Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой измисли тази "Вувузела"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой измисли тази "Вувузела"?

Гледали ли сте футболен мач на "mute"? Попринцип е гадно - губи се атмосферата и не е много интересен. Познавам хора, които могат да пуснат футбол със спрян звук и паралелно да си слушат музика. Само, че май последното което правят е да гледат футбола.

Сега открих, че има още по-гадно нещо - футбол със звук от Южна Африка. Почти за без пари са раздали на феновете тромби-тромпети, които наричат "Вувузела". Звукът, който издават е ... "ззззззззз". И естествено когато са 20 000 на стадиона - става кошер. Коментаторите не си чуват собствените мисли и затова крещят докато коментират. Изобщо това е най-гадното нещо, което бях чувал от телевизионен екран. Със сигурност телевизия Планета звучи по-приятно за моите уши, иначе свикнали на хард рок и хеви метъл.

Хайде форуме - технически хора сте. Дайте да измислим спешно някакъв филтър, който изрязва това "зззз". А пък ако можем и да му наложим някакъв произволен звук от европейски агитки - може и изобретателя да стане милионер... А дотогава - или мачове на mute, или ако някой в компанията все пак иска звук - слагайте хлебни тапи във ушите...

Или най-добре - не гледайте. Може да има дълготраен ефект върху нервната система. Нали знаете колко е гадно комар да ви свири в ухото? Е сега си представете рояк комари... УЖАС!
    Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 12-06-10, 09:21.

От: Кой измисли тази "Вувузела"?

Това е нискочестотен звук, създаден от африканската вуду-асоциация, за да ликвидира българската академична общност !

Коментар

А не, тя академичната общност си е ликвидирана от обикновени прости БГ политици отдавна. Според мен ако е "вуду", то е насочено към по-висша цел.

Коментар

Вуду-муду - дивашка им работа! Пре**ха коментарите. добре, че местният отбор им е свикнал, ама мексиканците - на, и се оляха... Вторият мач го издържах до 20-тата минута, бати жуженето.

Коментар

Само си прдставете, за какъв тип човешки същества говорим и на какъв етап от развитието си като такива са.
          Броил 100 долара, за да си купи билет отишъл на мача и оцъклил очи, надува ли надува.
          За гледане на мача въобще не става дума. Но може да си побръмчи на воля.
          Нашите коментатори , разбира се на същото ниво. Националният отбор на ЮАР, се наричал нещо като "Пляка Пляка" на местен бандустански диалект, топката се наричала "шляка шляка", играчите шака шака, а съдията......съдията като по цял свят "педерас педерас". И си представете коментара: Шляка Шляка извежда пляка пляка и дава на Шака Шака и в този момент Педерас Педерас свири засада.
          Ай стига бе ! Без звук по добре !
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 12-06-10, 13:07.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Специално Франция - Уругвай можеше изобщо да не играят с тоя съдия. Може да направат и залог Съдия омраз параграфна гад. То нямаше атака дето не спря.
            Последно редактирано от sir Borko; 12-06-10, 11:19.

Коментар

Ами аз съм един от тия, които гледат с удоволствие мач без звук Неможах да свикна с коментарите на Петела и учениците му Днес непременно ще си пусна звука, за да разбера за какво е темата

А видяхте ли на откриването едни големи ла...нотъркалки, които с гордост демонстрираха по "завития" стадион Аз по-нестандартни талисмани не съм виждал Сигурно са бедни откъм животински видове

п.п. За втория мач се присъединявам към съра, но не мисля, че косм.... ъ-ъ съдията е крив

Изгледах сега първото полувреме. Звукът е такъв, какъвто е описан, но е несравнимо по-поносим от коментарите, включително и от студиото.
              Та в тая връзка - ако измислите филтър, то аз искам да си пусна само звука от стадиона.
              Последно редактирано от сто; 12-06-10, 14:21.

Коментар

Шумът е отвратителен на квадрат. А съм чувал кво ли не - по телевизията и наяве - тромби, бомби, тъпани, кречетала и др.

Според мен вувузелите са достатъчна причина никога вече в тази страна да не се организират международни спортни прояви. И това първенство не трябваше да е там.
                Искам България чиста!

Коментар

Гърците са много тежък случай ! може второто да живнат , че ще нападат в сянката аз съм заложил 4;3 направо си изям ушите.. търтеи

Оле оле още два гола за малките човечета, нямам съмнение , обаче гърчолята как ше вкарат три напправо незнам

Не е истина, кризата им е малко наказание ! В Аржентина ми е надеждата
                  Последно редактирано от sir Borko; 12-06-10, 15:04.

Коментар

Прогнозирайте точен за Алжир и Словения ? 0:3 как звучи??
                    Сравнително добър коефициент, и не толкова невероятно..

Коментар

sir: Не вярвам. Словения е отбор, който няма такова самочувствие, че да се хвърли в атака и да си развява шапката. Според мен ще подходят пестеливо и ще бият само с 2:0

Коментар

Филип ,добре ама за двойка коефициента е много малък !
                        иска ми се нещо по тлъсто !
                        тактиката ми с 4;3 е пълен провал дотук !
                        п.п. не може ли да заслепите с лазер вратаря на Гана , къде е Стефан?
                        мисля че ще е 3;1 за сърбия

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                          Филип ,добре ама за двойка коефициента е много малък !
                          иска ми се нещо по тлъсто !
                          тактиката ми с 4;3 е пълен провал дотук !
                          п.п. не може ли да заслепите с лазер вратаря на Гана , къде е Стефан?
                          мисля че ще е 3;1 за сърбия
                          p.p. Алжир Словения 0;3
                          п.п Германия Австралия 2;2

Коментар

А за бъдещия световен шампион (Германия де) няма да познаеш

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                              А за бъдещия световен шампион (Германия де) няма да познаеш
                              Аржентина !!! Световен шампион твърдо !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X