Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мами ли Тотото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мами ли Тотото

От 9 години играя с едни и същи числа и само тройки досега
    И една четворка.
    Защо така? Мамят ли или аз нямам късмет?

От: Мами ли Тотото

Тотото е част от световната конспирация: "На Вуте да му е зле"

Аз печеля по два пъти на седмица, всяка седмица.
    Последно редактирано от Джамбазов; 06-06-10, 21:18.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Тотото е част от световната конспирация: "На Вите да му е зле"

Аз печеля по два пъти на седмица, всяка седмица.
      И аз.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        И аз.
        Вие се кудошите , ама на мен последните 2 години взе да ми се изчерпва търпението ! Просто някой ден , ще го подмина тотопункта !

Коментар

Нали скоро ги бяха давали по новините , че нещо гаф напрайли с т'ва тото ?
          Измамници в тая държава колкото искаш.Пуснах няколко пъти такова чудо и нищо ... няма и да пусна повече ! Просто всичкото ее ..
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
            Вие се кудошите , ама на мен последните 2 години взе да ми се изчерпва търпението ! Просто някой ден , ще го подмина тотопункта !
            И ще си на кяр!

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
              Аз съм го подминал оттдавна.

Коментар

Години наред следих с какви точно фишове се печелят джакпотите и установих че масовия случай е с тези готово попълнените скъпи дето ги продават в тотопунктовете.Нито веднъж не е спечелил фиш с примерно една попълнена колонка ей така на късмет.Кипна ми и им написах едно писъмце на сайта пълно с нецензурни и заплашителни думички и хоп на следващия тираж шестицата я спечели фиш с две попълнени колонки.Е тва е съвпадение дет се вика .Да ви кажа под секрет-имам вече стратегия как да ударя джакпота,като се съберат повечко милиончета гепвам шефа на тотото и бой,е....не и сръбска музика докато не нареди да излезнат мойте числа.За илюстрация как честно е всичко прилагам и следното видео
                Последно редактирано от alex_markov; 06-06-10, 22:15.

Коментар

А вие какво очаквате?! Така ли се дават милиончета на Сульо и Пульо.
                  И махнаха едно теглене, за да си събират паричките по-бързо.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

1 към 14 милиона ли беше вероятността да уцелиш шестица. Като да набодеш с игла комар в тъмна стая с първия път. Веднъж ми стана интересно и смятах - не е преувеличено сравнението!

Коментар

Някакъв учен беше изчислил че е сто пъти по вероятно да те удари гръм отколкото шестица от тотото...Така че ако те е ударил стотния гръм опушен куцащ и настръхнал бегай у тото пункта....
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Някакъв учен беше изчислил че е сто пъти по вероятно да те удари гръм отколкото шестица от тотото...Така че ако те е ударил стотния гръм опушен куцащ и настръхнал бегай у тото пункта....
                        Няма връзка иначе щеше да е като в старият виц за плеибоя отиваш по работа в Изостанала страна, за която му казват, че 50% от населението страда от Туберколоза и 50% от Спин, на което той Уверено казал, "Ми ще Чу*ам само тези дето кашлят..."

П.С.
                        Аз тото не играя от 87-88-а година, щото знам, че не съм късметлия с тези неща (на която и опашка да се наредя, Тя върви Най-Бавно), но днес ни в клин, ни в ръкав (ха някой да ми обясни какво значи това), докато разхождахме детето, Жената видя Тото пункт (и тя не играе) и предложи да видим какво е - видяхме - аз имам доста познати числа, но на различни квадратчета - общо Двоика

Коментар

Измама е и още как. Абе как изобщо я мислите тая - да ти даде някой милионите наготово? Тва като едно време супер измамата ''Супершоу Невада''. Помните ли? Горките хора, идваха от провинцията, даваха мило и драго да си купят билет само и само да спечелят страхотния, невероятен Форд Мондео. Един приятел си беше направил вкъщи Колелото на късмета от шпертплат и въртеше като луд ден и нощ, въртеше и правеше аритметики как да го завърти по-така, че да му се падне Форда.
                          Да бе, сериозно, като го видях един ден у тях и онемях . Викам му ''кво правиш, бе?'' - а той ''абе ще ходя да играя на Невада та тренирам за колелото да може да ми излезе Форда.''
                          Между другото минаха се безброй много тиражи и никой, ама никой не успя да спечели колата, само някакви хладилници, екскурзии ..... Докато един хубав ден не дойдоха в залата представители на Форд от Германия, даже дали не беше направо самия Хер Пфое, заедно с търговския директор. И точно тогава някаква пръдла /май беше от Русе/ как го завъртя това колело, какво направи незнам, обаче спечели Форда . То беше писъци, тя припадна на сцената, та идваха да я свестяват със студена вода. Ключовете и ги връчи лично Хер Пфое, та по вестниците излезе, та незнам си кво ......

Всичко е шашма, брат, току-така богатство никой не дава.
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Хора Спрете се! Какво имате в предвид под Измама? Всички Хазартни игри са Преразпределяне на парите от много (хора) на малко и Запазване на Солидна Печалба за Организатора - Просто и Ясно. Защо да си колят Кокошката която снася ЗЛАТНИ Яица, заради Кокошкарски измами (с Братедите), аз ако бях собственик на подобна организация Никога не бих Мамил с числата! И Всеки месец ще Ставам Все по-Богат и по-Богат от Пустата Надежда на Масите, че баш днес ще забогатеят по Чудо, а не с Бачкане
                            Нали се сещате, че при съмнение в измами Масовият "Донор" ще се отдръпне и карай на Далаверата.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                              1 към 14 милиона ли беше вероятността да уцелиш шестица. Като да набодеш с игла комар в тъмна стая с първия път. Веднъж ми стана интересно и смятах - не е преувеличено сравнението!
                              Вероятността да уцелиш числата е точно 50%. Пак толкова е, да не ги уцелиш...
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X