Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БоГлук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БоГлук

От скоро пребивавам в апартамента НИ, в който до скоро си седеше свекърва МИ. До преди да ми падне пердето нищо не пипах, че да не се обиди височайшата особа... Сега разбрах, че Плюшкин е блед символ, бледоумието- добър казус да изкараш до 99 години, персийските килими от Сърбия - най-сериозното депо за прах, секции на 90 % от жилищната площ - медал за интеграция в обзавеждането, а ретро фотото идеал за рамка от гипс. Надяваики се да не попадна на Рамзес 2-ри, започнах от терасата...Мама мия...да ви кажа ли каквo имаше там, освен какво нямаше...: гасена вар в бидон, наилонови чували на топка, стъкла по един метър , разкачени дървени щипки, праисторически моловки- изсъхнали- ама да стоят!, ластик от 10 чифта гащи, три парчета тротоарни плочки, керемида за подгряване на кръста, речен камък за зелето - около половин кубик, празен бидон, легени - 3 броя, тояга...къде метър, пръчки някакви 5-6 бая дебели, отрязано дъно на гума с пръст вътре, 4 метли, 3 от които само дръжки, кофа с незнайно съдържание, ръждясала тел на обръч. Черешка на тортата - скелет от антена, голяма колкото.....траверса до Варна. Какво ли ме чака, ако реша да вляза и отворя гардероба...Боже помилуй! Вие как се справяте с подобен проблем...Кажете, щото аз всичко хвърлих.
    Последно редактирано от Dan7; 24-03-10, 19:28. Причина: име на темата

До: Бо

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
    Боже помилуй! Вие как се справяте с подобен проблем...Кажете, щото аз всичко хвърлих.
    Че какво да го правиш друго?!
    Аз се сещам за мой случай - чистя гаража, хвълям на поразия в контейнера и след 1-2 часа гледам как баща ми се промъква към контейнера и връща обратно голяма част от изхверленото!
    Хората от това поколение са свикнали да се запасяват и да не изхвърлят нищо! Може да потрябва!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

От скоро пребивавам в апартамента НИ, в който до скоро си седеше свекърва МИ. До преди да ми падне пердето нищо не пипах, че да не се обиди височайшата особа... Сега разбрах, че Плюшкин е блед символ, бледоумието- добър казус да изкараш до 99 години, персийските килими от Сърбия - най-сериозното депо за прах, секции на 90 % от жилищната площ - медал за интеграция в обзавеждането, а ретро фотото идеал за рамка от гипс. Надяваики се да не попадна на Рамзес 2-ри, започнах от терасата...Мама мия...да ви кажа ли каквo имаше там, освен какво нямаше...: гасена вар в бидон, наилонови чували на топка, стъкла по един метър , разкачени дървени щипки, праисторически моловки- изсъхнали- ама да стоят!, ластик от 10 чифта гащи, три парчета тротоарни плочки, керемида за подгряване на кръста, речен камък за зелето - около половин кубик, празен бидон, легени - 3 броя, тояга...къде метър, пръчки някакви 5-6 бая дебели, отрязано дъно на гума с пръст вътре, 4 метли, 3 от които само дръжки, кофа с незнайно съдържание, ръждясала тел на обръч. Черешка на тортата - скелет от антена, голяма колкото.....траверса до Варна. Какво ли ме чака, ако реша да вляза и отворя гардероба...Боже помилуй! Вие как се справяте с подобен проблем...Кажете, щото аз всичко хвърлих.
      То е ясно. Викаме хамалите - студенти.
      Лошото е, че и след нас, ще минат по същия начин.
      А след мен трябва и няколко Тира да дойдат.
      Абе, да сме живи и здрави.

Коментар

За да ти дотрябва нещо истински, без да има от къде да го намериш - първо трябва да го изхвърлиш от гаража, където е стояло неупотребявано 20 години - II ЗАКОН на всемирната гадост.

Например - Маткап.
        Последно редактирано от Nik Nikolov; 24-03-10, 20:12.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Какво ли ме чака, ако реша да вляза и отворя гардероба...
          Ако отвътре изпадне скелет, ще си промениш мнението за свекърва СИ.
          Сега всичко си изхвърлила - добре, но просто не подозираш, че така отваряш място за собственото си натрупване. То е неизбежно следствие от пребиваването и е функция на времето.

Какво е "Бо"?

Аз също съм Плюшкин и затова защитавам себеподобните.

Коментар

Някога са имали пари, но не е имало нищо по магазините. За елементарни неща трябваха връзки-за сервизи, за чаши, чинии, телевизор, готварска печка......ужас. И за това хората са събирали. Естествено, сега вече не е така и тези неща не ни трябват. За това-изхвърляйте, но след тях. Щото иначе се обиждат и .......няма как да им го обясниш.
            А аз събирам само пари. Като ми потрябва нещо, го купувам. Иначе не се задръствам с вещи.

Коментар

....., отрязано дъно на гума с пръст вътре, .........
              Пръстчето на друга непослушна снаха?

Коментар

Идея си нямаш какви находки съм имал в мазето на тъщата. 30-40 годишни скъсани обувки(5-6 чифта), сандък с празни бутилки с винт без капачки, стотина метра ранжирна жица на парчета, чували с парчета плат, парченца дъски по една педя най-малко половин кубик и какво ли не още.... За тавана на къщата не искам и да си помислям, че там ще трябва да жертвам 1-2 седмици само да изхвърлям, без чистенето после.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  За да ти дотрябва нещо истински, без да има от къде да го намериш - първо трябва да го изхвърлиш от гаража, където е стояло неупотребявано 20 години - II ЗАКОН на всемирната гадост.

Например - Маткап.
                  Е, да - това е голям проблем! Как съм се псувал понякога!
                  Абе как може 15 години да го подритвам всеки ден, да ми писне и да го изхвърля и след 2-3 дни да ми потрябва? Нечиста сила?!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Така ви се падакато не знаете как се използват дъртите докато човишатБачкане до умирачка и колкото повече толкова по добре
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Mи прави сте сякаш, а "Бо" е опит да на пиша БоГлук, бързайки. Между другото Gorgio ми каза, че "Бо" се казвала последната му кучка.

Коментар

Mи прави сте сякаш, а "Бо" е опит да на пиша БоГлук, бързайки. Между другото Бо се казвала и последната кучка на Gorgio...
                        Този пост доопредели местообитанието на темата.
                        Да попиташ намереното количество траш какво да го правиш няма лошо,още по-малко въпроса да се доразвие в кошчето.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Този пост доопредели местообитанието на темата.
                          Да попиташ намереното количество траш какво да го правиш няма лошо,още по-малко въпроса да се доразвие в кошчето.
                          Хвърляй! Бобтейл, кръстен на Бо Дерек...питате, отговарям.
                          Последно редактирано от Dan7; 24-03-10, 20:53.

Коментар

Хвърляй!
                            Вече.

Коментар

Мен ме пати същото.Много е дълго ще карам накратко.
                              Извиках 4 М.....ЛА и се започна вадене.
                              ог гаража от двора коридора тавана УЖАС 4 камиона 2дена и един джоп пара.Ако почна да пиша ще ме заболи пръста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X