Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

Това го чакаме от 2011-та.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      В момента аз съм склонен да черпя. В министерския съвет един джам няма светнат, неделя вечер, кьорав министър не се наблюдава на 1км наоколо, а тия тука - оставка, та оставка. Добре че си тръгнаха.
      Това лято на вилата през няколко къщи се беше събрала някаква компания . Лошо няма ама по сред нощ като се понапиеха почваха да викат оставка . Доста далече е от София и стигнахме до единодушния извод че вероятно искат оставката на домакинята щото нещо е объркала салатата или пиенето
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Re: Подписите на Ясен

Нов:
        Welcome to Mexico, where the highs and lows in life are disproportionately higher/lower than what first-world countries are used to.

Коментар

Нов:

дядо Владо за близнаците: ... и те понякога се бъркат кой е, особенно при срещи с жени

Коментар

По-нов:

В среднем ребенок улыбается 400 раз в день, а взрослый 17 раз. Предлагаю прямо сейчас улыбнуться, чтобы испортить этим засранцам статистику.
            Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Да отчета че има нов подпис....- Настоящих буйных мало, вот и нету вожаков!
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Re: Подписите на Ясен

Най-нов: "tef4o: ...оттогава започнах леко да губя вяра в безкрайната здравина на нещата и да обръщам внимание какви ги приказва даскалицата по съпромат 2-3 години по-късно..."

Коментар

• От: Re: Подписите на Ясен

По-новtef4o: ...оттогава започнах леко да губя вяра в безкрайната здравина на нещата и да обръщам внимание какви ги приказва даскалицата по съпромат 2-3 години по-късно...
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Не е по-нов, просто по-черен.

Коментар

Ееин и същи е, ама единият е дегизиран...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И нов:
                        Пенчо за ходенето в САЩ: Да бе, 10 часа полет без цигари, и после бачкане много! Без мен.

Коментар

Вива сигурно е запразнила вече, та да се отчета и аз като забелезвач:
                          Nikolai Georgiev (turbo d) за офроуд-разходка: Аз се колебая между Бистрица и Суходол. Ама трябва да питам жената дали ми се ходи
                          .
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Нов:

Патриарх Кирилл осуждает россиян, употребляющих иностранные слова". Напомните ему, что и "патриарх", и "Кирилл" - иностранные слова.

Коментар

Дали го хванах навреме ...- Nik Nikolov: аз на клане на прасе, бях отишъл без радиостанция.....
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Е те това е- Вива като я няма или я боли зъб (като в момента) и не види нищо:
                                Дядо Владо: Заводски в мотора са пет жици на кръст, като вдигнеш капака, все едно че Спайдърмен е вършал....
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X