Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиот таксиджия!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идиот таксиджия!

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Сега в София има толкова много таксита спрели на пълчища че спокойно може да обикаляш докато избереш някой с по човешка физиономия.Има и доста жени таксиджийкита да внимават по младите колегида не станат обект на посегателство
    Лошото е, че този не беше като Простетник вогон Джелтц. Т.е.- по муцуната не можеш да ги разбереш.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Има ги всякакви...Таксиджията трябва да е чистоплътен,любезен и мълчалив. Ако не бичи чалга,получава бакшиш. За простотии като по-горните сигнализирайте на шефа на фирмата-подобни прояви никой не толерира. Преди 5 год. в Плевен попаднах на един,пиян на мотика...За две пресечки успя да ми разкаже историята на съсипания си живот,при което цивреше като бебе,и дрифтираше по заледените улици,а аз не се решавах да му кажа да спре...Прекръстих се като слязох жив, и на връщане-пеша.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Не е луд, този дето яде баницата, а този дето му я дава!
        Иначе във всяко нормално такси има номер за сигнализиране за подобни малоумия.
        Просто е трябвало да го набере.
        От много години не спирам таксита по улиците. Поръчвам си по телефона от знайна фирма.
        Все пак преди да изляза на улицата съм бил някъде. Защо да студувам, или да ми изтича мозъка от жега? Струва стотинки.
        Честита Коледа!

Коментар

A бе то 16 годишните повечето пъти съвсем не приличат на деца, човека си си е свалял(плямпал) големи моралисти и биячи ще се извъдим тука, требва да си голем идиот при хубва жена до тебе да не я заговориш, просто не виждам в случая какво чак толкова се е случило нито е насилствана, нито е бита а сори душевно е наранена и затова вземете му строшите врата. Абстрахирайте се от първичното и помислете малко, то ако е така съвсем да сме се изтрепали на тоя свят.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
            Лошото е, че този не беше като Простетник вогон Джелтц. Т.е.- по муцуната не можеш да ги разбереш.
            Sorry, че повтарям въпроса от горните постове но сигурен ли си, че си на 16 ?
            И аз четох Дъглас Адамс на 16 но ми трябваха още 10 години за да го осмисля + още 5 да започна да го цитирам.Вярно, че тогава се раждахме по-прости и някой така и не поумняхме ама тва ващо на нищо не прилича
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              A бе то 16 годишните повечето пъти съвсем не приличат на деца, човека си си е свалял(плямпал) големи моралисти и биячи ще се извъдим тука, требва да си голем идиот при хубва жена до тебе да не я заговориш, просто не виждам в случая какво чак толкова се е случило нито е насилствана, нито е бита а сори душевно е наранена и затова вземете му строшите врата. Абстрахирайте се от първичното и помислете малко, то ако е така съвсем да сме се изтрепали на тоя свят.
              Съгласен. Пък може и на майтап, пък и на луд да се е правил .

Найстина както е споменато и по-нагоре, правилно е да се сяда на задната седалка, което няма да те спаси от простотии принципно де. Все пак винаги става лафче в таксито .

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                Съгласен. Пък може и на майтап, пък и на луд да се е правил .

Найстина както е споменато и по-нагоре, правилно е да се сяда на задната седалка, което няма да те спаси от простотии принципно де. Все пак винаги става лафче в таксито .
                Лафчето в таксито е най-малкото неуместно,и всеки таксиджия трябва да го научи. Лафиш ли си с шофьора от градския транспорт? В белите държави шофьор и клиент са разделени от стъкло,нечупливо,впрочем. Друга тема е,че не е нормално да сядаш на предната седалка,особено ако си дама. Ако някой бакшиш се опитва да завърже ялов разговор с мен,му изръмжавам нещо в смисъл да си върши работата,и да ме остави аз да си върша моята, и проблема е решен.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                  Лафчето в таксито е най-малкото неуместно,и всеки таксиджия трябва да го научи. Лафиш ли си с шофьора от градския транспорт? В белите държави шофьор и клиент са разделени от стъкло,нечупливо,впрочем. Друга тема е,че не е нормално да сядаш на предната седалка,особено ако си дама. Ако някой бакшиш се опитва да завърже ялов разговор с мен,му изръмжавам нещо в смисъл да си върши работата,и да ме остави аз да си върша моята, и проблема е решен.
                  Хора сме, не някакви пакети с таолетна хартия дето ги возят до кварталния все пак .

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                    Хора сме, не някакви пакети с таолетна хартия дето ги возят до кварталния все пак .
                    Така е-хора сме.Затова и понякога не ни се говори,или пък вижданията ни се различават и някои теми не ни харесват.
                    Работата на шофьра е да ни вози.Дали ще си говорим(и за какво) зависи от много фактори и конкретни обстоятелства.
                    Както писах-работил съм,за кратко,тази професия.За говоренето с клиентите си е строго индивидуално и е въпрос на възпитание и усет.
                    И клиента не винаги е единствения потърпевш.
                    Има го и обратния вариант-качваш на ден над 20 различни човека и ако всеки е решил да разкрива историята на живота си или просто да иска разговор с таксиджията-какво става тогава?!Ами зависи...ако си уморен само кимаш с глава без да слушаш,ако имаш желание разговаряш.Обикновенно(при мен) клиентът е този който е решавал дали ще има разговор или не.Аз винаги съм ги питал само неща свързани с превоза и пътя(ако имат предпочитания).
                    Както се отбеляза по-нагоре и бакшиша,често зависи от отношението,към клиента...Така че не можеш и да изръмжиш(поне не трябва) на някого,че не ти се говори.Също толкова лошо се възприема,както и опитите за водене на разговор.
                    Сядането на задната седалка от дясно,е типично за жените и е много добър съвет,към всички ползващи този начин на транспорт.
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                      ...
                      Съгласен съм с всичко което каза . Под лафче имах в предвид ако им се говори и на двамата . Възпитани хора сме, нали така .

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                        Така е-хора сме.Затова и понякога не ни се говори,или пък вижданията ни се различават и някои теми не ни харесват.
                        Работата на шофьра е да ни вози.За говоренето с клиентите си е строго индивидуално и е въпрос на възпитание и усет.
                        Аз винаги съм ги питал само неща свързани с превоза и пътя(ако имат предпочитания).
                        Така че не можеш и да изръмжиш(поне не трябва) на някого,че не ти се говори.Също толкова лошо се възприема,както и опитите за водене на разговор.
                        Карал съм такси(преди да станат жълти).Висял съм по стоянки,познавам ги добре.
                        Наскоро:Викам си такси по телефона.Спира от другата страна на улицата.Посоката е обратна(знае адреса от диспечерката).Качваме се.Опит за лафче от негова страна:
                        -На сватба ,а?
                        -На сватба.
                        -На роднини?
                        -Не,на приятели.
                        -Те,май бая богати ваште приятели.
                        -!?
                        -Щом там си правят сватбата.
                        В България,таксиджиите и сервитьорите,не разбират,че са обслужващ персонал.
                        Честита Нова Година!
                        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                        X