Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мами ли Тотото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мами ли Тотото

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
    От 9 години играя с едни и същи числа и само тройки досега
    И една четворка.
    Защо така? Мамят ли или аз нямам късмет?
    Те хората по 20 години в пенсионнфондове си дават парите и пак ги губят,
    пък ти точно от хазарта ли очакваш възвращаемост?
    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Хора Спрете се! Какво имате в предвид под Измама? Всички Хазартни игри са Преразпределяне на парите от много (хора) на малко и Запазване на Солидна Печалба за Организатора - Просто и Ясно. Защо да си колят Кокошката която снася ЗЛАТНИ Яица, заради Кокошкарски измами (с Братедите), аз ако бях собственик на подобна организация Никога не бих Мамил с числата! И Всеки месец ще Ставам Все по-Богат и по-Богат от Пустата Надежда на Масите, че баш днес ще забогатеят по Чудо, а не с Бачкане
      Нали се сещате, че при съмнение в измами Масовият "Донор" ще се отдръпне и карай на Далаверата.
      Както се ''отдръпна'' и от ''Пирамидите'', въпреки че големи учени /вкл. Благовест Сендов - световно признат математик/ неколкократно предупреждаваха по ТВ, че е невъзможно някаква си фирмичка да изплаща на вносителите си по-големи дивиденти от най-силните швейцарски банки. Колега, както е казвал покойния, хрисим радиоводещ Б. Цанков - нямаш си на идея колко са много балъците в този свят. А фирмите, дето преди години ''уреждаха'' работа в чужбина? Остави 600 долара и чакай, ние ще те потърсим. Един път и аз им звънях на такива - набираха шофьори за Канада. Само дето нещо неуспях да се вържа.
      Последно редактирано от мишоци; 07-06-10, 00:13. Причина: допълнение
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Да де, ама 1979 баща ми удари 5+1 , към 20 000 лева.
        Обаче мисля , че в наши дни нещата не са същите. Мисля че е нагласено!
        Проблемът е че имам чуството , че щом спра да играя и ще се паднат моите числа ! а това е много гадно

Коментар

Измамите в ТОТО то се реализират в така наречения Втори Тото Шанс и изобщо навсякъде там където числата се генерират с т. нар генератор на случайни числа в компютър.
          Въобще не е въпроса в това, кой олимпийски шампион и с кой пръст натиска бутона. Дребните печалби са случайни, по едрите се продават и са предварително заложени. Всеки от бранша,/ компютърен/ знае поне едно име на колега, завждал информационния отдел на Тотализатора и тръгнал си от там с едни 100 -150 000 долара за няколко години.
          Не случайно, който и директор да сложат, назначението винаги е политическо.
          В играта 6 от 49, ако се спазват правилата с химизирането на контролните фишове, преди теглене на тиража, изработени още по времето на бай Тошо от дългогодишния директор Стефан Данаилов / съвпадение на имена /, няма начин да се мами. Напоследък доста се мъчиха да ги отменят тези правила, ако са успели, значи има начин да се вмъкне фиктивен фиш, след тегленията и измама може да стане.
          Не зная какви са правилата в момента, от как Доган бе сложил ръка, посредством подставената си фигура Ирен Кръстева, доста неща са се променили.

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...te_na_bluskov/
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Измамите в ТОТО то се реализират в така наречения Втори Тото Шанс и изобщо навсякъде там където числата се генерират с т. нар генератор на случайни числа в компютър.
            Въобще не е въпроса в това, кой олимпийски шампион и с кой пръст натиска бутона. Дребните печалби са случайни, по едрите се продават и са предварително заложени. Всеки от бранша,/ компютърен/ знае поне едно име на колега, завждал информационния отдел на Тотализатора и тръгнал си от там с едни 100 -150 000 долара за няколко години.
            Не случайно, който и директор да сложат, назначението винаги е политическо.
            В играта 6 от 49, ако се спазват правилата с химизирането на контролните фишове, преди теглене на тиража, изработени още по времето на бай Тошо от дългогодишния директор Стефан Данаилов / съвпадение на имена /, няма начин да се мами. Напоследък доста се мъчиха да ги отменят тези правила, ако са успели, значи има начин да се вмъкне фиктивен фиш, след тегленията и измама може да стане.
            Не зная какви са правилата в момента, от как Доган бе сложил ръка, посредством подставената си фигура Ирен Кръстева, доста неща са се променили.

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/20...te_na_bluskov/

Точно за играта 6/49 имам предвид . Само нея я играя.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
              От 9 години играя с едни и същи числа и само тройки досега
              И една четворка.
              Защо така? Мамят ли или аз нямам късмет?
              Гледах някъде, че вероятността е по-голяма, ако всеки път играеш с различни числа, а не с едни и същи.

