Добре, че свърши промоцията, че можеше да те разграбят А с паричките, спестени от фитнес за 1г. (30-50лвх12) направо си отиваш на моренце, па нека те е срам после
The Flat Earth Society has members all around the globe.
...Гласеше нещо като "Промоцията е към края си"...
То промоция било, а аз си мислех че съм късметлийка?? Е пак си е късмет, че я Фанахме прИмоцията. Сега темата е за фитнеса и морето, ма не разбрах защо иска да отслабва повече???
Eми, не съм съгласен с последния Ясенов подпис! Ще се аргументирам подобаващо, реципрочно на "сентенцията":
- Най-добре да прекараш 1 час на ден във фитнеса, а останалите 23 часа да слушаш комплименти.
- На тези, които тренираме ни личи, а на останалите - още повече.
Освен това ти не живееш по 1 седмица и то на плажа - през останалото време има дискотеки, барове, кафета, дори само ходене по улицата... Че и даже гол вкъщи (в компанията на подходяща представителка на нежния пол)
п.п. май позьор като мен не трябваше да се обажда...
Последно редактирано от м20_маниак; 25-11-11, 18:50.
Причина: тех. грешка
Фитнеса е за здраве най-вече
На твойте години и аз бях с Фармахим непобедим
После 3 години на хапчета зарад високо кръвно и сега освен за да тичам през зимата за друго във фитнес не влизам
Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
:D
Eми, не съм съгласен с последния Ясенов подпис! Ще се аргументирам подобаващо, реципрочно на "сентенцията":
- Най-добре да прекараш 1 час на ден във фитнеса, а останалите 23 часа да слушаш комплименти.
- На тези, които тренираме ни лични, а на останалите - още повече.
Освен това ти не живееш по 1 седмица и то на плажа - през останалото време има дискотеки, барове, кафета, дори само ходене по улицата... Че и даже гол вкъщи (в компанията на подходяща представителка на нежния пол)
п.п. май позьор като мен не трябваше да се обажда...
Ако темата не беше в Спам, чат дискусии, кошче..... нямаше да се обаждам, ама не се сдържах и аз:
Всеки избира сам коя точно част от тялото да си тренира и напомпва. Силата на между-ушното пространство също се цени и си има своята публика, дори и на плажа.
Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 25-11-11, 18:15.
Само не разбрах каква е тая поляризация и защо според теб едното изключва другото?! Както казах, 1 час на ден е достатъчен (и то не всеки ден). Тези 60 минути могат да бъдат прахосани по най-различни начини - като започнем от гледането на турски сериали, минем през безумните политически дебати в кръчмата и стигнем до чакането на автобуса. Освен това няма пряка връзка между мускулната хипетрофия и трупането/обработването на информация в мозъка.
Общо-взето, някои от нас успяват да си поддържат и тялото, и акъла в отлична форма (а скромността - най-вече!).
Коментар