В момента аз съм склонен да черпя. В министерския съвет един джам няма светнат, неделя вечер, кьорав министър не се наблюдава на 1км наоколо, а тия тука - оставка, та оставка. Добре че си тръгнаха.
Това лято на вилата през няколко къщи се беше събрала някаква компания . Лошо няма ама по сред нощ като се понапиеха почваха да викат оставка . Доста далече е от София и стигнахме до единодушния извод че вероятно искат оставката на домакинята щото нещо е объркала салатата или пиенето
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
В среднем ребенок улыбается 400 раз в день, а взрослый 17 раз. Предлагаю прямо сейчас улыбнуться, чтобы испортить этим засранцам статистику.
Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer
Най-нов: "tef4o: ...оттогава започнах леко да губя вяра в безкрайната здравина на нещата и да обръщам внимание какви ги приказва даскалицата по съпромат 2-3 години по-късно..."
По-новtef4o: ...оттогава започнах леко да губя вяра в безкрайната здравина на нещата и да обръщам внимание какви ги приказва даскалицата по съпромат 2-3 години по-късно...
Коментар