Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой измисли тази "Вувузела"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой измисли тази "Вувузела"?

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Едниственото нещо, което със сигурност е вярно за всеки от членовете на този форум е, че защитава собствено мнение, което може да се вслуша, но в никакъв случай не се определя от мнението на "всички".
    Споделям наблюдение. Можеш да потърсиш думата Футбол и ще разбереш какво имам предвид.

Стига, и без това ми излезе име на тиранин.

Коментар

Интересно ми е някой вещ икономист да изчисли колко ще са загубите на Фифа от тази простотия. Аз лично спрях да гледам мачовете заради тези пластмасови буклуци. Превключвам само да мерна резултата и толкоз. Рекламодателите едва ли са във възторг...

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
        Може да махнат тромбите, но не и вувувувувуззз - би било некултурно:

http://sportni.bg/worldcup2010/?tid=...13&site_id=abv

Поздрави!
        Цяло щастие е, че човекоядството не е част от културата им...
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
          Интересно ми е някой вещ икономист да изчисли колко ще са загубите на Фифа от тази простотия. Аз лично спрях да гледам мачовете заради тези пластмасови буклуци. Превключвам само да мерна резултата и толкоз. Рекламодателите едва ли са във възторг...
          Не е нужно вещ икономист да се занимава с нещо което може да се реши за минута от вещ тонрежисьор.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Вувузела в действие
            Прикачени файлове
            0+

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
              Цяло щастие е, че човекоядството не е част от културата им...
              Щастието се състои в това, че наистина са взети мерки някои общности да се държат далеч от стадата с безплатно месо, които самолетите изсипват там.
              Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Не е нужно вещ икономист да се занимава с нещо което може да се реши за минута от вещ тонрежисьор.
              Доколкото прочетох (не съм там, не съм чул или измерил) задачата не е чак толкова тривиална. Тия наистина са вдигнали шумовото ниво на стадиона до степен да пречат на играчите да чуват свирката на съдията-съдията. За комуникация помежду им, с треньора и крилати фрази в стил ранния Стоичков също няма мегдан. При това положение, на коментатора няма как да му е лесно.

От друга страна, футболните запалянковци в цялата история на играта търсят средства за издаването на силни звуци. Викането е хубаво, но да си с някой децибел над околните е част от запалянковщината и агиткаджийството. Това е футболна, а не толкова африканска културна особеност. Еволюцията на тромби, свирки, кречетала и бомбички по стадионите просто вървеше към тази точка. Е, стигна.

Коментар

С еквалайзера на телевизора може да се заглуши, но за съжаление заедно с доста от гласа на коментатора. И става още по-тъпо. Пък и е тихичко и скучно...

Коментар

И по света се ядосват и спорят като нас. (Има вече даже противници на антивувузелистите.)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/8738604.stm

Но казват 130 децибела. Това не е ли като да слушаш от 100-200 метра излитането на Ту-154 (цитирам тази марка, защото в един момент на старта тя дава страхотно бръмчащо свирене, вувузелско така да се каже).
                  Искам България чиста!

Коментар

Продължавам да нямам проблеми със звука от стадиона. Само коментаторите.... да са живи и здрави. Нормална атмосфера на нормално спортно събитие. Масовият спорт е такова нещо - трябва да е разбираем и от лаиците/като мен/ и да могат да изразят подкрепата си за любимия отбор. Ако някой търси интелект в спорта, то трябва да гледа само шах. Или бридж/...аси спорта/
                    Загледайте се в лицата на феновете и ще разберете колко малко му трябва на човек, за да забрави какво безсмислено усилие е ежедневния живот. Ако има скептици - да заповядат на баскетболен мач на женския ни отбор в нашия град. Африканците са тихи

Коментар

Нищо не разбирате. Вувузелата е конспирация на Христо Стоичков и подчинените му армии на злото.

Не ми вярвате ?

- Къде се мотае ХС през последните години ? В Южна Африка !

- Къде е световното ?? В Южна Африка !!

- Кой надува вувузелите ??? Южноафриканците !!!

- Какво намерих вчера в магазина като зареждах запасите луканка и семки ? Не знаете ??

ЕТО КАКВО:

Какво общо, ще питате ? До тук нищо, но я помислете - ако тия вувузелисти по стадионите имаха в устите по едно хрускаво кексче "Краубули", или по една апетитна вафла, щяха ли да ги надуват тия вувузели ? Тц ! Щяха да хрупат вафли "Стоич-гол", и да си чистят ушите с вувузелите !

Ама не би. Вместо въпросните да се хвърлят от хеликоптери на ООН по южноафриканските стадиони като хуманитарна помощ за цялото човечество, къде се озовават тия вафли ? В Щатите, в Ню Йорк, в Ирландския град, в гръцкия квартал, в българския магазин. Точно между семките "Детелина" и сръбските царевични пръчици "Флипи".

За вас не знам, но за мен работата е ясна. Въобще няма да добавям че едното от момчетата което продава там е от Израел. Виждате колко държави станаха замесени в аферата.

При по-подробно разглеждане, може да се прочете и наглед невинната цифра 167. Нищо и половина, ама колко трае световното ??? Трийсет дена ! 167 - 30 колко е ? 137 !!! Точно колкото децибелите на вувузелата !!!

Прилагам снимков материал и на позивите отпечатани на гърба на вафлата: от самото име (Stoich Goal, което може творчески да се тълкува като "целта на Стоичков" ако не ни дразни правописа), е ясно че виждаме само върха на айсберга:

Не ми благодарете. Аналитичната логика е взаимствана от South Park, от Картман, в епизода "The mystery of the urinal deuce". Хората са го измислили, аз само го прилагам. За вас не знам, но за мен света вече никога няма да е същия
                      Последно редактирано от Goblin; 14-06-10, 19:46.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        ...едното от момчетата което продава там е от Израел.
                        Оф, знаех си. Евреите.

Коментар

Само военните къде ги забрави в конспирацията? Каква е тази конспирация без военни?
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Е всичко ли трябва да обяснявам ?!? Не е ли видно че фона на вафлата е като пагон ??? А Стоичков с какъв чин е ? ЦСКА е "Централен Спортен Клуб на..." кого ? А ? Аа ?? Ааа ???

Коментар

Мда, конспирации... Ама аз пак не вдянах, какви са тия бели дробове дето лумбурат по 2 часа с таа вувузелка? Ако ще водолаз да напънеш ще изкрета 20 - 30 -40 минути и ще пукне. Баси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                                Мда, конспирации... Ама аз пак не вдянах, какви са тия бели дробове дето лумбурат по 2 часа с таа вувузелка? Ако ще водолаз да напънеш ще изкрета 20 - 30 -40 минути и ще пукне. Баси!!!
                                Това е той номерът, че не трябва да надуваш силно, за да вдига ЗВЕРСКИ шум. А пък като са 200000 на стадиона, половината от тях да имат от тия тромби и всеки да надува 10% от времето, пак имаш проблем.
                                Последно редактирано от Ясен; 14-06-10, 22:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X