Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

От същата тема:

"Обера за Катуница: Скоро в парка, един разлигавен доберман като ухапа човек, боя го отнесе собственикът му."
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

"Домът е там, където ти е котката."

Аз пък нямам котка.

Коментар

Аз ако нямам котка, нямам и дом. Вчера си прибрах котарака от старото място.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Аз ако нямам котка, нямам и дом. Вчера си прибрах котарака от старото място.
          Гледам ти подписа "Домът е там, където ти е котката." и си мисля - да, ама ако котката ти попадне пред очите на някой ербап ловджия и оставаш бездомен.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Гледам ти подписа "Домът е там, където ти е котката." и си мисля - да, ама ако котката ти попадне пред очите на някой ербап ловджия и оставаш бездомен.
            Сигурно от там някъде идва вкусната "домашна наденица"...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              За съжаление е така. Нещата сме си ги изяснили в темата, която е затворена. И за добро.

Коментар

Не съм мързелив, а енергоспестяващ.

Така ли му викат вече
                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Абе и аз го спипах че е сменил подписа ; ама май и аз днес енергоспестявам.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Явно никой не е забелязал, или просто сте много спестовни на енергия..
                    Ето днешният:

Всеки може да се заблуди: It is NOT protable (uses 386 task switching etc), and it probably never will support anything other than AT-harddisks, as that's all I have :-(.

Ясене, преведи за какво става въпрос, че да не се ровим из речниците.
                    Пък на гугълския преводач не искам да се доверявам, че...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Явно никой не е забелязал, или просто сте много спестовни на енергия..
                      Ето днешният:

Всеки може да се заблуди: It is NOT protable (uses 386 task switching etc), and it probably never will support anything other than AT-harddisks, as that's all I have :-(.

Ясене, преведи за какво става въпрос, че да не се ровим из речниците.
                      Пък на гугълския преводач не искам да се доверявам, че...
                      Преди 20 години Линус Торвалдс написал в един форум:
                      Пичове, тука нахвърлях нещо като операционна система и то май работи, в частност работят програмите gcc и bash. Прилича на Minix, но е писана на чисто и няма нищо взето от Minix. Никога няма да стане като големите (например GNU), но все пак разгледайте и кажете какво друго да сложа в нея. Не е преносима (използва специфични за процесора 386 неща) и вероятно никога няма да поддържа нищо друго освен AT-дискове (защото аз само такива имам).
                      Администраторът на форума не харесал името на файла, било дълго и го преименувал с името, с което Линус влизал във форума (linux).

20 години по-късно, за Minix никой нищо не знае, Linux се е разпрострял върху 20-ина процесорни архитектури и 386 е само една от тях, работи на всевъзможни устройства - от телефони, през автоматични перални до гигантски изчислителни клъстери от десетки хиляди компютри, сървърни ферми и всякакви неведоми устройства и машини, поддържа достъп до данни на всевъзможни носители и е неразделна част от всяка реално работеща GNU инсталация (ядрото на GNU все още не е готово, затова се ползва Linux и така всъщност изглежда нормалният Linux за инсталиране на нормален компютър). Самият Линус Торвалдс отдавна е нещо като жив бог за милиони хора по света.

Коментар

Барманът отговаря: Не обслужвам частици, по-бързи от светлината!
                        Неутриното си поръчва пиене и влиза в бара.
                        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Я сега:

"Some say the only two products not covered by product liability today are religion and software. For software that has to end."

Коментар

От днес:

Мобилните телефони, звънящи в Храма, ще бъдат потапяни в светена вода!

И кво-после ще светят ли...

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                              Барманът отговаря: Не обслужвам частици, по-бързи от светлината!
                              Неутриното си поръчва пиене и влиза в бара.
                              Докато ви обясня, каква е интригата в тоя подпис и май дисквалифицираха неутриното като тахион.

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Я сега:

"Some say the only two products not covered by product liability today are religion and software. For software that has to end."
                              "Единствените два продукта, при които производителят не отговаря за щети, са религията и софтуера. За софтуера е крайно време това да приключи."
                              п.п. а за религията не е вярно, но идеята на автора си е хитра.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              От днес:

Мобилните телефони, звънящи в Храма, ще бъдат потапяни в светена вода!

И кво-после ще светят ли...
                              Съмнявам се да светят после.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Съмнявам се да светят после.
                                Аз изобщо не вярвам, че даже ще работят, ама нали водата е свЕтена...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X