Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомопарад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомопарад

...нетрябва да има подобни изяви.Трябва да се забранят със закон,ако ще да е дискриминация.Гади ми си от подобни гледки.Това са природни грешки и не бива да се демонстрират,а да се лекуват.Извинявам се за крайното мнение,но е от душа.Аз съм нормален и се кефя на жените.
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Филипе , ама си намерил за какво да се замисляш !
      Голяаама работа станало , че се изпедерастила държавата ! По-точно , че вече се показва явно , щото иначе скритата сексуална ориентация си я имаме от 500 години .
      Та това си е нормално- хуманно и модерно ! Я погледни Европа : какво да кажат примерно германците , дето преди 65 години правеха публичен линч на подобна порода , а сега ако Чичо им се събуди , ше се обърне 10 пъти в гроба ?! Те станаха толерантни , какво остава пък за нас ?!
      А иначе е важно да сме толерантни . Щото току- виж някой ни обвинил в нещо , а ако не се харесаме на Европата ... като нищо ше ни отрежат 11 милиарда , дето ни дължат след присъединяването .... не че като сме надупени те са си развързали кесията де , ама друго си е като парадираме в стойка "партер" , нали .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Да, добре казано и май е удачно за финал... Май темата трябва да се заключи...

Коментар

При положение ,че има някакво движение нормално е да има и анти такова . Толерантноста вероятно е хубаво нещо но свинщината ми е трудно да преглътна .Тълпа недоразбрани шизофреници ,облечени като курви си развяват косматите задници по улиците .Смяната на напалма с толерантност е грешка ,която ще има своите сериозни последствия .Направете една анонимна анкета за или против педерасто-парада ,та да видим наистина ли сме толкова съгласни с тая гнус .
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

То си се водеше болест навремето, но под политически натиск го извадиха от списъка с болестите. Такива хора са лесни за манипулиране и удобни за разузнаванията на различни страни. Човек който е нарушил основен природен закон , ще наруши и всяко друго правило. В тая връзка тия пред парламента са просто срамен епизод, по-опасни са прикритите пудели в народното събрание.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              При положение ,че има някакво движение нормално е да има и анти такова . Толерантноста вероятно е хубаво нещо но свинщината ми е трудно да преглътна .Тълпа недоразбрани шизофреници ,облечени като курви си развяват косматите задници по улиците .Смяната на напалма с толерантност е грешка ,която ще има своите сериозни последствия .Направете една анонимна анкета за или против педерасто-парада ,та да видим наистина ли сме толкова съгласни с тая гнус .
              Подкрепям, колега, много не място си го казал!
              А на този умник /умница/ дето ми изтри коментара, в който нямаше нищо вулгарно, или против правилата на Форума, нека да му е ясно едно - на този Свят винаги на всяко нещо има и ще има и ''анти'' такова. Има тероризъм, има и антитероризъм. Има чалга, има и античалга. Има фашизъм, има и антифашизъм. Има хомосексуалисти, има и хомофоби. ............ Харесва ти, не ти харесва - това е положението. Дано триейки коментарите на несъгласните с теб успееш да оправиш Света и да вкараш хората в ''правия'' път!

ПП. Само остава да уточним кой е Господ и кой Дявол. Тумора са лекува с нож, пък ти протестирай коооооолкото се искаш.
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

...Направете една анонимна анкета за или против педерасто-парада ,та да видим наистина ли сме толкова съгласни с тая гнус .
                А, и трето мнение - "Не заслужава внимание"!

Коментар

брей, брей, брей. Тук сме имали специалисти по психология, психиатрия и ендокринология. Да вземете да кажете и лечението ли, че да решите на света проблемите?

Коментар

Mr. Bastard Operator From Hell ,пуснете ни анкетата ,моля !
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                      Парадирането (набутването на безумни реклами, генитали, силиконови цици, дебели златни ланци, и т.н. пред очите на хората) трябва да спре! На повечето хора не им е приятно да гледат и слушат гей парад - не им го навирайте в носа. Ако искат да си направят масов купон - територия далеч от центъра на града има колкото искат...
                      +1, нямам негативно лично отношение към хора с такава ориентация
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

Mr. Bastard Operator From Hell ,пуснете ни анкетата ,моля !
                        Нищо такова няма да правя. Анкетата всеки може да я предреши за себе си, а проблемът няма нищо общо с общественото мнение. Общественото мнение, както вече намекнах, избира няколко правителства за последните 20 години, така че няма никаква причина да го броим за правилно.

