Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомопарад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомопарад

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Ясене, за какъв страх говориш, драги, страх от гейовете ли? Като смачквам хлебарката с крак това го правя от страх, така ли? Не е ли от погнуса?
    Мишо, май не си прочел мнението на адаша, по което е отговорил Ясен.
    Хайде, отново да си го припомним, с акцент върху коментираното изречение:
    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Нека тези от вас които имат син/синове да си представят как един ден им сервират новината "Тате, аз съм гей"...
    Имам две момчета и тръпна при мисълта, че мога някога да се изправя пред такова изпитание.
    В този контекст мисля за такива паради, че са и един вид реклама на педерастията, и бидейки мъжки баща искам да няма такива паради.
    Знам, че може да ми се опонира, че със или без парад педали ще има, но нека поне да не се рекламира...

Впрочем мисля си, че навсякъде по света "Педераст", или местния вариант на "Педал" е силно обидна дума...

Ние да ги толерираме-за мен е недопустимо.
    Така че, коментара ти, се явява извън контекста.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Мишо, май не си прочел мнението на адаша, по което е отговорил Ясен.
      Хайде, отново да си го припомним, с акцент върху коментираното изречение:

Така че, коментара ти, се явява извън контекста.
      Аз пък не мисля, че е извън контекста . Когато ти се роди мъжко черпиш всичко живо, че имаш син. А то какво? Ставаш за резил, и не от страх, а от отвращение. Съвсем случайно някои от нас имаме и достойнство, освен говеждия непукизъм през другото време за пред хората. Някои де, не всички ............
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Е, американците малко са се оляли, а съставителите на горния материал - съвсем малко по-малко.

Че брачната институция е в криза, това не е новост, но на адски много хора им убягва оригиналната и цел - регламентиране на отглеждането на деца и задълженията на родителите (биологичните) към тях. Всички други вариации на тема осиновяване, еднополови бракове, полигамни и полиандрични бракове и тн са театър. Може би, полезен в много случаи театър, но само толкова. Дете се прави точно от 1 мъж и 1 жена и точно те двамата имат задължения към него. Било е време, нямало е ДНК тестове - хората са измислили узаконената моногамия с всичките и други проблеми, за да решат този - чие е детето. Няколко хиляди години това е вършило работа, та мисленето на хората се е приспособило.

Та, за чаветата.
        При сегашното развитие на медицината, еднополовите "семейства" - били те узаконени или неформални - не могат да правят свои (от двамата) деца. Което малко размива идеята на брака като такъв. Въпреки че някое конкретно семейство от "татко и татко" може да се окаже по-добро от държавните институции за едно изоставено от оригиналните си родител(и) дете, не съм никак убеден, че обществото (и в частност самите хомосексуалисти) са дораснали за това. Ако изобщо някога.

Някой ден, в не много далечно бъдеще, светът ще се напълни с деца на две майки или двама татковци, деца с геном, комбиниран от повече родители, генно-изменени деца, клонирани от един родител деца и други чудеса, за които още даже не се сещаме. Те всички ще са хора и ще имат интереси и права (в частност правото някак да избутат до "пълнолетие" - т.е. самостоятелност). Искаме или не, ще ги има и не можем да го предотвратим, даже и много да искаме. Че класическият брак и даже неговите извратени вариации няма по никой начин да върши работа за такива случаи, е абсолютно сигурно. В този ред на мисли, може би това с узаконяването на еднополовите бракове е полезен социален експеримент. Но само толкова. По-скоро ще се разпадне класическата брачна институция, отколкото "татко и татко" да ги бъде в дългосрочен план.

