Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отровиха ми дакела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отровиха ми дакела

Има, има! Да бяха само кучетата - отдавна нямаше да ги има!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Жалко за дакела.Аза скитащите сме виновни ние -донесат децата от село малко сладурче и като порасне -мама и тати го пуснат навън.А в нормалните държави си има приюти и кастрация.Но нашата не е нормална.
      http://www.bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html

Коментар

Темата поустаря, но няма как да не се оплача. На село на 5 км от града ни тровят всякакви животинки. На едните съседи 3 котки, на другите 1, а на нас 2 котки и снощи кучето ми . Говорихме с ветеринар и той каза, че не е възможно да е от утрово за мишки... 100% е умишлино, само да разбера кой е Кучето не ходеше пуснато просто скъса каишката и днес щеше да бъде с нова, но... Котките мисля, че няма как да ги вържем
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Бих организирал нещо с подписи , петиция ли....? стига да бях запознат с това как става и на някой да му пука че са събрани подписи . За тези изроди трябва да се върне в закона публичното пребиване с камъни. Не съм зъл човек , но когато някой наранява някоя слаба или беззащитна животинка без обоснователна причина изпадам в ярост . 2 кучета изгубих заради някой боклук който сигурно до ден днешен се кефи как е убил най- близкия ми приятел, как съм страдал и тн. Трябва да има отмъщение законово или кръвно няма значение. Аз съм най вече за личната вендета .
          Гранд Чероки 1995 ZJ 4.0
          MB 190 2.5 16
          MB 124 230 CE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X