Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли такава държава? И най-умният си е малко прост...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли такава държава? И най-умният си е малко прост...

Хахахха..
    Аз до тебе да ида обърках 3 пъти пътя..
    Ти на яхта ме прати Какво да работя на тая яхта нали треа се яде нещо..Аз ако имам пари за яхта няма да ми се вижда скъпо 1500$/остави мене, а и още хора има дет треа да им платя пътя.
    Последно редактирано от kirech; 12-03-10, 21:34.
    CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
      Хахахха..
      Аз до тебе да ида обърках 3 пъти пътя..
      Ти на яхта ме прати Какво да работя на тая яхта нали треа се яде нещо..Аз ако имам пари за яхта няма да ми се вижда скъпо 1500$.
      Ох, не знам какво да ти кажа.
      Самолета скъп. Яхта не можеш да управляваш. За балон, не заговарям. Път за електромобила до там няма прекаран.
      Освен да идваш да пием бира и да си говорим, за друго не мога да помогна. Иначе имам доста познати по света, но са позабравили да помагат(тези от Български произход). Другите никога не са го знаели.

Коментар

Демек път с кораб до там няма?

То като се тръгне и се продаде това онова ще има пари за самолет.
        Просто проучвам възможностите.

Аз не искам да отида на екскурзия.. предположих че има пътнически кораби ама ..
        Явно ще се лети..
        Последно редактирано от kirech; 12-03-10, 22:15. Причина: Долното мнение
        CITYEL

Коментар

Демек път с кораб до там няма?

То като се тръгне и се продаде това онова ще има пари за самолет.
          Просто проучвам възможностите.
          Има разбира се. Ако се направиш на карго и не ядеш месец-два. Иначе е по-скъпо от самолет - круиз се води.

Коментар

С яхта става ама си трябва малко повечко потготовка отколкото със самолет. И Панамския канал само ще му излезе колкото самолетния билет. И морето не е баш до колене. И яхтата освен твой дом може да стане твой гроб.

Ако ще го правиш с яхта- кажи, лично идвам до Канала да те снимам. И афтограф ще си поискам.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

.....Демек път с кораб до там няма?...
              В никакъв случаи с кораб ! Пътищата в по-голямата си част са непроходими ! Ще иска вериги , лебедки ....
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Че да не го карам аз тоя кораб? Аз изкам само да се возя..
                CITYEL

Коментар

kirech, като гледам във всеки пост споменаваш ГМО. Явно това ти е главният мотив. Предлагам ти в такъв случай Монголия или в краен случай Тибет. Там се хранят само с екологични якове и субпродуктите им.

п.п. Тибет в краен случай, защото там има опасност да срещнеш обекти като Дони, Нети, Коцето - Калки или (чук-чук на дърво) Теодоси, а това е ментално опасно...

Коментар

Единствен верен отговор - България - на село .
                    Няма камери , ГМО , безработица и напрежение .
                    Дори ключа от вилата си стои отстрани на къщата .( чукам на дърво , да не разберет айдуците от друго село).
                    В която и държава да се изпариш - скоро ще разбереш , че си станал СВОБОДЕН РОБ !
                    Успех !

Коментар

Че да не го карам аз тоя кораб? Аз изкам само да се возя..
                      Взехме те за мезе.И за возене искат пари. А за този маршрут - много.
                      София - Атина - Лисабон -Ню-Йорк - Панама - Сантяго.
                      П.С. Поканата за бира остава.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        ...Взехме те за мезе....
                        Ти сигурен ли си ?
                        Този юнак ни е взел нас на мезе и ни будалка още с отварянето на темата!
                        ...решило момчето да емигрира , ама в близките десетина години ...до тогава ... Та в това време : Я кажете къде по белия свят ше ми е най-гот , а ? Един вид всички знаем къде го сърби.
                        А като разбра , че и на другия край на света "лабаво нема" и си требе бачкане , взе да се интересува къде може да живее по-добре от тука , ама при работа на половин ден ? Малко остана да му напиша , че има готини места дето и хич може да не работи : лежиш си под някоя африканска палма на сянка и току-някой шебек те замери я с банан , я с портокал ! Само белиш и кльопаш ...Рай !
                        Този знаеш ли кога ще емигрира ? - на Мукавей !
                        .... а иначе темата за емиграцията е свирене на тънката жица .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Ти сигурен ли си ?
                          Ами не знам. Момчето изглеждаше наред, като го видях за последно.
                          Последно редактирано от Тихомир; 13-03-10, 21:54. Причина: опр. цитат

Коментар

Мерси за поканата за бира.Само да ми дойдат частите от Германия да стегна ел.мобила,че го потроших..Ще се видим..

Искам да работя на полвин ден защото не съм алчен за пари. Искам да живуркам просто .През останалото време искам да се занимавам с това с, което се занимавам, и което харесвам да правя - то също изкарва пари.

През Панамския канал наистина има влачене на корабите.. аз помислих ,че за това говорите../за мезенцето викам /

Не знам защо си мислите, че не съм сериозен/може би заради новия ми аватар/.
                            Няколко пъти казвам - сериозен съм!

Иначе проблемите са ми много:
                            ГМО
                            Свобода - която се отнема всеки ден повече..
                            По-лошо е че всичко е навързано../Шугавите кози на един байр се събират/

Преди бяхме с паспорти, после бяхме с "по-сигурни" документи, сега се почват отпечатъци, биометрия, чипове в картата - личната. След това ще бъде чипове в нас.Преди това да започне аз се махам !
                            Хората си заслужават управниците - знам че доста от четящите им е смешно и параноично , но ще плачат тогава, ако не са умрели от някой рак (от безвредните ГМО). Аз гледах един н.п.филм и разбирам, че става ли дума за пари, лъжата се няма за нищо(ГМО е безвредно колкото татула!)..
                            Ще ви кажа как е при кучетата(породистите) те са една крачка преди нас - вече са с чипове./закони се пишат баце/
                            Проблема е тотален и глобален - никакви конспирации никакви штуротии..
                            Това е просто естествения ход на злото..(Всичкото добро на човека е зло/Колко повече злото?)
                            Аз продължавам търсенето.. Ако няма как и къде, ще се мре и това е..Жалко за децата ни/ви.

Пу дано ония субекти верно дано не ги срещам никъде. Хахаха.Мене от калки наЙ ме е шубе - има армия от извънземни.. Хахахахах.Дано се покае/опрай човека някой ден..

Оставете я тази тема то се видя, че се изчерпаха вариантите..
                            Аз ще пиша на Брани лично относно Чили, то се видя, че подробно инфо относно заплати, цени на къщи, документи и свободи, няма кой да даде в подробности .
                            Последно редактирано от kirech; 13-03-10, 22:22.
                            CITYEL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X