Коментар

Добре де, аз не разбирам какъв е проблемът. Има няк'ви хора, дето искат да си развяват голите дупета и да вдигат джангър между 2 - 4 часа по улиците на София. После ще поискат к'вото си описал по-доре, после може да поискат още и още. Какво следва от това? Докато стигнат положението на "ромите", има още доста да се потрудят . Очаквам скоро "ром парад". Както всички знаем, при тях браковете са на 12 годишна възраст, не плащат ток и вода, не крадат (те просто си взимат) ... Въпросът е нещата да стават по приемлив за всички начин, а не с натрапване на права, без да си си свършил задълженията към останалата част от обществото.
          Според мен по-големия проблем не е гей парада, а намирането на мярката за толерантност и равнопоставеност. Нямам нищо против съседът ми да е гей, стига да не ми налита и да не ме убеждава, да ставам като него. Нямам нищо против ромите да получават детски (които аз не получавам), стига да си плащат данъците и сметките. Нямам нищо против да ми взимат по-голям данък "еко" за джипа, стига да има методика, която да отразява реалното замърсяване от мойта джипка и от ситроенчето на съседката. И още веднъж, нямам нищо против гей парада, както и рейф парада, както и офроуд събора на морето или където и да било. Редно е просто да се уцели мярката, а това става от самосебе си с времето.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Стана ми интересно, че ги вардела повече полиция, отколкото на голям мач. Кой е платил охраната?
            Че са по-ценни и ценени, и че има обратна дискриминация към "необратните" вече е факт.
            Зад тях (образно) явно вече стоят голееми ресурси...
            Колега, те плякатарите са специална ВИП класа хора, бе, ти не знаеш ли? И билет за Рая имат. Та затова и ескорта им е специален.
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
              Аз пък не мисля, че е извън контекста . Когато ти се роди мъжко черпиш всичко живо, че имаш син. А то какво? Ставаш за резил, и не от страх, а от отвращение. Съвсем случайно някои от нас имаме и достойнство, освен говеждия непукизъм през другото време за пред хората. Някои де, не всички ............
              Ти само ми дай идея какво ще направиш специално по въпроса синът ти в никой случай да не стане гей. После аз ще ти покажа къде да четеш, за да разбереш защо няма смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Стана ми интересно, че ги вардела повече полиция, отколкото на голям мач. Кой е платил охраната?
                Че са по-ценни и ценени, и че има обратна дискриминация към "необратните" вече е факт.
                Я, това съм го пропуснал.

Аз с далеч по-голямо любопитство питам кой плаща охраната на мачовете. Зер на един гей-парад се падат около 50 футболни мача (с размер като за полиция) в България. Само не ми казвай че един футболен мач е по-полезен за обществото.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P
                  ...
                  По повод оня дългия цитат. К'во по-хубаво да обърнат резбата 90% от американците, тъкмо ще си решат проблемите с "бейби-бума". Чиста еволюция, хаха, нацията достигнала до империя и ...
                  А това с безплатни застраховки за обратни си е дискриминация СРЕЩУ нормалните.
                  Първоначално публикуван от Кольо
                  Нека тези от вас които имат син/синове да си представят как един ден им сервират новината "Тате, аз съм гей"...
                  Имам две момчета и тръпна при мисълта, че мога някога да се изправя пред такова изпитание.
                  Леле, не се бях замислял! Мислех сериозно да питам какво наистина ви бърка тоя парад, дупето си е твое, ама нещо ме полази като го написа Кольо!
                  Последно редактирано от Rabin; 28-06-10, 01:19.

Коментар

Добре де, дайте да погледнем нещата от другия чисто хуманен начин. Причината да си гей според науката е чисто генетично, хормонално и психично заболяване. Тогава, защо да не се организират и паради на диабетиците, на хипертониците и на тези с бронхопневмония и туберколоза? Така де, ще си покашлят хората групово из центъра на София, ще ги пази полиция и ще се лее музика .... да си попразнуват и те, хорицата. Или пък парад на психично болните, а?? Голяма лудница ще стане
                    И така, ако заболяването е доказано заразно, то аз съм против такива паради, ако пък е незаразно, то дайте да организираме и паради на другите незаразни диагнози - нали за права и равенство си говорим - за приемане на гейовете от обществото ...
                    Не знам, ама ако намирате пробойни в логиката ми, помагайте с разсъждения.
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      Добре де, дайте да погледнем нещата от другия чисто хуманен начин. Причината да си гей според науката е чисто генетично, хормонално и психично заболяване. Тогава, защо да не се организират и паради на диабетиците, на хипертониците и на тези с бронхопневмония и туберколоза? Така де, ще си покашлят хората групово из центъра на София, ще ги пази полиция и ще се лее музика .... да си попразнуват и те, хорицата. Или пък парад на психично болните, а?? Голяма лудница ще стане
                      И така, ако заболяването е доказано заразно, то аз съм против такива паради, ако пък е незаразно, то дайте да организираме и паради на другите незаразни диагнози - нали за права и равенство си говорим - за приемане на гейовете от обществото ...
                      Не знам, ама ако намирате пробойни в логиката ми, помагайте с разсъждения.
                      Първо трябва да измислим, дали е заболяване. Я си представи, че е естествен механизъм за регулиране на свръхпопулацията или за елиминиране на твърде бъгави гени? От една по-особена гледна точка, това е и инвалидност, само да не им хрумне и пенсия за инвалидност да искат... Иначе, паради, митинги и други медийни и публични изяви си организират не само не-заразните - спомни си съвсем скорошната масова кампания за реабилитиране на HIV-позитивните. Психично болните пък си имат в България политически партии и редовно излизат на парад.

