Обява

Свий
Няма добавени обяви.

голяма ми е сметката за ток...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• голяма ми е сметката за ток...

Мамичката има на тея от e.on.....миналия месец им платих 180 лв. сметка, сега ми е 200....надписват, тяхната мама......
    Последно редактирано от Ясен; 15-03-10, 22:57. Причина: по-кротко заглавие

До: Мамка му и e.off....

Мда.. а бе оправия голяма, няма що. И ЧЕЗ не са нещо повече
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

А не е така Чез краде повече от всички!

Коментар

Сметката ми за февруари е 357 лева, числом и словом. Живея сам. За януари беше около 240.

Коментар

И на ЧЕЗ, и на ЧЕЗ м..ка им! Какво е това минаване от тримесечно на ежемесечно отчитане?! Бах ти сметките дето го получих последния месец - почти два пъти по-големи от обикновено!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

-Ало, ВиК ли е ?
            -Не, енергото е.
            -А, нищо, нищо и на вас да ви е** м****** .

А казват че няма монопол.
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Абе, хора, наистина ли плащате такива кошмарни сметки бе? Аз за месеца имам около 40 евро газ и ток заедно, а водата тук не се плаща.
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

А колко плащаш за интернет? А за телевизия? А данъци? Месечните ти удръжки сигурно са по-големи от една добра заплата тук...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  А колко плащаш за интернет? А за телевизия? А данъци? Месечните ти удръжки сигурно са по-големи от една добра заплата тук...
                  А що не ме питаш като ги плащам тези данъци по какви пътища карам? А искаш ли да ти кажа като ида в болница как се отнасят с мене? Между другото да ти кажа нещо под секрет - телевизия не гледам, понеже нямам телевизор, никога не съм имал, ако щеш вярвай. И още нещо пак под секрет - тук 20 кила банани са 5 евро. При теб колко са? А, щях да забравя - пълно е с Лада Нива за 50 евро парчето. А наздраве!
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Е да де, ама не всички са напуснали Б-я (поне за сега). Може би пък лошите пътища, скапаното здравеопазване, рекета на монополистите, подкупната администрация и т.н. и т.н. са наказание за тези, които все още са тук .
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Ти сериозно ли питаш?
                      http://www.free.fr/adsl/index.html
                      Телефон + ТВ + интернет за 30 евро
                      Телефона е безплатен със следните страни /домашните телефони/ - http://www.free.fr/adsl/telephone.html
                      Най-новите GSM тук струващи 600+ лева там са по под 100 евро с договор-а, а цените за GSM услугите са доста по-ниски от тук

Да не те отчайвам, но храната, дрехите и т.н. са по-евтини от колкото тук при нас. И там половината му заплата отива за държавата, както е и тук, но там поне знаеш за какво отива - пътища, здравеопазване, комуникации - всичко е с около 100 години пред нас.

Учих една година там и да ти кажа под секрет:
                      1. Таксата в университета в момента е под 10 евро за година, като включва и здравната застраховка
                      2. Връщат ти между 30 и 50 % от наема
                      3. Социална стипендия от над 400 евро всеки месец, които между другото стигат напълно за живота там
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                        А що не ме питаш като ги плащам тези данъци по какви пътища карам? А искаш ли да ти кажа като ида в болница как се отнасят с мене? Между другото да ти кажа нещо под секрет - телевизия не гледам, понеже нямам телевизор, никога не съм имал, ако щеш вярвай. И още нещо пак под секрет - тук 20 кила банани са 5 евро. При теб колко са? А, щях да забравя - пълно е с Лада Нива за 50 евро парчето. А наздраве!
                        Хмммм и ако са с двигател на Пежо тези ниви може да отскоча
                        Я кажи в коя местност са?
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И мен ме изгърбиха от e.on. Февруари може да е по-къс но пък е по-скъп. И какво приказват за изравняване, нали гледат електромерите всеки път. Но в моя случай може и да не са тия, може някой комшия да ме изклатил. Мразя да живея в блок.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

-Алоо, енергото ли е?
                            -Не господине, тук сме ВИК!
                            -И НА ВАС ДА ВИ Е...А МАМАТА!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Аз пък платих съвсем честна сметка за ток от 13 лева. Топлофикацията, от друга страна, ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X