Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиот таксиджия!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идиот таксиджия!

Нещо съм болен и не разсъждавам трезво, но не се ли палите повече от необходимото?

Доста таксиджии говорят сладки неща на момичета клиенти. 99 процента го правят на майтап или просто пробват къде ще им излезе късмета. Просто е трябвало да го постави на място момичето с думи. Да му даде да се разбере, че не му вървят нещата. Не го защитавам шофьора, зависи от ситуацията, но нека нито се подценява, нито се преувеличава.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Никой!Ама това едва ли му е за сефте...Я си представи,че е с досие?!И тогава ще си сърба попарката!
      По презумция не може да е с досие(поне според Закона за таксиметровия превоз).От друга страна,ако има досие,това ще е единственото нещо за което ще успеят да се хванат.Т.е най-много да му вземат разрешителното за каране на такси или да му търсят такава отговорност.Иначе си остава дума срещу дума.Това че имаш досие,не омаловажава показанията в такава степен,а влияе само при доказана вина,за определяне на наказанието(т.е при рецидив).Не съм юрист,и говоря малко наизуст,та може и да не съм съвсем прав...ама това са само косвени обвинения и догатки.Но съм дълбоко убеден,че пишейки жалба от такъв род и при такива обстоятелства,не би се възприела достатъчно сериозно от полицията.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        По презумция не може да е с досие(поне според Закона за таксиметровия превоз).От друга страна,ако има досие,това ще е единственото нещо за което ще успеят да се хванат.Т.е най-много да му вземат разрешителното за каране на такси или да му търсят такава отговорност.Иначе си остава дума срещу дума.Това че имаш досие,не омаловажава показанията в такава степен,а влияе само при доказана вина,за определяне на наказанието(т.е при рецидив).Не съм юрист,и говоря малко наизуст,та може и да не съм съвсем прав...ама това са само косвени обвинения и догатки.Но съм дълбоко убеден,че пишейки жалба от такъв род и при такива обстоятелства,не би се възприела достатъчно сериозно от полицията.
        По презумпция-да!Но нали знаеш колко бакшиши са били(и са) ,,от тъмната страна''?От друга страна,ако момето не преувеличава има пълно основание за оплакване.Абе това дете родители няма ли,та ние да ги бистриме ситуациите?
        П.П.:И не е задължително да съден за подобни деяния,важното е да има няколко подадени подобни сигнала.Много от жертвите на сексуални посегателства не се оплакват...
        Последно редактирано от бат'Марто; 26-12-09, 21:33. Причина: допълнение
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ей най-накрая ще го фана тоя и че му чупа връта на 3 местЪ

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
            Ей най-накрая ще го фана тоя и че му чупа връта на 3 местЪ
            Оти беВместо да се радваш че имаш такова хубаво гаджеА дума дупка не прави...българска поговорка
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Проблемът е, че ако "момето" каже на техните, и по- точно баща и, наистина ще има счупени вратове. Не си поплюва
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Стария говори мъдро !!! Послушай го .

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                  Проблемът е, че ако "момето" каже на техните, и по- точно баща и, наистина ще има счупени вратове. Не си поплюва
                  Ами кажете му де!Това е начина!Не трябва тези неща да се решават по форумите!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Чак да му се чупи врата - бива ли! Все пак тука сме свидетели на преразказа на човек на когото са разказали случката!

Коментар

Я да налея аз малко масло в огъня...
                      Преди няколко години, чакам моя позната в центъра на Сф. Пристига такси, момата слиза, една такава леко бледа и само ме хваща под ръка и ме повлича напред. "Какво ти е?" питам, ама ни дума ни вопъл...

След десетина минути момето се поуспокоява и ми разказва следното - в момента, в който таксито спира, тя бърка да вади пари и с лек потрес забелязва, че таксидията си го е извадил и лъска. И се обръща към нея със "Само го пипни, да свърша, з@@би сметката..."
                      Сметката да е била 5-6 лева, нашето момиче му трясва десетачка на таблото и се измита, не толкова уплашена, колкото изумена и потресена от ситуацията. И съответно ме повлича максимално далеч, щото ми знае акъла...
                      Вярно, беше красива жена (и все още е), физически в достатъчно добра форма, за да може и сама да му счупи тиквата на въпросния таксиджия, но така се беше шашнала, че не е истина!
                      Тогава реших, че е единичен случай, куриоз някакъв, а то май не е съвсем така?
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        По презумпция-да!Но нали знаеш колко бакшиши са били(и са) ,,от тъмната страна''?От друга страна,ако момето не преувеличава има пълно основание за оплакване.Абе това дете родители няма ли,та ние да ги бистриме ситуациите?
                        Много си прав за всичко!
                        Ама това за оплакването има малко уточнение.Няма смисъл да се твърдят недоказуеми неща.И полицията едва ли би се занимавала с тях.
                        Единствено ако има близък роднина полицай,може да направи нещо и то няма да е напълно законно.Нали е ясно,че не е възможно всички(и всякакви) жалби да се проверяват-твърде много откачалки има,които се занимават с писане повече от необходимо.
                        Дали има родители и дали знаят?
                        Ами може и да няма детето...ама и да има,едва ли са най-подходящите за споделяне на такива неща...
                        Първо:Родителите могат да питат,защо се е возела на такси.
                        Второ:Споделянето на такава информация с родителите има един ефект,а с гаджето съвсем друг(поне за потърпевшата).
                        Предполагам е ясна картинката...И ние сме били на по 16години и сме приемали света с повечко драматизъм...Нема лошо,това си е нормално и ще се надрасне(както и много неща) но с уговорката,че не се жертваш в безмислени побоища с таксиджий(и не само).Не си заслужава нито да пострадаш нито да прекалиш с отмъщението...
                        На 16 живота е пред вас,много нещо има да видите(и добро и лошо),та пазете се и не се занимавайте с простотии...

P.S.Последното прозвуча все едно съм на 103 години(най-малко),а съм само 25....
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Като ми каза, че само е говорил се успокоих за нея. Затова и наблягам върху идиота. Все на някого ще му се падне някой по- агресивен. Нали преди години, а може и сега, бяха модни таксиджийте изнасилвачи и убийци?
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Все пак такъв к....т ако обиди щерките ми И те успеят да го подмамат до дома и излезнем полу пиян требе да го бием докато се фане за палцитеИ после не отговарям
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Като ми каза, че само е говорил се успокоих за нея. Затова и наблягам върху идиота. Все на някого ще му се падне някой по- агресивен. Нали преди години, а може и сега, бяха модни таксиджийте изнасилвачи и убийци?
                              Така е,прав си има всякакви...ама не го обвързвай с професията им.
                              Има и хора дето си хранят семействата с тази работа(и аз съм работил в миналото за кратко) та доста лошо прозвуча...Има и застреляни,заклани и обрани таксиджии...Дали всичките са били грешници като описвания в темата?!
                              Случки мога и аз да разкажа доста...И за насилие от страна на клиентите,и за тормоз(дори и сексуален).
                              Иначе съм съгласен,че и тогава(когато работех) и сега един голям процент от таксиметровите шофьори са с нисък морал(без да обиждам честните,те знаят че съм прав).Затова и не бих го работил,ако не ми се наложи.

Коментар

Модите се менят, но максимата "пред тръбата всички са равни" я има преди нас, ще я има и след нас.
                                Не оставяйте нещата на самотек, ако мислиш че си засегнат винаги може да си потърсиш правата по цивилизован или не толкова път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X