Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиот таксиджия!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идиот таксиджия!

Днес изпращам гаджето ми на Плиска. Хваща си една кола на 91280. Номерът- 06585. Викам:
    - Айде, бебе, пази се и и гледай да не те лъже.
    Тръгвам, на тоя не му запали колата. Както и да е. Прибира се момичето и ми звъни:
    - Ми бебе тоя ме сваляше. Вика, че се влюбил, че щяло да бъде "нашата малка тайна".....
    - Тоя п*д*р*ст има ли семейство?
    - Да- жена и 19 годишна дъщеря .
    Та тоя педофил карал бавно и всякакви такива, само и само " да съм повече време с теб". Тия ли не заслужават таван на цените? Тия ли ми викат, че са беззащитни? Тия ли са ангелчета? Тия ли са толкова честни и добри?
    Не всички са такива, има и много свестни, но в момента съм бесен и не мога да разбера как такива идиоти се назначават. Съветвам ви, ако видите 91280 с номер 06585- НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ!
    Съжалявам, ако обиждам някой или нарушавам правила. Ако е редно- изтрийте темата, но искам да видя дали само аз съм на такова мнение. Няма ли някакви тестове преди назначаване?
    П.П.
    Гаджето ми и аз сме на 16.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

До: Идиот!

Пробвай да звъннеш в централата на 91280 да подадеш оплакване.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

До: Идиот!

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Пробвай да звъннеш в централата на 91280 да подадеш оплакване.
      В момента пращаме поздрави на майка му, заедно с баща ми. Той ми напомни, че тая кола може да си е на сам таксиметраджия, просто да е купена от някой от 91280. Абе.... направо нямам думи. За 10 минути осъзнах колко скапани ситуации и малоумщини има в нашата мила татковина.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

До: Идиот таксиджия!

Обади се в централата. Мисля,че повечето фирми имат човек,който приема оплаквания на граждани,но само през деня. А на тоя аз лично мисля,че трябва да му се загрее врата.

Коментар

Направил си всъщност почти правилното. Когато имах такива грижи, записвах регистрационния номер, това е лесно за търсене от полицията. И проверявах какво става след контролното време - колко трае маршрута е известно. Плюс още няколко минути, и - заявление в полицията за изчезнало лице.
          Сам не съм имал ядове, но мои познати - да. Това и спаси работата.

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71
            Провай да ти е здрава бронята на джипа или дали му е здрава главата.
            Да,а защо направо не го намери и застреля,а?!
            Стига глупости!
            Първо-не са изнасилили момичето...Верно говоренето на глупости не е приятно но не може да се докаже,а камо ли да се наказва.Поне за конкретния случай.
            Нормално е да реагираш емоционално...но това като цяло,се очаква от теб.Поне за приятелката,ще е показателен начина на реакция...Така че може и да не е 100% истина(не искам да обиждам момичето но все пак е възможно...особено на тази възраст).
            Иначе всеки може да си твърди каквото иска ама доказването е трудно.
            А в любовни отношения се включват още фактори и въпросителни...Абе сложно става...
            И в крайна сметка има доста момичета,които не биха отворили дума за такава случка...или биха я споменали телеграфно,само като факт.
            И дори при 100% истина,действията са излишни.Просто се радвай,че имаш толкова красива и вярна приятелка,та да заслужава внимание и да устоява на всякакви свалки...
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Евала на момичето че е вярно на пича. Ама я я питай що не му е ударила един шамар ???

Коментар

Което не пречи врата на такъв да бъде строшен, ако случаят е истина.
                Зер става дума за неправомерни и безобразни действия на, по същество, длъжностно лице.
                Кво такси, кво болница, аптека, природно бедствие. По силата на служебните ми задължения, твоето здраве, живот, съдба, са в моите ръце. Аз съм на работа, и следователно съм длъжен да направя за тебе всичко възможно, и абсолютно нямам право съзнателно да ти причинявам каквато и да е вреда, в това число - морално - психологическа. Иначе съм престъпник и прост буклук.

А човекът каза че е на 16 години. Наистина ли очакваш да може да се справи сам с глутница таксиджии?

Коментар

Има късмет момичето - само с уплах се е отървала...
                  Иначе казано - 16 годишно момиче в такси - само ? това не е ли рисковано начинание? Освен това е разговарала с него - за да се стигне до приказки за семейното му положение.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
                    Евала на момичето че е вярно на пича. Ама я я питай що не му е ударила един шамар ???
                    Това сериозно ли?В такива ситуации човек блокира...Сега е лесно,какво как е трябвало да направи детето...Най-лесното е да го накара да спре,за да си купи нещо...и тогава беж...И после жалба в полицията!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Това сериозно ли?В такива ситуации човек блокира...Сега е лесно,какво как е трябвало да направи детето...Най-лесното е да го накара да спре,за да си купи нещо...и тогава беж...И после жалба в полицията!
                      хммм и това е варянт.

Коментар

И аз се возя сам в таксита. А иначе за семейството- тя ми звънна докато се возеше, та да се поосмири тоя. И тогава той говореше с жена си май, защото се чуваше нещо за манджи и т.н. Абе от където и да се погледне, тоя трябва да бъде обесен за краката.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Което не пречи врата на такъв да бъде строшен, ако случаят е истина.
                          И как се установява истината?!
                          Трудно.
                          Може да се търси някакво обяснение при очна ставка с участниците в случката...Ама и тогава нещата не са еднозначно решими...
                          Сигурен съм,че и момичето би преглътнало обидата,при възможността приятелят и да се замеси в меле с побеснели таксиджии....
                          Възможности има,ама търсенето на реванш,чрез физическа разправа ще е над закона...Не си заслужава да пребиеш човека,защото е влязъл в някаква психологическа криза,па дори и психически проблеми да е имал...
                          Верно че е обслужващ персонал и трябва да обслужва адекватно(то затова и психо им искат),ама за да се търси такъв реванш трябва и на отмъщаващия нещо да не му е наред...Защо да ми тажи на съвеста средна телесна повреда(за по-малко не си заслужава разправията),още повече,че човека явно храни семейство,а може и за недоразумение да става въпрос...

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                          Освен това е разговарала с него - за да се стигне до приказки за семейното му положение.
                          Те таксиджиите си приказват и без да ги питаш понякога.
                          И за възможността за жалба....Айде де...Идеи за текст на жалбата,може ли някой да даде?
                          И кой полицай ще се втурне да доказва недоказуемите твърдения на едно младо момиче(почти дете,както правилно се отбеляза)?!
                          Последно редактирано от cecoa1; 26-12-09, 19:47.
                          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Абе вие като че не живеете в БулгаристанНие сме си в Ориента и вечно ще бъдем тамТова Европи мевропи си ги сложете.....Ако Белов искаш приятелката ти да не я закача никой карай я сам и не я допускай сама без придружител на улицатаВсе пак това е по добре от Америка където ако загледаш некое гадже и си улетел у затвораВсе пак ако не ти харесва возенето винаги може да кажеш спри боклук и да слезеш а не да седиш и да те обижда некой простак.Последно имам две дъщери и съм ги възпитал достатъчно да не изпадат в такива ситуации
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                              И кой полицай ще се втурне да доказва недоказуемите твърдения на едно младо момиче(почти дете,както правилно се отбеляза)?!
                              Никой!Ама това едва ли му е за сефте...Я си представи,че е с досие?!И тогава ще си сърба попарката!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X