Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мами ли Тотото
Свий
X
-
От: Мами ли Тотото
Мамят ма.мка имПървоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеEто, доказано - мамят!

SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
0878299791
Коментар
-
.................и точно тогава ,ще изберат твоите числа.Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеВие се кудошите , ама на мен последните 2 години взе да ми се изчерпва търпението ! Просто някой ден , ще го подмина тотопункта !
Коментар
-
Как ще се мами бре,два поредни тиража с едни числа си е нещо нормално.Примерно със същата вероятност може да хвърлиш монета и тя да застане права върху гладка повърхност.
Който не вярва да пробва...
Това ми хареса:Колега, както е казвал покойния, хрисим радиоводещ Б. Цанков - нямаш си на идея колко са много балъците в този свят.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
и точно за това пак пуснах вчера за 10 тиража, пустите му числаПървоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение.................и точно тогава ,ще изберат твоите числа.
Коментар
-
И к'во ти пука–така или иначе докато ги пускаш няма да излязат...(Ама нали си благородник,да беше пробвал по нормалния начин–с връзкиПървоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеи точно за това пак пуснах вчера за 10 тиража, пустите му числа
).
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
ми дай някоя връзка , ще делимПървоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеИ к'во ти пука–така или иначе докато ги пускаш няма да излязат...(Ама нали си благородник,да беше пробвал по нормалния начин–с връзки
).
Коментар
-
То щом и ти нямаш,аз простосмъртния от къдеПървоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеми дай някоя връзка , ще делим
?!
Желая успех и на теб и на всички пуснали фишове(за да не се обидите нещо
) ама аз смятам,че това е пълна измама и не го играя.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар