе, на въпросите, според моя скромен опит -
                            1. Да.
                            2. Да.
                            3. Да.
                            Нищо ново тук. Т.е. има, но е в дребния текст.

Малко известна подробност...
                            Обеците и кърпита по главите на пиратите от романите описват силно развит хомосексуализъм сред морските бандюги!
                            Флотът, вкл. законопослушния такъв, а също армията и църковния клир, дават широко поле за изява на хомосексуализма. Описано е в литературата и градския фолклор. И тук нищо ново.

Веселият Роджър е станал нарицателно на пиратството малко преди възникването на киното. Признавам, че литературата има заслуги за това повече от флота, но все пак не е чиста художествена измислица.

На твое място, вместо да мрънкам, бих претърсил наличната информация.

Коментар

Ако искаш го прати на себе си, важен е жеста.
                              ...и, пак се вихриш в дискриминационни среди, Danika, дори и да е ляво ориентирана колежка, не е в м.р., а ти си знаеш на твоето, Ако и тя да изработи приза за Гоблин.
                              Каза уиски на пост, до тук има един-условието актуално ли е или вече не?Аз и да пиша, ще съм в корупционна схема, за другите как?

п.п.Danika, извинения за сравнението.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Абе какъв е тоя нездрав интерес към педалите?
                                Показва
                                ... липса на работа. От друга страна, след час-два ще дойде жената и няма да видите от мен ни интерес, ни дявол. Към педалите де, жената си ми е интересна.
                                Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                                Що не го пратиш на мене да го пийна във ваша чест...
                                На тебе винаги сме разчитали.
                                Гоблин, като покажеш подобно мнение,заповядай на нашата маса...
                                Разгледай раздела с разказите и ще видиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X