Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пума

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
    Сашо (ако може на "ти") погледнал съм го.
    Е предложения?!?!?!
    Оторизирана фирма за маратонки с продавач-консултант тука нЕма, ако това чакаш.
    Гоблин беше писал:Отдавна не бяхме удряли такова дъно.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
      Оторизирана фирма за маратонки с продавач-консултант тука нЕма, ако това чакаш.
      Гоблин беше писал:Отдавна не бяхме удряли такова дъно.
      Как да нЕма бре?! mir777 е написал,че има магазин и прави промоция за всички от Форума.
      А,че темата не е много сериозна е ясно и дамата по-нагоре е права и в двете си мнения.
      Марковите дрешки се носят,когато си ги купува човек с изработени пари и ако вижда смисъл в това.Ако тръгне да смята толкова точно за плюс минус 50лв,значи че търси марковите неща самоцелно и възможностите му за момента не отговарят на имиджа който търси.Защото марковите стоки са преди всичко имидж,а не само и винаги качество.
      За някои стоки имиджа на марката,струва повече пари на клиента,отколкото самите им качества(и реална себестойност).
      Така е, и при Мерцедес и при Лада....
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

До: Re: Пума

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
        Пусни един сърч в гугъл и вкарай малко английския.Има бол такива магазини.Български ли ти трябва ? На марката ли държиш точно или на качество спрямо цената, защото аз мога да ти предложа и друга, по-слабо известна марка, която определено оправдава парите си.
        Колега кажи я тая марка, че ми стана интересно. Имам двама юнаци, дето пораснаха вече и искам да им купувам хубави, но и качествени неща, че аман вече от маркови боклуци.
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

До: Re: Пума

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
          Колега кажи я тая марка, че ми стана интересно. Имам двама юнаци, дето пораснаха вече и искам да им купувам хубави, но и качествени неща, че аман вече от маркови боклуци.
          Пратил съм ти едно изчерпателно ЛС щом става дума за колега в нужда.

Коментар

Па пусни я и тука тая марка. Да я видим.

Коментар

Танасе, едно неприлично дълго ЛС съм ти пратил.
              Последно редактирано от Redo; 31-12-09, 19:19.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X