Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А къде е Стефан?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: А къде е Стефан?

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    Прилагам един разказ на Стефан Цанев (Стефан сигурно разбира от Стефановци), който може да обясни донякъде изчезването на нашия колега

австрийската котка, в нежна изнемога, флиртува със седмия вече котарак под рано разцъфналите праскови в съседния двор.

Някои изводи:
    -Стефан не е отвлечен
    -Стефан не е изяден
    -Стефан е щастлив
    Това за седмата котка си иска потвърждението ...
    Загубихме си съня здравето и апетита ... а сега ни обвиняват в безучастие....
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      ....като го върнат( ако го върнат) ще трябва здраво да работим, за да го върнем в предишната форма и състояние на духа.
      Ти сигурен ли си, че е по-добре да го върнат....и после "предишната форма и състояние на духа." ....ми ...дали е добре?
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Ти сигурен ли си, че е по-добре да го върнат....и после "предишната форма и състояние на духа." ....ми ...дали е добре?
        Караш ме да се замисля, но предишния Стефан си го знаем и няма с какво да ни стресне. А някоя нова форма или състояние на духа може да ни втрещи, я си го представи с костюм и вестник Капитал под мишница да пие кафе и фреш от магданоз в някое модно заведение и да си чати по Айфона.
        Не ща нов Стефан, да ни върнат стария. Нема какво да го мислим, или го връщат, или да ги нападаме. Имам 3 кила специално мелнишко и с него мога да се хвърля в боя.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Горкия човек , беше подложен и на психотропно оръжие в секретна
          база на терористите.Докато пиеше кафе се чудеше що ли го боли
          главата. Не стига съчетанието блондинка/брюнетка , ами и едни
          големи антени го облъчваха ,ужассс.. Тези хора нямат милост ...
          На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Това верно си беше ужас. Хората купуват язовири, плажове, гори и хотели, а радистите явно са баровци. Купили върха на едно хълмче, и на него посадили горичка от антени. Нали цял живот събирам каквото трябва и не трябва, та доверчиво си мислех че като разгледам, ще се сетя какво полезно имам да им дам от мойто имане. Та бая срам ме хвана, щото е чисто изхвърляне да си мислиш че ставаш за снабдител баш па на пещерата на Али Баба. LZ3YY (Наско), LZ1TA (Койчо), те и LZ9R (в състезателен вариант) могат повече от щаба на армията и щаба на флота, понеже ония умеят едните едно, другите друго, а тез могат и това и онова сами.
            Много силна работа, много.

Коментар

Мани, ония са луди...
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Май се появи и за някакви релета пита. Сигурно за автомата на дестилатора?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Да появи се ... и два поста по нагоре също... и на предната страница....
                  Последно редактирано от iai-bg; 11-01-10, 19:57.
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                    Да появи се ... и два поста по нагоре също... и на предната страница....
                    А вие сигурни ли сте, че това е Стефан? Или някой от похитителите ни пише от неговия акаунт и ни заглавичква? Стягайте оружието там който каквото има - дамаджани, суджуци, домашни и купешки пититета и мезете и да вървим да го изтръгнем от насилниците. Да ги уморим от пиене и ядене и да си вземем Стефан, преди да са го повредили трайно.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
                      0+ при нужда от кръв!

Коментар

Първоначално публикуван от kania Преглед на мнение

Стига бе. Това мезе за Кола ли е?

Коментар

Ами знам ли спънах се в снимката на улицата
                          Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
                          0+ при нужда от кръв!

Коментар

Не, за джип. С такова запалване УАЗовете работят нормално под водата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Не, за джип. С такова запалване УАЗовете работят нормално под водата.
                              Жив е, това е той, автентичен и характерен. Стефане, кажи още нещо, как се отнасят с теб, много ли е мъчително така да те изтезават?
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Стига бе. Това мезе за Кола ли е?
                                Не, за кока е...
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X