Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отровиха ми дакела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отровиха ми дакела

Пускам тази тема тук ако се прецени нека се премести.Дакелчето си го пускам на сградата и като има разгонена кучка той си седи до нея и си прави въздушнии някой изрод решил да трови безстопанствени кучета около мене бяха над десет и сега няма кучета няма го и моя Сос.Той като дребен е изпълзял под оградата и е хапнал отроватаПочивай Сос във вечните ловни полетатам ше си гониш мацки до насита........................................................................
    Последно редактирано от Злой; 27-03-10, 22:31.
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

До: Отровиха ми дакела

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Пускам тази тема тук ако се прецени нека се премести.Дакелчето си го пускам на сградата и като има разгонена кучка той си седи до нея и си прави въздушнии някой изрод решил да трови безстопанствени кучета около мене бяха над десет и сега няма кучета няма го и моя Сос.Той като дребен е изпълзял под оградата и е хапнал отроватаПочивай Сос във вечните ловни полетатам ше си гониш мацки до насита........................................................................
    Жалко за кученцето !
    Садистите са навсякъде. Аз се разделих по същия начин с котарака, защото съседите мразят дори себе си, какво остава за чуждите животинки...
    Последно редактирано от Злой; 27-03-10, 22:32.

Коментар

Жалко за кучето,Стария...Знам колко е гадно да си загубиш другарчето...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Стария ти направо ме разби!Хумористичния тон в твоята тема ме развесели ,въпреки трагичния край!
        Дано се върне твоя Сос!
        А относно тровенето на бездомни кучета,това е една трагедия-виждал съм в Ботевград подобни съдби на кучета....
        безпомощни заспиват...
        Последно редактирано от Злой; 27-03-10, 22:32.
        ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Благодаря ви знаете какво е да е десет години до вас и изведнъж да изчезне от живота ви .Ставам сутрин и знам че ше изджавка за добро утро а го няма
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнение
            Стария ти направо ме разби!Хумористичния тон в твоята тема ме развесели ,въпреки трагичния край!
            Дано се върне твоя Сос!
            А относно тровенето на бездомни кучета,това е една трагедия-виждал съм в Ботевград подобни съдби на кучета....
            безпомощни заспиват...
            Какво да направя Стеев кученцето си беше част от ойкосът ни и сега всичко е друго
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Разбирам те ,може би.И ти съчуствам!
              Те кутретата са най добрия приятел на човека-нито знаят да лъжат,нито да хитруват!
              ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Гледа те в очите и без да може да говори разбираш какво иска да ти каже..............
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Съжалявам за другарчето ти, Старо....
                  Нашата малка дъщеря имаше за другарче едно бездомно куче в квартала. Нямаше как да го вземем у нас щото с тия нашите две котки..... Та, кученцето мина през местната общинска служба - оперирано, обезпаразитено и маркирано. Сутрин я изпращаше до училище и след това я чакаше пак да се видят, а ние купувахме храна...даже за рожденния си ден тя го черпи с онази скъпата.....бяха много мили, когато той се изправеше с лапи на гърдите й и я гледаше в очите ...... докато един ден тя се прибра съсипана и каза, че го е намерила мъртъв ....... с пяна на устата....мамицата им....
                  ....и се обади като идваш към Пловдив..
                  00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Колега , и аз съжалявам за кучето ти. Мир на праха му.
                    Обаче не са виновни хората разхвърляли отровата, а държавата, общините и разните организации за защита на животните. Защото хората хвърлили отровата най вероятно са я разхвърляли от безсилие, и сигурно също са преживели нещо гадно , свързано с озверели безстопанствени кучета.
                    В Мюнхен например из градинките се разхождат катерички вместо хищници.

Коментар

Съжалявам за животинката, колега. Знам как е.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И аз те разбирам, но пък мойто чудо ще те изненада. Имал съм десетина кучета (водели са се мои) и нито едно от тях не си отиде от собствена смърт! Вече не смея да взимам.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Кофти...... Съчувствам ти. Нека да прекарва добре. Във вечните ловни полета..........
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Много неща ми идва да кажа ама... не ни е дадено да съдим. Съжалявам за загубата.
                            LZ1GYY
                            0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                              Много неща ми идва да кажа ама... не ни е дадено да съдим. Съжалявам за загубата.
                              Стария, съжалявам за загубата.

Преди седмица се опитаха да отровят и моето на село. В двора. Бяха хвърлили някави оранжеви гранули с размер на граново зърно. Едва оцеля. А това куче излиза от двора само на повод, като го водят на разходка, нито пък би ухапало човек, освен ако съвсем не си го изпроси, разбирай да го удари, да го притисне и прочие, при това много настоятелно. Това не го оправдавам никак.

...обаче от друга гледна точка, и в момента жена ми има здравословни пробелми след уплаха от квартална глутница. Изкарала си акъла да не ухапят малкия, и ако не е реагирала адекватно, сигурно щяха, и още не може да се оправи. Не психически, а физически. А винаги е обичала животинки, особено кучета, и никога не е имала страх от тях. Тъй че не бързайте да обвинявате хората. Ако конкретните здравословни проблеми на жена ми бяха се проявили по-бързо, сигурно собственоръчно щях да изтребя всичката глутница без грам угризения. 2 месеца по късно обаче ги нямаше.

Когато лично пострадате от нечия несвършена работа, доста бързо си променяте мирогледа понякога. Щом е било извън двора, без надзор, значи вече не е твое. Вече е улично. А откак стана посочената случка ако забележа подобна агресивна бесовица из квартала, лично ще ги изтровя. Моето и на семейството ми здраве ми е по-ценно от всяко улично куче. А ако разните там "еко" и прочие толкова си ги тачат, да си ги приберат у къщи. Да, животните не са виновни, но в природата побеждава по-силния. Не е хуманно, но и да нахапят детето ми не е хуманно. И който и да осъдя после, парите няма да оправят травмата.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X