До: Бо
А бе колега,ти да не крадеш по някакъв начин моите мисли?!
Аз също пазя нещата,които "произвеждат" спомени.
Имам едно радио,марка TULAN.Едно такова,голямо,като съвременен телевизор.Вътре е бъкано с лампи с марка филипс.Работеше до скоро,но нещо се повреди.Та това радио е било на дядо ми.Той е набор 1899,бог да го прости.Отстрани,там където са двете врътки за станции и звук още стои восъкът,с който са запечатвали радиата "приятелите" комуняги-да се слуша правилната станция...
Първоначално публикуван от cecoa1
Преглед на мнение
А бе колега,ти да не крадеш по някакъв начин моите мисли?!

Аз също пазя нещата,които "произвеждат" спомени.
Имам едно радио,марка TULAN.Едно такова,голямо,като съвременен телевизор.Вътре е бъкано с лампи с марка филипс.Работеше до скоро,но нещо се повреди.Та това радио е било на дядо ми.Той е набор 1899,бог да го прости.Отстрани,там където са двете врътки за станции и звук още стои восъкът,с който са запечатвали радиата "приятелите" комуняги-да се слуша правилната станция...

, разкачени дървени щипки, праисторически моловки- изсъхнали- ама да стоят!, ластик от 10 чифта гащи, три парчета тротоарни плочки, керемида за подгряване на кръста, речен камък за зелето - около половин кубик, празен бидон, легени - 3 броя, тояга...къде метър, пръчки някакви 5-6 бая дебели, отрязано дъно на гума с пръст вътре, 4 метли, 3 от които само дръжки, кофа с незнайно съдържание, ръждясала тел на обръч. Черешка на тортата - скелет от антена, голяма колкото.....траверса до Варна. Какво ли ме чака, ако реша да вляза и отворя гардероба...Боже помилуй! Вие как се справяте с подобен проблем...Кажете, щото аз всичко хвърлих.
.
))
Може даже да й завидят на жена ти.Има из нета идеи.
Коментар