Ами не са ми проблем .. Знам ли, не ги взимам достатъчно сериозно ли или просто не ми се месят в личното пространство. Не ме дразнят, не ми пречат. Имам един познат гей - с него и гаджето му винаги е весело като излезем на дискотека Танцуват умопомрачително и са големи веселяци. Та, както и при всички, и тук според мен е в сила "има и такива, и такива .. "
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Вальо, имаше тема за педалите в спама, тъкмо се успокоихме, що дълбаеш пак?..
Добре, е, че има добра модерация тук, иначе можеше да видиш цяла страница с нецензурни писания...
Да пляснеш такава тема по това време/и не само/, или ти е вкиснало сиренето, или ти е избягала салатата на околовръстното/ГМО с примес на курварлък/, или ти е скучно, ако не се пишат бози във форума....
...или кравите са отпрели да търсят читав стругар, нарязващ газови резби без рекламации/леви, леви-колко да са леви, освен достатъчно/...
...и твоята не е лесна...
Да са живи и здрави обратните, нямам нищо против да върша и тяхната работа относно естествения прираст.
Колкото са повече, толкова повече "работа" за нас хетеросексуалните. Мене работата не ме плаши.
Коментар