Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БоГлук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бо

ДжоП пара взе или даде?
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      ДжоП пара взе или даде?
      Според тем от М....л Вземаш и ли му плащаш да изхвърли БО.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
        Хвърляй! Бобтейл, кръстен на Бо Дерек...питате, отговарям.
        Един посочен вариант-БоГлук,втори-Бо Дерек...,уважавай мъжкото съсловие и не приравнявай на тъщата плюшкинбанката с нЕкои снаги,помнени и до днес/тя оная се смърца,ама и ти я помниш-смятай преценките и спомените на мейлната част от човечеството/.
        Староанглийската овчарка е много готино и много окосмено куче-ако и кръстницата беше така с губера-с нищо добро нямаше да я запомним...,освен ако не бяхме стригачи на вълна в Анадола...

Коментар

На мен пък, темата не ми харесва. Аз съм доста по- млад от 99 години (защо пък не- дай Боже всеки му! Амин.) И аз обаче си събирам " БоГлук" доста успешно... Но няма да имам, или да съм свекърва някой ден(слава на Бога) . Направо се чувствам привилегирован и някак си "защитен" от снахи...

Коментар

Милата женица..... жилище дала, пък и клошарка я изкараха.
            Тцтцтцтц, да му мисли моята Фентуална снаха
            Или зет....каквото дойде
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Все си мислех, че само при моите баба и дядо е така. Сега се чувствам по-спокойна. Иначе да са живи и здрави, но като му дойде времето и ние няколко камиона ще напълним.
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

И на мен ми предстои това упражнение, но ще е след 6-7 месеца.
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                  Все си мислех, че само при моите баба и дядо е така. Сега се чувствам по-спокойна. Иначе да са живи и здрави, но като му дойде времето и ние няколко камиона ще напълним.
                  Дано не ти се налага.

Коментар

Развеселихте ме!
                    Тъкмо бях взел да се оглеждам за някой сезал...ама се размина.
                    Аз,понеже така ми се сложи живота,живея със свекървата на жена си.И ,понеже пак така се сложи,че заради доган и дпс-то смених четири къщи-имах баят багажец...
                    Това с връщането на боклуци от казана от гореспоменатата свекърва ме наведе на мисълта да реша въпроса кардинално.
                    Имам голям двор-вече си е Моят,и не се очаква повече смяна./Амин,дай Боже!/Досега запалих ДВА ГОЛЕМИ огъня в този двор.Тъзи пролет се очаква Третият...Ще върне боклук,ама га ме нема...
                    Па дано се поразчисти място,и аз да събера нещо,кът хората,дет се вика...

Разни хора,разни идеали...ма трее си останем Българи викам аз...

ПП да не ме разберете неправилно?!живеем заедно майка,синко,женка и двете дечурлига,дето вече ще ги женим.

Коментар

Ааа, и аз така правя. Като Фъргам, то е безвъзвратно... Още ми се сърди тъщата, дето и изхвърлих старата печка от балкона...
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Да сте (сме) живи и здрави; ще дойде време и на нас и нашите събрани боклуци да се смеят.....
                        0+

Коментар

Събирам стара аудио техника. Да спирам ли, защото, тия след мен, ще я изхвърлят?
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Преди време,във фирмата,в която работех,докараха вещите от някакъв апартамент,който трябвало да се изчисти защото стопанката починала,а вече имал нови собственици(дори,май не и наследници).
                            Та,интересно нещо са вещите.Гледаш,куп буклуци,а това е бил живота на човека.
                            Купища снимки,доста и различни книги,стари списания,дрехи,грамофонни плочи,грамофон,стар радиоприемник,телевизор(разбира се стар),покривки,завивки,съдове,чаши,прибори...и не помня още какво...
                            Гледаш всички тези "боклуци",с които е живял и за които се е борил човека и почваш да си мислиш,колко незначително е всичко и как времето заличава всяка суета,както казват в погребалните песни.
                            Мен лично,тези стари вещи ме карат винаги да се замислям какво се крие зад тях.И по принцип нищо не е само образ и форма,всяко нещо си има история...
                            Може да съм нещо повреден мечтател,ама често се улавям,как си съчинявам история за нещата.Дори не само за миналото,ами и за това какво би могло да бъде и бъдещето.
                            Виждам двойка възрастни хора,които се държат за ръце в метрото и се опитвам да си представя тяхната младост,техния живот...Или пък двойка палави тийнейджъри,които се натискат в автобуса или просто си говорят(в етапа преди да са си станали близки) и си представям,как биха могли да се развият нещата,как биха създали щастливо семейство и как биха се радвали на внуци някой ден...Абе само хубави неща си мисля,а и въображението ми явно не се натоварва в правилната посока,та ще трябва да го центровам при психиатър,но засега се чувствам добре от такива хубави мисли...

Колко ли ценни антики са изчезнали завинаги,защото са сметнати за безполезни боклуци?!Явно всичко е въпрос на нагласа и гледна точка-както се казваше "...няма добро и зло..." и критерий за ценността на вещите и предметите няма общовалиден....
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

До: БоГлук

Не, пич, аз лично не хвърлям спомени. Снимки, лични вещи, които макар и овехтели, са ценни за собственика и т.н. Но да държиш скъсани обувки, мръсни шишета, изгорели ютии и прочие електроуреди и разни мухлясали парцали ми се вижда прекалено.... Баща ми с триста зора и 10-15 години подмятания го накарах да изхвърли 2 лампови телевизора - черно-бял Темп от 69-та и цветен Рубин от 83-та, и двата скапани още от както са купени и нямам представа колко пъти ремонтирани ( и все се скапваха около Нова година, гадните боклуци...) Аз не смятам да стигам до там. Едно нещо умре ли, то следва да си отиде, където му е мястото, а не да стои като паметник. Това е все едно да си пазиш употребените носни кърпи или тоалетна хартия.
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                                Абе само хубави неща си мисля,а и въображението ми явно не се натоварва в правилната посока,та ще трябва да го центровам при психиатър,но засега се чувствам добре от такива хубави мисли...
                                Е в каква посока да ти се натоварва въображението? Да ходиш като буреносен облак ли?

Ник'ви психиатри! Ще ти напълнят главата с глупости!
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X