Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой измисли тази "Вувузела"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой измисли тази "Вувузела"?

Ще изтръгнат вувузелите из тия малки черни ръчички ! оле оле
    http://dnevnik.bg/sport/futbol_sviat..._da_zabraniat/

Коментар

Урраааааа!

Коментар

Последния час- това е най-ужасната игра която съм виждал. Няма толкова скучен футбол !

Коментар

Тия вувузели май ще са единствения въпрос по който във форума ще цари пълно, всеобхватно и вечно съгласие

Между другото вчера се чудех - чисто технически тия работи пневматични ли са като другите тромби? Как така не свършват за 90 минути ?

Ха завиждайте ми сега - с тая постоянно включена опция за глухи, която ми изкарва целия коментар на субтитри в реално време
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            ...Между другото вчера се чудех - чисто технически тия работи пневматични ли са като другите тромби? Как така не свършват за 90 минути?..
            Снощи един познат ми показа едно такова нещо, но не съм го пробвал. Лека пластмасова тръба без забележими пластинки и специални дупки - може да се гледа през нея. Дали пък не врещят нещо през нея - както се свири на забележителния инструмент гребен с книжка?
            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Тия вувузели май ще са единствения въпрос по който във форума ще цари пълно, всеобхватно и вечно съгласие

Между другото вчера се чудех - чисто технически тия работи пневматични ли са като другите тромби? Как така не свършват за 90 минути ?

Ха завиждайте ми сега - с тая постоянно включена опция за глухи, която ми изкарва целия коментар на субтитри в реално време
              Съжалявам Гоблине, не съм знаел аз дадох идея за лечение със стрес за глухонемите в една друга тема.
              По рождение ли е или отведнаж те е връхлетяло?
              Те вувзелите не са нещшо приятно , така че нищо не си пропуснал

Коментар

Грешно си ме разбрал. Просто тук по телевизията звукът е прекалено динамичен. Когато говорят не ги чуваш, когато се стрелят дрънчат прозорците, говорител като си отвори устата и все едно кучета са се сдавили. Нали американските говорители имат тоя приятен навик и утрешната прогноза за времето като коментират - да крещят все едно е паднал самолет в задния двор.

Затова просто намалявам звука до разумни граници, и си пускам субтитри. 90% от всички програми се излъчват със субтитри, на дистанционното имаш избор дали да ги пуснеш или не. Като на двд. Интересното е че и в реално време ги има, но с повече грешки. До ден днешен се чудя дали е стенографка или доста добър софт.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хаха, в Кейптаун са пуснали нов продукт, който се харчил като топъл хляб и вече се окачествил като дефицитна стока. Казва се "Vuvu-Stop" и естествено е тапи за уши

На рекламата на продукта пишело, че помагал и вкъщи за скандалите на жената... Намалява звука с 31 децибела.

Коментар

Аз съм от тези, които гледат мача на mute, а слушам коментарите по Дарик радио. Ако шефа е наблизо, чета мачовете в gong.bg /по тих начин от това не се сещам/
                    Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Така както го описвате, достатъчно селективен режекторен филтър (няколко, зер и хармоници ще се борят) ще ликвидира въпроса. Тия кюнци вероятно са серийно производство и слабо се разминават по честота. Може и софтуерно. Но няма да го ликвидира в ушите на коментатора. Пък и няма да го напише никой до края на първенството - заинтересованите гледат мач.

От друга страна, футбол в нашия Форум? Доскоро темата беше табу и това устройваше всички, а сега какво стана?

Коментар

И мен тези тръби ме дразнят, страшно много. Развалят цялата работа, не че футбола до момента е привлекателен де (само последния мач, Германия вкараха повечко голове, но пък рано се изгуби интригата) Разликата при мен е че до този момент ги понасям някак си и все още телевизора не е на муте.

Коментар

Днес във ФИФА ще заседават по въпроса за забрана на тромби, свирки, тромпети и др. музикални инструменти на мачове от световни първенства.

Коментар

Ако по света има място, където наистина полицията може да спре това явление ? Силно се надявам че ЮАР е все още подобно място. Щото в Европа, всеки може да си вувузи , където си иска, зер да не му се отнемат правата.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              ...
                              От друга страна, футбол в нашия Форум? Доскоро темата беше табу и това устройваше всички, а сега какво стана?
                              Едниственото нещо, което със сигурност е вярно за всеки от членовете на този форум е, че защитава собствено мнение, което може да се вслуша, но в никакъв случай не се определя от мнението на "всички".
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                                Днес във ФИФА ще заседават по въпроса за забрана на тромби, свирки, тромпети и др. музикални инструменти на мачове от световни първенства.
                                Може да махнат тромбите, но не и вувувувувуззз - би било некултурно:

http://sportni.bg/worldcup2010/?tid=...13&site_id=abv

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X