Усвоила си всички тънкости на държавната служба далеч ще стигнеш
Всъщност, поуките ми не са от държавната служба-едва от 2 седмици съм там.
Последните уроци ги научих тук, да спориш с модератор си е кауза пердута. Не слушат, не обясняват- директно наказват.
А пък Ясен си направи труда любезно да попита, за това любезно се съгласих
Темата по принцип е актуална за доста хора...за съжаление.
Но ако тук ще предизвиква само излишни спорове...направо се обезсмисля...
Явно форума е територия на аристократи и проблемите на простосмъртните ги отегчават...
Ясене...?
Темата по принцип е актуална за доста хора...за съжаление.
Но ако тук ще предизвиква само излишни спорове...направо се обезсмисля...
Явно форума е територия на аристократи и проблемите на простосмъртните ги отегчават...
Ясене...?
Чакай сега, спамът е нещо различно от кошчето. Там просто имаш право да не се придържаш към темата.
Пък аристократизмът е сложна материя - ей го Volk - едър земевладелец, цени обноските. Това, че работи (макар и за себе си) доста разваля картинката. По един или друг начин всички сме така.
Всъщност това последно въпросче си е просто тестване на бързо логическо мислене и не изисква да имаш научна степен в областта на методиката на обучението по ... нещо. Нито пък се иска доказване на каквото и да е ...
Пробват кандидатите дали могат бързо и логично да решават всякакви неочаквани проблеми, без да се оплитат във всевъзможни усложнения. В работна ситуация трябва да взимаш най-бързото, най-правилното и най-ефективното решение. И точка...
Светкавично дадох един от верните отговори - на 5 клонки по 3 врабчета и едно летящо, после на 4 клонки по 4 врабчета и една свободна клонка ...Отчетоха верен и бърз отговор. Все пак бях на ясно каква е целта на подобни тестове - логичност и бързина
Но...все пак съм жена....
Е, съжалявам - тежко обременен съм и аз не мога така. Едно частно решение никога не ме е вълнувало. Винаги съм търсил всички решения на задачите, които съм решавал... Дори, след всичките ми провали тук, "увековечих" задачата в своя блог, защото наистина е много интересна. Диофантова математика е, а тези задачи винаги са изключително интересни...
Е, съжалявам - тежко обременен съм и аз не мога така. Едно частно решение никога не ме е вълнувало. Винаги съм търсил всички решения на задачите, които съм решавал... Дори, след всичките ми провали тук, "увековечих" задачата в своя блог, защото наистина е много интересна. Диофантова математика е, а тези задачи винаги са изключително интересни...
Е, в новото си качество, свиквай да цениш и частните решения.
Коментар