Иначе, има няколко смислени теории за сексуалността на хората и отклоненията в нея, там предположения за заразност на хомосексуализма няма. Единствена условност в това - ако отвътре си си обратен, но не си го осъзнал, контактът с осъзнати такива може да помогне за твоето самоопределяне. В което няма лошо - вместо в кошмарни отношения с партньори от "правилния" пол ще живееш в относителен мир с някой като тебе.

Коментар

Става дума за някакви права и някаква толерантност, на основа на сексуални отклонения. Къде са правата на зоофилите, геронтофилите... а на педофилите?! Къде е толерантността към последните? Спят ли в прословутия хелзински комитет?

Подобни изцепки за толерантност, ме карат да се замисля, че всички диктатури, след римско-византийската империя, си имат и положителни страни...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Къде са правата на зоофилите, геронтофилите... а на педофилите?!
                          Смесваш понятията. Действията на горните категории индивиди (изключая геронтофилите) са наказуеми не заради сексуалната ориентация, а заради предполагаемата липса на съгласие от страна на една от страните в половия акт. И/или предполагаемата неспособност на една от страните да прецени иска ли сексуални отношения или не.

Отношенията между обратните се предполага че са по взаимно съгласие и законово се подчиняват на същите ограничения за възраст и т.н.

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                          ...Тогава, защо да не се организират и паради на диабетиците, на хипертониците и на тези с бронхопневмония и туберколоза?...
                          Именно там е работата. Там откъдето произлизат гей-парадите, тези които цитираш също си имат парад. То походи против рака ли не са, против диабета ли, против каквото се сетиш. Всеки си има паради, походи, маршове, изяви, кросове... Порторикански парад, Ирландски парад, парад на тази или на онази държава...
                          В такива условия гей-парада се явява просто поредния парад, просто малко по-противен.

Вземи го този парад, премести го в държава в която хората не са свикнали да парадират с това или онова, нямат в традициите си да правят паради, карнавали и прочее процесии през ден, и въпросният гей-парад става далеч по-противно явление, и предизвиква далеч по-бурни реакции.
                          Последно редактирано от Goblin; 29-06-10, 16:18.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            ...
                            Иначе, има няколко смислени теории за сексуалността на хората и отклоненията в нея, там предположения за заразност на хомосексуализма няма. Единствена условност в това - ако отвътре си си обратен, но не си го осъзнал, контактът с осъзнати такива може да помогне за твоето самоопределяне. В което няма лошо - вместо в кошмарни отношения с партньори от "правилния" пол ще живееш в относителен мир с някой като тебе.
                            А ако не си, но си попаднал случайно на такава пропаганда /гей парад примерно/ и те зарибят и решиш да опиташ накъде отива твоя живот? Дори и след години да разбереш, че те привлича другия пол, младостта ще е отминала. Също като татуировките:много млади ги правят с желание, а след години някои от тях съжаляват и търсят начини да ги заличат.

То има и по-лесно зависими потенциално и от наркотици, от алкохол, цигари и т.н.т, но обществото е приело, че тези неща са вредни, а защо пък в нашата държава да се пропагандира, рекламира хомосексуализма? За да контролираме раждаемостта ли, която и без това е отрицателна?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              А ако не си, но си попаднал случайно на такава пропаганда /гей парад примерно/ и те зарибят и решиш да опиташ накъде отива твоя живот?
                              Накъдето и иначе. Като не е твоето, не е и толкова. За разлика от татуировката, която си носиш и след 60 години, след първата среща с жена вече не си педерас, а мачо. Това е. Мани какво говорят вицовете - ако не ти идва отвътре, не се става педерас и от 10, и от 20 пъти.

А това, дали си зависим от секса - на 20 повечето мъже са. На 35 - яваш-яваш. При жените годините са малко по-други, но крайната сметка е същата. Природа.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                А ако не си, но си попаднал случайно на такава пропаганда /гей парад примерно/ и те зарибят и решиш да опиташ накъде отива твоя живот? Дори и след години да разбереш, че те привлича другия пол, младостта ще е отминала
                                Прощавай, но тия работи не стават със зарибяване. Дори и да успеят някак да те зарибят, напият, дрогират и прочее успеят да те накарат да опиташ - няма да ти трябват години да засечеш дали ти харесва или не. Могат да минат години преди да разбереш че си обратен, но определено не са нужни години за да разбереш че не си.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X