Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Пляс, пляс педалите!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Пляс, пляс педалите!"

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Ще се самоцитирам от една друга тема
    Султанът (свеж като репичка) казал на капналия от умора евнух, който му водел жена след жена от харема:
    - не любимата работа изморява, а безцелното скитане по коридорите.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Винаги съм се чудил, защо се мъчат, а не дръннат една жица!

Майтап..

Няма нищо нормално в лесбото..

Ако на някой му харесва, стой настрана..

Има и понятие "скрит хомосексуализъм" и трябва да сме много предпазливи!

Бъди винаги бдителен!
      Ако ти дръннат една жица и имаш нужда от помощ свиркай така ше завъртят педалите
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Исках да потърсим възвишеното, а ни метнаха в "аутлета"!

Но да си продължим темата с нещо по-сериозно..

Идва кандидат за работа / а тук почти всички сме велики работодатели, почти фараони, дори да сме наели засега само себе си/, подава ръка и усещаш за какво става въпрос..

Ще ли бъде нает и каква е причината да се асоциира гъвкавостта на китката му с работата, която трябва да върши?

Ако примерно трябва да работи с клавиатура, където тази гъвкавост си е определена опция.. Все пак няма успешен мъж-машинописка!

Коментар

Еми, нашата фараонска структура търси стругари..., с тая китчица как ще стегне патрона, без да си уплътни дънцето на фешън дънките, идея нямам.
          А успешни мъже машинописки не търсим, като ни перне понякога хормона след работа...,ама присъди за изнасилване нямаме.
          А, материал за нова тема-ти черпиш!

Коментар

Ако е за възвишено, голяма разлика дали е пендел или не, няма. Ако е за работа, ... май пак не. Ако трябва да е танцьор, актьор или дизайнер, обикновено даже са по-успешни от правите. До степен да влязат във вицовете. Ако ще е инженер, ... ами обикновено не стават.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Ако трябва да е танцьор, актьор или дизайнер, обикновено даже са по-успешни от правите.
              Мосю, позволете ми лека корекция..

В цитираните от вас области, нашите симпатични приятели са без конкуренция! Това е моето скромно мнение на един малък паж....

Ей, много е гот в "аутлета", все едно си влезнал в кръчмата и си метнал сакото!

Харесва ми това място, както и компанията на всички "криви", "прости" и брутални разпасани словесни пройдохи!

Да живее "аутлета"!

Коментар

Харесва ми това място, както и компанията на всички "криви", "прости" и брутални разпасани словесни пройдохи!

Да живее "аутлета"!
                ...ми кажи едно "Наздраве", какво ни тъпчеш главите с размисли, ако си с външна канализация, пофта ли ще ти е да ти е вътрешно/кранчето на аверчето/...
                И в "аутлета" е нормално да захапеш домат/ако ще и ГМО/ след питието, а не някой съфорумник или поредната тема.
                Блог викаш е бошлав работа, несериозна...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  ...ми кажи едно "Наздраве", какво ни тъпчеш главите с размисли, ако си с външна канализация, пофта ли ще ти е да ти е вътрешно/кранчето на аверчето/...
                  И в "аутлета" е нормално да захапеш домат/ако ще и ГМО/ след питието, а не някой съфорумник или поредната тема.
                  Блог викаш е бошлав работа, несериозна...
                  Може ли да "развържеш" мисълта си, че аз не мога!

Коментар

Може ли да "развържеш" мисълта си, че аз не мога!
                    Първият ред-за педалите/ала трифонов и че мъжките/в случая условно/ са с външна канализация/фалос/, а дамите с вътрешна.
                    Вторият-визирах неоснователното ти засягане, че темата ти е метната в коша.Нормално беше да я родиш там.
                    Третият-бих те обидил неволно, ако ти го обяснявам на всеослушание.Имах предвид да ползваш блог формата във форума, за нескончаемите си теми.Дали ще се радват на популация от четци, зависи от теб.
                    Има вероятност след като хвърлиш камък в локвата, да не видиш толкова опръскани, колкото сега, хапвайки пуканки, но това зависи от атрактивността на размислите ти в блог-а.
                    Юлиян Вучков твори чудеса от тв в тв с безумните си сентенции, няма начин да ти е конкуренция-ти поне си наясно с реалностите.

Лека!

Коментар

И педалите се делят на групи както и нормалните. Има някои ,които ти се иска да ..........,има някой ,който ти се иска да............ Има обаче едни педали,които са събрани в една голяма сграда в София и ги дават всяка вечер по телевизията. Тях пък ми идва да ги ...............!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Нормално беше да я родиш там.
                        Човече, аз нямам детеродни органи!

Пола ми е друг!

Ей, нещо се стреснах... Всички тук ли сме наясно, кой от какъв пол е?

Майтап!

Въобще не ми дреме нито в кой раздел ми е темата, нито ме интересува, кой как я оценява...

От това пари не се вадят...

С нескончаемите си теми ровя въпроси които ме интересуват и ако няма такива като мен, ще си четеш сам подписа и правилата на форума, защото нямам спомен да си пуснал тема, хеле пък интересна...

Нищо лично, съвсем искренно ти го казвам!

Само имам молба да не наричаш участниците "популация", все пак е обидно нищо че модераторите ще си затворят очите в случая...
                        Последно редактирано от Volk; 09-07-10, 18:28.

Коментар

Разслабся, в "аутлета" сме...
                          Наясно съм, че си с външна канализация.

...трудна материя за комуникиране си ти, ако бях написал "създадеш", щеше да ме питаш сигурно със "Създателя" ли те асоциирам, пък ти си атеист и съм ти засегнал религиозните права и свободи...

...разслабся...

п.п.гледам си пописал, докато ти отговарям.Теми като твоите и аналогични, мога да изровя хиляди в нета, друг е въпроса дали ме интересуват педалите и крепкото им ръкостискане.Техническата насоченост на този Портал я има само тук за мен и тя ме интересува основно.
                          И без развлекателни теми като твоите, има много за четене тук, преди подписа ми.
                          Ако реша да пиша интересна тема по твоите стандарти, ще ползвам блог-а си тук, няма да я вра в очите на всички, щото за мен е значима.
                          Има резон, ако си кадърен писател, да имаш читатели и там, мисля.
                          За популацията не те разбрах, но ако някой се е засегнал, му се извинявам.
                          Последно редактирано от maxxx; 09-07-10, 18:46.

Коментар

Разбирам те напълно...

Все пак, опитай, убеден съм че можеш да пуснеш интересна тема!

Ай билив ин ю!

Коментар

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

С теб пък е още по-смешно!

Много контрол, малко полезна информация...

Или ще се позовеш на правила или на някакви линкове..

Нищо лично...не съм забелязал, но това не означава че нямаш собственно мнение!

Не говоря за неприятното усещане за контакт с чиновник..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X