Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой измисли тази "Вувузела"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой измисли тази "Вувузела"?

Шум в ушите (ако е редовен) най-често иде или от болен нос (синузит например), или от ушна кал, или е "Тинитус" (комплексно заболяване, което май не се лекува). А когато се появява по време на гледане на футболни мачове се казва "вувузела". Лекува се с бутон "mute" на дистанционното.

А за тези "чат-пат" пропищявания от "дъжд на вятър" веднъж на шест месеца (примерно) - просто от някой съм чувал, че "е последния път в който чуваш на тази честота". И го запомних, та сега го плямпам когато някой ми се оплаче (обикновено човека, който чуе това обяснение, започва да се чувства кофти и странно - адски много му се иска да си върне "честотата" обратно). Най-вероятно не е вярно, ама нали сме в спам-форума

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Шум в ушите (ако е редовен) най-често иде или от болен нос (синузит например), или от ушна кал, или е "Тинитус" (комплексно заболяване, което май не се лекува). А когато се появява по време на гледане на футболни мачове се казва "вувузела". Лекува се с бутон "mute" на дистанционното.

А за тези "чат-пат" пропищявания от "дъжд на вятър" веднъж на шест месеца (примерно) - просто от някой съм чувал, че "е последния път в който чуваш на тази честота". И го запомних, та сега го плямпам когато някой ми се оплаче (обикновено човека, който чуе това обяснение, започва да се чувства кофти и странно - адски много му се иска да си върне "честотата" обратно). Най-вероятно не е вярно, ама нали сме в спам-форума
      Това е много интересна теория. Аз през два месеца имам такова изпищяване в ушите, явно съм загубил голяма част от честотния спектър.Полуглух съм вече за писъка на делфините и стенанията на женския кит. Току що пък ми заглъхна съвсем лявото ухо и даже на пипане не се усеща ! Сигурно е от вувузелите .

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07674.jpg
Прегледи:1
Размер:198.0 КБ
ID:5187376

Лесно ви е на вас . Аз mute си нямам .Тату шопа ми е между 6 английски кръчми . Гледа се футбол по 12 часа на ден ,без значение какъв .Важното е да се наливат с бира и да квичат .Започват от 12 по обяд ,около 14.00 леееко стават шумни ,час след това започват жените да крещят на лапищаците щото са се напукали (жените и лапищаците ) .
        16.00 - мъжете започват да псуват жените си .
        17.00 - мъжете псуват чужди жени .
        18.00 - мъжете се псуват помежду си .
        18.30 - сбиват се .
        21.00 - всички са приятели .
        22.30 - всички се бият ,обичат и псуват .
        01.00 - идват ченгетата .
        Врявата е неописуема .Почти като в кланица за свини .Тия ми ти работи ги гледам и слушам вече 3 години и половина .
        Последно редактирано от droba; 18-06-10, 20:55.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]220017[/ATTACH]

Лесно ви е на вас . Аз mute си нямам .Тату шопа ми е между 6 английски кръчми . Гледа се футбол по 12 часа на ден ,без значение какъв .Важното е да се наливат с бира и да квичат .Започват от 12 по обяд ,около 14.00 леееко стават шумни ,час след това започват жените да крещят на лапищаците щото са се напукали (жените и лапищаците ) .
          16.00 - мъжете започват да псуват жените си .
          17.00 - мъжете псуват чужди жени .
          18.00 - мъжете се псуват помежду си .
          18.30 - сбиват се .
          21.00 - всички са приятели .
          22.30 - всички се бият ,обичат и псуват .
          01.00 - идват ченгетата .
          Врявата е неописуема .Почти като в кланица за свини .Тия ми ти работи ги гледам и слушам вече 3 години и половина .
          За "Бисери и блясъци"!

Коментар

Тези пичове нямат спирачки! Никакви тапи, никакви еквалайзери не могат да го спрат например този:

Име:file4616.jpg
Размер:42.6 КБ
ID:5187788

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
              Никакви тапи, никакви еквалайзери не могат да го спрат например този:
              Нещата на главата му ,ползвани като тапа биха го спрели за известно време .Това беше и офертата ми към последния ,който влезе с тромпет в тату шопа ми .
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Разркрити са откривателите на вувузелата:

Име:pic08387.jpg
Размер:73.7 КБ
ID:5187904Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pic07267.jpg
Размер:76.4 КБ
ID:5187905
                0+

Коментар

Първоначално публикуван от Emil (0n4o) Преглед на мнение
                  Разркрити са откривателите на вувузелата:
                  [ATTACH=CONFIG]221121[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]221122[/ATTACH]
                  Ето и скучаещите музиканти .Свири им се та две не виждат а откривателите се бавят .

Име:eth_59.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:5187919
                  Последно редактирано от droba; 22-06-10, 19:36.

Коментар

Не се увличайте, де.

Коментар

Това е върха на човешката простотия и деградация.
                      Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Коментар

Първоначално публикуван от Yassen1978 Преглед на мнение
                        Това е върха на човешката простотия и деградация.
                        Кое? Вувузелата? Или имаш впредвид пичовете дето са си украсили пишките ... А пък други народи си слагат ръкавици през зимата ... Просто е въпрос на традиции, куплтура и усет за красивото - както те си го разбират...
                        LR Disco II, Td5

Коментар

Случайно надникнах в тубата(You Tube), за някакъв клип.И какво да видя–някаква иконка в долния десен ъгъл,с формата на футболна топка.А сега познайте,какъв звук се наслагва върху общия,след като цъкнеш на футболната топка...?!
                          Май малка част от клиповете,не разполагат с тази ценна екстра.
                          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Интересна свирка.
                            Прикачени файлове
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X