Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомопарад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомопарад

Може да съм старомоден но тия изроди не мога да ги гледам спокойно.Това е заговор срещу човечеството погледнете кои го рекламират пак онова племе...
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Странно ми е наличието на тема с подобно заглавие във форум претендиращ за високо интелектуално ниво,за хората "извън пътя", "нестандартни" и т.н.
      Последно редактирано от ifchon; 30-06-10, 05:01.

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
        Странно ми е наличието на тема с подобно заглавие във форум претендиращ за високо интелектуално ниво,за хората "извън пътя", "нестандартни" и т.н.
        Така де, като ходим по горите, да не би да живеем там?! Или да гледаме с безразличие, как нацията оглупява, чалгализира се, че се и изпедерастява, а на всичко отгоре се и гордее и парадира с всичко това...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ако сме толкова мъже, дай да оправим глупостта или поне чалгата. Педерастията сама ще отпадне като насъщен проблем.

Коментар

Как бре, Ясене, как? Еле чалгата... Как да я борим, щом като някои от младите и доказано интелигентни, членове на форума, знаят всички чалгахитове наизуст, че даже и скришом си ги тананикат...

П.П. Някои от гореспоменатите чалгахитове, имали и метал вариант!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              ...
              Всъщност нямам нищо против тях, стига да не демонстрират, а в случая и да парадират с ненормалността си. С подобни изцепки подвеждат и нормалните младежи, зер модерно е... а като му мине модата?!
              Точно за това е и моето мнение по въпроса. Защо се получи така, че в годините на "демокрацията" /кавичките не са случайни/ маса народ се самоопределиха като хомо? Чернобил и на това ли повлия?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Точно за това е и моето мнение по въпроса. Защо се получи така, че в годините на "демокрацията" /кавичките не са случайни/ маса народ се самоопределиха като хомо? Чернобил и на това ли повлия?
                Ти, май не си представяш средното количество обратни и недоориентирани в едно общество, в което на никой не му пука и никой не се крие. За мен оценката от 40% е приемлива статистически.

Това, което беше тук по социализма, сега го има в Иран - президентът им вдига рамене и пита "Какви права на хомосексуалистите? Ние НЯМАМЕ хомосексуалисти!" - въпреки твърдото убеждение на целия свят, че няма как и там да не е пълно с пендели.

------
                @giorgio - дай все пак да правим ВЪЗМОЖНИ работи. Простотията, чалгата... не казвам, че са лесни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Ти, май не си представяш средното количество обратни и недоориентирани в едно общество, в което на никой не му пука и никой не се крие. За мен оценката от 40% е приемлива статистически.

Това, което беше тук по социализма, сега го има в Иран - президентът им вдига рамене и пита "Какви права на хомосексуалистите? Ние НЯМАМЕ хомосексуалисти!" - въпреки твърдото убеждение на целия свят, че няма как и там да не е пълно с пендели.
                  ....
                  40%?!? Аре стига де! Това не означава ли че всеки 3-ти който виждам трябва да е хомо??? Че и аз тогава давай да обръщам билета за перфорация. Или повече от 1/3 от познатите ми са с различни сексуални наклонности? И се крият??? Ахаа, сега ще ги погледна от друг ъгъл... Като попитам 2-ма и ми отговорят, че не са педи, значи има голяяма вероятност третия да е.

Прочетох отново http://mamaitatko.com/index.php?opti...docs&Itemid=54
                  и ми настръхнаха космите. Страшно нещо! Искаме ли такова развитие на обществените отношения? Хайде нека приемем за малко, че такива понятия като морал са вече отживелица. И да помислим трезво на какво са способни хората с обратна сексуална ориентация. Да вземем примери от живота около нас. Аз лично съм се занимавал с много неща и ...

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Добре де, напълно осъзнати педали са 10-15% от мъжете. Има и още поне толкова, които нямат идея какво са. За жените не знам - трудно ми е да си изработя добър критерий.
                  тези хомосексуално ориентирани, не са мъже, както Ясен пише, имат съмо първични полови белези на такива, не притежават почти никои от добрите черти на мъжкия характер. Ще кажете, че имат такива добри черти от женския. Да ама не, явно и от жените не са попили нищо. Нямат майчината грижовност, нямат вроденото желание да са добри домакини, нямат постоянство, дори напротив.

Значи не стават за управленски кадри. Да ама не съм видял и в други сфери на живота да се реализират добре. Имам поглед върху строителството. Не съм видял пендел както ги нарича Ясен да работи професионално като такъв. А може би Вие сте? Имахме 1 такъв сервитьор-Чавдарка. Много добре си вършеше работата, ама понякога. В повечето време го переше хормона. Беше ужасно непостоянен и на него не можеше да се разчита. Не съм видял и такъв да работи примерно в шивашката промишленост, /нали е "женска" професия/, и в заводите не съм срещал такива, няма ги в дърводобива например, няма ги никъде, където прехраната се изкарва с физически труд. Кандидатства 1 такъв като книговодител. И ме пита: "Какво може повече от мене да направи 1 секретарка?"

Сериозно се замислих за големите предприятия в нашия регион като завода за акумулаторни батерии "Енергия", за стъкло "Шише джам" дърводобив, газопреносна мрежа, компютърни комуникации /интернит/, големи вериги магазини, и навсякъде липсват на работа. Да ама ако отида вечер на дискотека ги има. Защо ли е така?

Към Ясен: Оставам с впечатление от написаното от Вас, че повече покрай Вас въртят обратните. Дано съм в грешка.
                  Последно редактирано от s_s1; 30-06-10, 10:49. Причина: допълване
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре де, напълно осъзнати педали са 10-15% от мъжете. Има и още поне толкова, които нямат идея какво са. За жените не знам - трудно ми е да си изработя добър критерий.

Коментар

А бе да си свиркаме, докато не стане срамно да не си Гей .......

Предлагам ние с влечения към другия пол да си организираме колективен контра парад с демонстрации, ма тогава пак лошо......ще вземат акъл да ни дават.

По-сериозно:
                      Някога си мислех че господ е създал удоволствието от секса основно за да подтикне към продължаването на рода ....а то к'во стана......нароиха се обратни, че и парадират с това....

Промиване на мозъци...изместване на ценности......., това е което ме плаши в личен план.

ПП За гореспоменатата сватба и вулкана.....ми последния не се е сдържал....
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                        да си организираме колективен контра парад ...
                        Ей това е приказка.

Иначе, има по света и съвместни събития - май им викат любовни паради. Почнали са ги преди време гейовете, но на някои от тях са вече твърде малка групичка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X