Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лъжат ни за убийството в Овча купел!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лъжат ни за убийството в Овча купел!

Здравейте !
    Жалко за момчето притекло се в помощ на приятел!
    Жалко за всички останали безпристрасни наблюдатели на нещо, което отдавна премина фазата на зародиш.
    Един ден всички ние ще събираме от тези плодове без изключения.Тези които не останаха безпристрасни и показаха открито своята гражданска позиция и тези които цинично-нихилистично се произнасяха, че такова явление несъществува.
    Ех, Ясене, Ясене, кой ти постави титлата Супер модератор !
    Кой ти дава право да обиждаш и да се подиграваш саркастично с учасниците от другите форуми и най-вече нагло да заявяваш, че няма да се извиниш за думите си.Чесно казано на мен ми е все едно да ли ще проявиш мъжесво или някакви заченки на такова,но четейки правилата"написани с кръв в този форум"-както заявяваш в един свой отговор-аз видях , че етиката и морала са водещи и върху тяхното спазване е акцентирано многократно.Ами при положение, че си "Супер модератор"............(оставям това многоточие за размисъл , а не за тълкуване)
    Но докато има хора, като Тодор МБ,аз знам , че не всичко е загубено и оставам във форума !
    Останете със здраве !

Коментар

Първоначално публикуван от kapia Преглед на мнение
      Ех, Ясене, Ясене, кой ти постави титлата Супер модератор !
      Кой ти дава право да обиждаш и да се подиграваш саркастично с учасниците от другите форуми и най-вече нагло да заявяваш, че няма да се извиниш за думите си.
      Я, въпросът стана личен. Супермодератор съм от квотата на малцинствата*, личи ми по снимката.
      И така, кой се е почувствал обиден? И за какво?

-------------
      *Представлявам малцинството от физически здрави, психично уравновесени и грамотни българи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Я, въпросът стана личен. Супермодератор съм от квотата на малцинствата*, личи ми по снимката.
        И така, кой се е почувствал обиден? И за какво?

-------------
        *Представлявам малцинството от физически здрави, психично уравновесени и грамотни българи.
        И какво собствено се връзваш на новозаписан стар познайник лежащ на кълката че анонимното прокси го прави по-хитър
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X