Коментар

Гледам вчера тегленето и изведнъж изтръпвам:
                теглят първо число - имам го
                второ теглят - пак го имам
                трето пак
                четвъртото и петото съм ги зачертал да се таковам в дневалния

Хората луднаха с това тото 4 лева е стигнал един фиш , а някакъв бил пуснал фиш за 13000 лева , огладняха тея хор ей.
                В Хасково преди години един CD-ром който продаваше семки в центъра спечели голяма сума от тотото , купи си голяма къща и т.н. започнаха да го натискат мутри и други такива и накрая го затриха, е закво му бяха тия пари ...
                088455338две
                "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                  Гледам вчера тегленето и изведнъж изтръпвам:
                  теглят първо число - имам го
                  второ теглят - пак го имам
                  трето пак
                  четвъртото и петото съм ги зачертал да се таковам в дневалния

Хората луднаха с това тото 4 лева е стигнал един фиш , а някакъв бил пуснал фиш за 13000 лева , огладняха тея хор ей.
                  В Хасково преди години един CD-ром който продаваше семки в центъра спечели голяма сума от тотото , купи си голяма къща и т.н. започнаха да го натискат мутри и други такива и накрая го затриха, е закво му бяха тия пари ...
                  Да, тук поне може да се вярва, че не е нагласено, щом някой такъв е спечелил. М/у другото да попитам - някой знае ли дали в България, ако спечелиш от тотото парите се облагат с данък? Или дали изобщо се плаща някаква такса, или нещо такова? По принцип би трябвало да не се облагат. Знаете ли нещо по въпроса?
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                    ... някой знае ли дали в България, ако спечелиш от тотото парите се облагат с данък? Или дали изобщо се плаща някаква такса, или нещо такова? По принцип би трябвало да не се облагат. Знаете ли нещо по въпроса?
                    Не се облагат, засега. Финансовият се пъна нещо преди месец-два, но не мина.
                    Облагат се залозите в хазарта. От всеки 1лв за колонка с 6 числа примерно 25ст отиват право в хазната, от останалите произлизат печалбите на играчите, печалбата и разходите на тотализатора.

Коментар

Тотото,че мами,мами аз затова през 34 годишната ми кариера на човек не съм си пуснал и един фиш,просто си нема смисъл с оглед на това,че Работа му е майката,а не Тото.

Коментар

аз пък реших да си пробвам късмета, един фиш за голямата печалба Може пък и да спечеля! И чак до довечера ще си мечтая как харча 5 милиона с пълни шепи

Но не само компютърната част, топките също нещо ме съмняват. Знам, контролират ги, уж няма как да стане измама.... ама някъде четох за някакви числа, дето се падали твърде често в кратък период от време. Е, не помня подробности, но съвсем скоро в едно теглене се паднаха точно числата от тиража преди него! Да, знам, принципно е възможно и нищо не пречи в четвъртък да се паднат едни числа и в неделя пак същите. Ама на мен ми звучи така, сякаш са нагласили някаква дяволска машинка и после са забравили да я деактивират Не знам как е, но очевидно има начин за измами. Както онази бившата шефка измъкна от някъде много милиони, та изкупи половината медии. Как става тая работа!
                        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
                          Както онази бившата шефка измъкна от някъде много милиони, та изкупи половината медии. Как става тая работа!
                          Ами според мен те тия милиони са други. Половината от постъпленията се раздават като печлаби и основната сума е в много малки печалби. Трудно се печелят толкова много пари с подставени фишове. По-скоро може да има друга една игра, ти плащаш примерно 10 милиона а аз ти давам шестичка за 4-5 милиона. И пак няма да стигнат да изкупи медиите.
                          Иначе, че лъжат лъжат. Ще повярвам че не е нагласено, само когато искарат една плетена сфера с дупка и случайна детска ръчичка бърка да вади числата от вътре. Та ако човек си опича акъла иа смалко доза шанс може да прави постоянно някакви 4-ки и да изкарва по 40-50 лв на тираж средно. За по-нагоре в печалбите си трябва късмет или връзки
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Довечера ще разберем-ако спечеля значи не мами
                            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                            0878299791

Коментар

Това са 5-те милиона идеални за пране,само не знаем схемата каква е.

Коментар

Има едно голямо НО. Сещате се за какво говоря - но ако спечеляяяяяя...
                                Only after the last tree has been cut down,
                                Only after the last river has been poisoned,
                                Only after the last fish has been caught,
                                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X