Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пума

Някой да знае онлайн магазин с горе-долу добри цени за маратонки Пума, Адидас, Найк??!!

До: Пума

В Бьлгария ли?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Еми да защото от други страни ще излезе доста по скъпо.

Коментар

+ - 30$ от Щатите до пощата в Тетевен

Adidas Goodyear е около 50$ тук,а вече сметките ти сам ги смятай,не ги знам колко излизат в БГ едни такива.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          + - 30$ от Щатите до пощата в Тетевен

Adidas Goodyear е около 50$ тук,а вече сметките ти сам ги смятай,не ги знам колко излизат в БГ едни такива.
          135.65 лв са ми с доставката.

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
            Някой да знае онлайн магазин с горе-долу добри цени за маратонки Пума, Адидас, Найк??!!
            Ела в троян като гледам ти е близо, магазина на пума и найк го затварям и има промоция плащаш едно вземаш две, ако там не си харесаш има и магазин адидас там за съфоромец -10% за стоки на редовна цена. ако дойдеш и си харесаш нещо кажи на момичето да се обади на шефа си и ще си получиш отстъпката. А и между другото по интернет шанса да си оцелиш номера е 50 на 50

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
              Ела в троян като гледам ти е близо, магазина на пума и найк го затварям и има промоция плащаш едно вземаш две, ако там не си харесаш има и магазин адидас там за съфоромец -10% за стоки на редовна цена. ако дойдеш и си харесаш нещо кажи на момичето да се обади на шефа си и ще си получиш отстъпката. А и между другото по интернет шанса да си оцелиш номера е 50 на 50
              Отиваш в магазин на Nike, Puma и т.н мериш и О.К.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                Това за всички съфорумци ли важи?
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Това за всички съфорумци ли важи?
                  Е сигурно. Не съм по специялен с нищо от Вас.

Коментар

В Търново има такива магазини. На Пума, Адидас. В Метро също понякога излизат читави модели. Адидас Ферари Ф1 бяха на цена около стоте лева, плюс/минус десетина, петнайсет.

Коментар

Re: Пума

Не знам какво качество са Найка и другите маркови обувки в Метро, но там се предлагат на по-ниски цени от доста места.Имай и това предвид.

Коментар

До: Re: Пума

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                        Не знам какво качество са Найка и другите маркови обувки в Метро, но там се предлагат на по-ниски цени от доста места.Имай и това предвид.
                        Или, на другите места,продават на доста по-високи цени
                        Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

От тук http://www.sportsdirect.com/ поръчах анцуг /за брат ми/, дънки и 2 ризи за мен. Преди това една позната си поръча някви маратонки. Изненадващо в моята пратка намерих подърък - нещо като голяма чаша с тяхното лого. Доставката над 50 паунда в рамките на Англия е безплатна. Идват за един ден с DHL. Остава да имаш някой в Англия, който да ги прати нещата в БГ. Ако нямаш и си харесаш нещо ми пиши ЛС. Ще ти дам коодинати на мои познати, които карат багаж от Англия. Цените на доставката мисля бяха 1.5 паунд на кг, което за дрехи си е нищо. Не знам дали взимат повече за обем, но и 10 паунда да ти вземат е нищо. За маратонки е малко риск с размера, но винаги може да идеш да пробваш някъде на определена марка и после да поръчаш същите или подобни. За ризи, анцузи, фанелки, дънки, разни ръкавици, топки и т.н. мисля, че е ок. Аз лично платих 150 лв за готин анцуг Рийбок, дънки Кенгол, и 2 невероятни ризи едната Ив Сен Лоран мисля, другата Кенгол. Доставка не съм плащал, но и да бях е пак без пари всичко. Дано само не са изкупени повечето от нещата на разпродажба сега. Преди месец беше пълно с евтини работи. Добре, че нямах пари, щото щях да отворя магазин в България.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Аз последните 2 години си поръчах 3 чифта от ebay.co.uk и са на чудесни цени. Идват за 5-6 работни дни направо в местния пощенски клон.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              В Търново има такива магазини. На Пума, Адидас. В Метро също понякога излизат читави модели. Адидас Ферари Ф1 бяха на цена около стоте лева, плюс/минус десетина, петнайсет.
                              Вчера бях там В Метро са пълни боклуци ! Ако отидеш в магазина на Адидас и на Пума (един срещу друг са) ще се нагледаш на качествени маратонки и бАтуши !!! В магазина на Адидас има доста по-добри модели , но в Пума са по-качествени !
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X