Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

Искахме както трябва, а стана както винаги.

Виктор Черномирдин - повод е развоят на събитията около първата война с Чечения.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Лафът май е по-стар от Черномирдин, но може и да бъркам. Наистина той го популяризира по света.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Я малко пояснения ако може...
        Че на мен ми се въртят едни други мисли в главата...
        Писаха вече - Черномидрин:
        "Хотели как лучше, а получилось как всегда!"
        Буквално - "Искахме да е по-добре, а се получи както винаги!"
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Аааа,дневната смяна се бави
          "maxxx за тенджерата под налягане: На тъщата я реставрирах така и работи като нова - още не гръмнала дори. Жалко."
          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Ура, спечелих! : -)))

Коментар

Новият:

turtey: Практически идиотите са константа.
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Колеги дремете!

Айде честит!

Какой козел звонит в 16 часов утра?

0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                  Колеги дремете!

Айде честит!

Какой козел звонит в 16 часов утра?

Така си е, Жоре! Миг невнимание- публикува някой друг....
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Спите бре....

Алкохолът е разрушил много семейства, но никой не му брои тези, които е създал.

Коментар

Е това вече си граничи с реклама .... Не е ли за раздел търговски партньори се питам? :-)
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Имам си съответния статус, моля!

Коментар

Малко спам:
                          Не съм сигурен, за колко създадени семейства "има пръст" пряко алкохолът, но със сигурност, повече са на брой децата, заченати след консумацията на такъв... пък после често се е стигало и до създаване на семейство (волю-неволю ).
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            Малко спам:
                            Не съм сигурен, за колко създадени семейства "има пръст" пряко алкохолът, но със сигурност, повече са на брой децата, заченати след консумацията на такъв... пък после често се е стигало и до създаване на семейство (волю-неволю ).
                            Ние сме мъже на честта. Ако легнем с някоя, значи сме готови да се оженим. Няма неволю, няма "бях пиян".

Коментар

Ха, де, ако знаеш колко много са били на друго мнение... но се е стигнало до "няма, не искам".
                              Пък великата идея - "Да става каквото ще, пък ако се случи (забременяването), ще трябва да се женим", няма какво да коментирам.
                              Аз лично, съм привърженик на вземането на решение за създаването на деца, да е в пълна яснота на съзнанието.
                              Както и да е, много се отнесох в разсъждения не по темата. Спирам със спама.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Ха, де, ако знаеш колко много са били на друго мнение... но се е стигнало до "няма, не искам".
                                Пък великата идея - "Да става каквото ще, пък ако се случи (забременяването), ще трябва да се женим", няма какво да коментирам.
                                Аз лично, съм привърженик на вземането на решение за създаването на деца, да е в пълна яснота на съзнанието.
                                Както и да е, много се отнесох в разсъждения не по темата. Спирам със спама.
                                Ако деца се правеха само с ясно решение, да сме се затрили като вид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X