Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомопарад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомопарад

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Смесваш понятията...
    Те смесват половете, а аз едни голи понятия...

П.П. Ясен по-горе споменава, че природата се е погрижила, при прекомерно нарастване на популацията, да ограничи репродуктивността. Добре, има логика, но едва ли е нещо с което трябва да се фука и парадира една изчезваща нация.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не е голо понятие да приравниш обратен с педофил. Единият е просто различен, другият е просто изверг.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Не е голо понятие да приравниш обратен с педофил. Единият е просто различен, другият е просто изверг.
        Въпрос на морал в обществото.

Да ядеш човек при нас също се счита за "изверг", а в някои племена в Африка е традиция.

Преди е било напълно приемливо да гориш "вещици" на клада, а сега смъртната присъда е отречена.

Коментар

Не се интерисувам и не разбирам подобни сексуални отклонения (точната дума си е извращения), но си мисля, че всеки педерас е потенциален педофил...

Всъщност нямам нищо против тях, стига да не демонстрират, а в случая и да парадират с ненормалността си. С подобни изцепки подвеждат и нормалните младежи, зер модерно е... а като му мине модата?!

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            ... всеки педерас е потенциален педофил...
            Това пък откъде?

Тебе те разбираме - бил си на Лезбос и си се уплашил. Споко, само там е така.

Коментар

Ето, вижте едни хора, на които радикално не им пука.
              http://www.dnes.bg/world/2010/06/29/...lkata-si.93606
              Подозирам, че там и парад не правят.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Дали пък това мнение не е мост към една друга тема във форума http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97540

Коментар

Щом се обичат младите, нека да се вземат! Горчиво!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Нека тези от вас които имат син/синове да си представят как един ден им сервират новината "Тате, аз съм гей"...
                    Имам две момчета и тръпна при мисълта, че мога някога да се изправя пред такова изпитание..........
                    Кольо, страхът е лош съветник. ... аз искам внуци, по възможност много и от всичките. Другото не е важно. Ако ти е писано - нищо не можеш да направиш, не зависи от тебе......
                    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Повечето изказали се по темата се обявяват като толерантни към геювството, тяхна си работа. аз съм на другия полюс-не съм толерантен към такива хора(и към някои други, ама е встрани от темата), и ако имах властта-щях да обява педерастията извън закона, и щях да вкарвам тези в затвора-там ще им е много по-кеф. ..
                    Кольо, и аз имам две момчета и въпреки, че вече са големи мъже и притесненията отпаднаха, но много добре помня, че когато бяха малки, и ние си задавахме този въпрос "Ами ако..?". Сигурно си го задават всички родители
                    Както писа и Ясен - всички родители искат внуци. Родителите на момичета и при лесбо-вариант могат да се уредят с внучета, а ние....
                    Интересно, че по-големите страдания от възможния лош сценарий бяха на баща им .
                    Е, след въпроса "Ами ако..?" се опитахме да си отговорим на въпроса "В състояние ли сме да престанем да си обичаме децата само заради това?". И след като на втория въпрос си отговорихме с "Не!", отговорът на първия придоби следния вариант: "Да не дава Господ и чукаме на дърво, но ако се случи така - няма да си утрепем децата и няма да се отречем от тях. Ще ни е мъчно. Ще се срамуваме. Но това си ни е кръста и ще си го носим". Та за какъв затвор, за какви репресии към хора, които не са сторили нищо лошо можем да говорим. Нали са нечии деца.
                    Ако са извършили нещо нередно - да отговарят. Но само защото са различни.....

А за гей-парада... Не харесвам демострациите по принцип. Дори силиконовите Но пък и не знам какви са им проблемите на тези общности и какво ги е изкарало на улицата за този парад, та затова избягвам коментирам.
                    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                      ... когато бяха малки, и ние си задавахме този въпрос "Ами ако..?". Сигурно си го задават всички родители...
                      Е, сега иде ред на децата ни да си задават този въпрос за нас... Сериозно! Ето например исландската министър председателка на стари години се оженила за приятелката си, като от предишен хетеросексуален брак имала големи деца.
                      Имало си сватба както си е редът - със свирки, топани, че и църква даже.
                      Вулканът им ли нещо ги зашемети, що ли?
                      Аз, сериозно, за по-грозно нещо от дърт педал не се сещам, чук, чук...

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                        ... Родителите на момичета и при лесбо-вариант могат да се уредят с внучета, а ние....
                        Брей, колко дискриминационно. Сами не могат (засега), ама то важи и за мъжката любов.

Коментар

Грозно и красиво са много лични възприятия, няма как да се унифицират.
                          Откровенно си признавам, че не виждам нищо чак толкова грозно в ласките на представителките на нежния пол
                          Другите не ги разбирам Но аз толкова много неща не разбирам, че ако почна да отричам всички - нищо няма да остане. Просто се старая да ги приема, светът не свършва с мен
                          А в тези, които тотално отричат всичко различно и не го приемат, усещам страх и несигурност в собствените им възприятия Ако си наясно със себе си, няма кой да ти промени възгледите с едно мижаво парадче
                          Децата, да децата... Те, като пораснат, сами ще решат. Достатъчно е да им дадем нашите познания за света

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            Откровенно си признавам, че не виждам нищо чак толкова грозно в ласките на представителките на нежния пол
                            Ами пожелавам ти тогава да се насладиш на играта на въпросната 68-годишна дама с нежната й половинка...

Коментар

Аз пък много се радвам на гейовете...Колкото повече,толкова по добре.Ако можеше да съм последния нормален мъж...Малеее,пуашим се...А наздраве!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Ами пожелавам ти тогава да се насладиш на играта на въпросната 68-годишна дама с нежната й половинка...
                                На тази възраст, малко хора са за гледане, независимо от ориентацията им.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X