Все едно, парадът мина и замина. Заповядайте догодина пак.

Коментар

Ясен,

Впрочем забравих да отговоря на един много по-предишен твой коментар (където каза, че са ти се подигравали, че много си четял). Ами аз почнах училище на 6 години, а приятелите ми на 7. Винаги бях една глава по-нисък от всички. А и попринцип дори сега (пораснал) не съм висок (някъде 173 съм). Е винаги са ми викали "малкия", "дребосъка" и подобни. Все още имам приятели, които ми казват "малък" въпреки, че някои дори съм ги надраснал. И тук казвам - Е И? Трябва ли да направя организация за "толерантност към ниските" и да правя шествие по улиците?

Още повече - Лъчо от квартала. Викахме му "маркуч" и "дългуч". Беше по-висок от другите. И той ли да направи шествие за високите?

Цецо беше едър. Викахме му "мечката". Хайде да кажем, че това е хубав прякор, с който да се гордее. Ами Павел "поповата лъжичка"? Ами Гошо "тъпото"?

Да, нямало е никаква толерантност към тези деца. Още повече - не мога да се сетя за нито едно дете, което да не сме му лепвали някъв прякор. И няма какво да се лъжем - винаги е било само и единствено, за да дразниш ответната страна, а не да я ласкаеш. Мой приятел Георги например много мразеше да му викаме "Гонзо". И до ден днешен именно така се обръщаме към него. Свикнал е и отдавна не се дразни. Така, че определено се говори за нетолерантност.

И сега до хомосексуалистите. Имаше един Петър, на който му викахме "Педи". Впрочем той е гей. Криеше го дълго време, сега не го крие. Даже спорихме по ICQ по повод парада - бил е на него. На него обаче днес не го наричаме по прякор. Не го прие никога и винаги се обиждаше.

Всички примери са реални. Само някои обаче се "жегват" и то истински. Само някои си търсят "правата" въпреки, че никой не им ги е отнемал (поне не и последните години).

Така, че навремето са те наричали "читанка" или каквото е било там - не виждам как трябва да те обижда, а и вярвам те е обиждало за доста кратко време. Ето мен например спокойно можеш да ми викаш "малък" - няма от какво да се обидя. Осъзнал съм, че наистина съм бил по-малък и съм го приел. Нямам развити комплекси от това. Виж - гейовете изглежда имат и все още имат...

Коментар

Написах всичко това, за да изкажа мисълта, че никога гейовете няма да бъдат приемани за нормални, докато самите те не се приемат за нормални. Нормално е ако си нисък. Нормално е ако си висок. Нормално е ако си дебел. Нормално е ако си слаб. Нормално е да си грозен. Нормално е да си глуповат. Нормално е и да си прекалено умен. Явно е нормално да си хомосексуалист (щом винаги ги е имало и продължава да ги има). Само, че те самите не се приемат като нормални. Обиждат се. Даже в лозунга за парада си се наричат "различни". Докато те самите се смятат за "различни" те ще бъдат различни и няма да бъдат приемани сред "нормалните"...

Моите 5c...

Коментар

Нота: квотата остроумия за месеца може да се счита за изчерпана

И аз съм против гей-парадите и парадирането.Защото като ме пита сина "защо този мъж се е облекъл като жена" , се чудя как да му обясня този цирк.
                              Последно редактирано от Goblin; 27-06-10, 18:19.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                                Защото като ме пита сина "защо този мъж се е облекъл като жена" , се чудя как да му обясня този цирк.
                                Интересно. Аз нямах проблеми да обясня на моя. Какво точно те затрудни в този елементарен въпрос?
                                Последно редактирано от Ясен; 27-06-10, 17:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X