Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А къде е Стефан?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• А къде е Стефан?

Къде е Стефан?
    Липсва ми във форума, вече май два дни не е писал. Поразпитах тук там и разбрах, че бил отвлечен от двама подозрителни субекта. Единия бил брадат, а другия с дълга коса, и двамата били с ниско нахлупени шапки. Качили Стефан в някаква кола и отпрашили в неизвестна посока.
    Някой виждал ли го е някъде?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

До: А къде е Стефан?

Може да се е заженил или кара втори меден месец.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Къде е Стефан?
      Липсва ми във форума, вече май два дни не е писал. Поразпитах тук там и разбрах, че бил отвлечен от двама подозрителни субекта. Единия бил брадат, а другия с дълга коса, и двамата били с ниско нахлупени шапки. Качили Стефан в някаква кола и отпрашили в неизвестна посока.
      Някой виждал ли го е някъде?
      Хмммм .УАЗ ка вече има От друга страна БАН все още е държавен
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ако се беше заженил, щеше да каже. Ще проучим.

Коментар

Сега получих съобщение, че бил видян да се разхожда с придружителите си и да пие кафе в МОЛ в областен град.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е, ти имаш повече сведения, какво питаш нас? Я казвай

Коментар

Стефан в мол?
              Все едно аз в ракета
              Нещо май ни пързалят...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е верно бре. Само незнам по собствена воля ли е отишъл или пак са го влачили тия двамата субекти.

Коментар

Не са му казали че е мол. Казали са му, че е кръчма и той не се е дърпал много. Пък и са двама. Нямам сведения, но съм нещо като ясновидец.

Коментар

Вярно е!

Оказа се, че наистина е отвлечен... Случайно се сдобих с няколко папарашки снимки. Това е единият от "наглите", до колата с която е бил отвлечен:

А тук се вижда как го изтезават:

Дясната ръка на придружаващия го, не е случайно в джоба...

Все още не е съобщен размера на откупа.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Той нали искаше бургаско гражданство? Да не е тръгнал да си го урежда, щом така и така е отвлечен? Гледам, снимките са от Бургаско.

Коментар

Това да обикаляш в МОЛ си е чанч. А още по-голям е ако и женати те дърпа от магазин в следващия.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да се е оженил и от втория ден на мол? Само на Стефан може да се случи.

Коментар

Обаждайте се веднага на ЦРУ, ФБР или на Мъжете в черно Тоя с ръката в джоба е най-големия калпазанин, когото познавам - държи си Ленд Ровъра пред къщи и нарочно не го кара, да ме дразни ... не знаех, че Бобо ходи в молове, явно жена му е замесена

Коментар

Първоначално публикуван от бай_Иван Преглед на мнение
                              Обаждайте се веднага на ЦРУ, ФБР или на Мъжете в черно Тоя с ръката в джоба е най-големия калпазанин, когото познавам - държи си Ленд Ровъра пред къщи и нарочно не го кара, да ме дразни ... не знаех, че Бобо ходи в молове, явно жена му е замесена
                              Ъ! фбр, цру и т.н., ама айде моля ви се, не намесвайте аматьори, я тука бързо да спретнем една спасителна акция! А дразнещия ровър да бъде качен на достатъчно високи трупчета, та Бобо и да иска да не може да го подкара. Самите похитители строго да бъдат наказани с ядене и пиене 3 дни и 3 нощи, та да видят....
                              И освен това Стефан е акционер в мол-а (казват даже, че е едноличен собственик, ма не ми е потвърдено инфото ), така, че не се учудвайте че го виждате там - наглежда си имотеца.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X