До: Мамка му и e.off....
Аз знам кое за колко стига и какво получаваш срещу парите си. С 400 евро можеш да живееш ако не плащаш наем и осигуровки. Прочети хубаво ситните букви отдолу какъв е интернета, телефона и телевизията. За тия 30 евра получаваш инсталация, интернет телефон и поща. Трафикът май се плаща отделно.... С договор и тук можеш да купиш телефон на под половината цена. Както и да е, не ме убеждавай, че е по-евтино, защото не е. Искаш ли снимка на китайски гуменки за 70 евро, които тук са 15 лева
? Далеч съм от мисълта да хваля родната система. Наистина сме много, много назад по отношение на социалната структура и стандарта на живот не само в сравнение с Франция, но и с повечето бивши соц. страни. Обаче въпреки всичко тук се чувствам по-уверен и на мястото си. Опитах да живея навън и не ме свърта. Може би ако бях излязъл преди 20 години щях да свикна, но сега ми е тегаво.
Първоначално публикуван от buysell
Преглед на мнение

, но все пак EDF и GDF - тока и газа във Франция СА ДЪРЖАВНИ!! Air France, Renault ... също имат държавно участие, а защо за БОГА НИЕ ПРОДАДОХМЕ ЕНЕРГОДРУЖЕСТВАТА НА ЧЕШКОТО ДЪРЖАВНО И РАЗНИ ДРУГИ?
.... Тия дворци и Майбах, и Х6-ци, и нам си още какво да не се купуват и поддържат със заплата от завода...
Коментар