От скоро пребивавам в апартамента НИ, в който до скоро си седеше свекърва МИ. До преди да ми падне пердето нищо не пипах, че да не се обиди височайшата особа... Сега разбрах, че Плюшкин е блед символ, бледоумието- добър казус да изкараш до 99 години, персийските килими от Сърбия
- най-сериозното депо за прах, секции на 90 % от жилищната площ - медал за интеграция в обзавеждането, а ретро фотото идеал за рамка от гипс. Надяваики се да не попадна на Рамзес 2-ри, започнах от терасата...Мама мия...да ви кажа ли каквo имаше там, освен какво нямаше...: гасена вар в бидон, наилонови чували на топка, стъкла по един метър
, разкачени дървени щипки, праисторически моловки- изсъхнали- ама да стоят!, ластик от 10 чифта гащи, три парчета тротоарни плочки, керемида за подгряване на кръста, речен камък за зелето - около половин кубик, празен бидон, легени - 3 броя, тояга...къде метър, пръчки някакви 5-6 бая дебели, отрязано дъно на гума с пръст вътре, 4 метли, 3 от които само дръжки, кофа с незнайно съдържание, ръждясала тел на обръч. Черешка на тортата - скелет от антена, голяма колкото.....траверса до Варна. Какво ли ме чака, ако реша да вляза и отворя гардероба...Боже помилуй! Вие как се справяте с подобен проблем...Кажете, щото аз всичко хвърлих.

Коментар