Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Сега се оглеждам за Рено Еспас и някои хора ме гледат странно. А то си ми харесва.
    Ами то си е хубаво особено втората серия Карам си го с кеф нищо че не е 4х4 и е 2.1 ТД . Лошото е че 4х4 варианта са го произвеждали само с 2.2 бензинов мотор . Ако имаше с дизеловия със сигурност щях да карам такъв . Другото лошо е че ролята на междуосев диферинциал играе една виско муфа на кардана което само по себе си е много скапано конструктивно решение .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

След горният пост не знам дали се брои, ама....
      търся си рено еспас 1 или 2, 4х4
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Съвсем резонно.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Сега в конструкторския отдел на Мицубиши моторс си скубят косите и се готвят за масово сепуко, щото Ясен не ще Паджеро.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Сега в конструкторския отдел на Мицубиши моторс си скубят косите и се готвят за масово сепуко, щото Ясен не ще Паджеро.
            И аз съм склонен да си посегна. Като го знам това нещо как се ремонтира....
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Затова не го ремонтирам - карам го. Иначе не се рамонтира по-трудно от каквото и да е. Също не съм сред ревностните му фенове, но по една или друга причина го имам...
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                И аз съм склонен да си посегна. Като го знам това нещо как се ремонтира....
                Че какво му е ? Единственото нещо което се вади много трудно и с много псуване е рейката . И то само първия път после знаеш пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Че какво му е ? Единственото нещо което се вади много трудно и с много псуване е рейката . И то само първия път после знаеш пътя.
                  На две съм сменял ангренаж ..... баси прЕключението. И други хитрости има. Например помпената система на съединителя.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ангренажа на 2.1 ТД го сменям със затворени очи . Доста неща се свалят но после нищо не ти пречи . Там паразитната ролка е малко тегава трябва да и завариш една шпилка и да я треснеш с обратния чук . На двойката съединителя е на жило . Осем години карам и поддържам два еспейса моя и на тъста . Определено има много по зачукани коли за правене . Единственото което не харесвам в тоя двигател е че ремъка на климатика е преди ангренажния ремък . Но пък той не създава проблеми сменям ги комплект всичките като му дойде времето на ангренажния . Рамата е поцинкована а отгоре е стъклопласт тая кола на практика не страда от ръжда . Нашите и двата са австрийци а отдолу са като нови . Единственото ръждясало място ми е капачката на резервоара . Като цяло Рено Еспейс втора серия е една изключително добра и удобна кола . Особено за човек като мен с две деца . Има място за всички никой не се бута и не е притеснен . Багажника е огромен а при нужда можеш за секунди да свалиш задните седалки и тогава товарното пространство е повече от на старите транспортери . Освен това задните седалки можеш да ги конфигурираш както искаш .
                    Последно редактирано от sek.1; 26-04-13, 18:16.

Коментар

Еййй, вразуми се. Вече не търси Рено.

Някой да е виждал скоро Ботката (RSS) ?
                      Аз я виждах някъде из нюз-а.

Коментар

Ееееее да се напипам и аз веднъж.

BENZBOSS: Не ми е ясно и ако ме видиш как сьм се напьнал в опит да разбера направо смешно ще ти стане.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Айде честит да ни е:

...това не е за по телефона.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                            Нов........Паджеро не ми хареса.
                            Не знам дали му е тук мястото, но в отговор на горния се появи този:

Първоначално публикуван от Scrapheap
                            УАЗ не ми харесва!

Коментар

И са кво.....ако се чувстваш засегната от страна на японската техника , да взема и аз да се Засегна от руска страна ......
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Сърди се на Скрапа. Аз само цитирам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X