Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Врабчета, клони и галантността при местене на теми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интервю за работа

Нещо против, темата да иде в спама?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Вероятно питаш мен, Ясене
      Нищо против нямам, ти си шефа

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Интелигентна работа!

Приятно е да контактуваш с възпитани хора, че ми писна от простотиите на село!

Всеки е бабаит!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Нищо против нямам, ти си шефа
          Усвоила си всички тънкости на държавната служба далеч ще стигнеш
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение

И заплатата ще си вземе!

Не като в частната месомелачка, дето в момента оцелява ден за ден ...

Врабчета, клони.... Добре че си отхвъркнала от тия птичари!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение

Всъщност, поуките ми не са от държавната служба-едва от 2 седмици съм там.
              Последните уроци ги научих тук, да спориш с модератор си е кауза пердута. Не слушат, не обясняват- директно наказват.
              А пък Ясен си направи труда любезно да попита, за това любезно се съгласих

Коментар

Красота...
                Интелигентни, зрели, възпитани хора!

Да се насладиш на обноските!

Ясене, меткай я в коша, да не подвеждаме безработните хора с алабализми!

Коментар

Volk, ще те накажа за ехидност или сервилност, по избор

Коментар

Тестваш нов начин за обратна комуникация, който е изключително провилен, но за съжаление ще се оплеска много скоро от хора, които не го оценяват!

Уви!

Това не пречи да си направиш категоризация на потребителите!

Коментар

Темата по принцип е актуална за доста хора...за съжаление.
                      Но ако тук ще предизвиква само излишни спорове...направо се обезсмисля...
                      Явно форума е територия на аристократи и проблемите на простосмъртните ги отегчават...
                      Ясене...?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                        Красота...
                        Интелигентни, зрели, възпитани хора!

Да се насладиш на обноските!

Ясене, меткай я в коша, да не подвеждаме безработните хора с алабализми!
                        Те, безработните, основно извън пътя се подвизават.

Коментар

Темата по принцип е актуална за доста хора...за съжаление.
                          Но ако тук ще предизвиква само излишни спорове...направо се обезсмисля...
                          Явно форума е територия на аристократи и проблемите на простосмъртните ги отегчават...
                          Ясене...?
                          Чакай сега, спамът е нещо различно от кошчето. Там просто имаш право да не се придържаш към темата.

Пък аристократизмът е сложна материя - ей го Volk - едър земевладелец, цени обноските. Това, че работи (макар и за себе си) доста разваля картинката. По един или друг начин всички сме така.

Коментар

Всъщност това последно въпросче си е просто тестване на бързо логическо мислене и не изисква да имаш научна степен в областта на методиката на обучението по ... нещо. Нито пък се иска доказване на каквото и да е ...
                            Пробват кандидатите дали могат бързо и логично да решават всякакви неочаквани проблеми, без да се оплитат във всевъзможни усложнения. В работна ситуация трябва да взимаш най-бързото, най-правилното и най-ефективното решение. И точка...
                            Светкавично дадох един от верните отговори - на 5 клонки по 3 врабчета и едно летящо, после на 4 клонки по 4 врабчета и една свободна клонка ...Отчетоха верен и бърз отговор. Все пак бях на ясно каква е целта на подобни тестове - логичност и бързина
                            Но...все пак съм жена....
                            Е, съжалявам - тежко обременен съм и аз не мога така. Едно частно решение никога не ме е вълнувало. Винаги съм търсил всички решения на задачите, които съм решавал... Дори, след всичките ми провали тук, "увековечих" задачата в своя блог, защото наистина е много интересна. Диофантова математика е, а тези задачи винаги са изключително интересни...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                              Е, съжалявам - тежко обременен съм и аз не мога така. Едно частно решение никога не ме е вълнувало. Винаги съм търсил всички решения на задачите, които съм решавал... Дори, след всичките ми провали тук, "увековечих" задачата в своя блог, защото наистина е много интересна. Диофантова математика е, а тези задачи винаги са изключително интересни...
                              Е, в новото си качество, свиквай да цениш и частните решения.

Коментар

Ех веднага бой по аристокрацията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X