Пусни един сърч в гугъл и вкарай малко английския.Има бол такива магазини.Български ли ти трябва ? На марката ли държиш точно или на качество спрямо цената, защото аз мога да ти предложа и друга, по-слабо известна марка, която определено оправдава парите си.
Защо Puma и защо от България?
Хем евтинко, хем "марково"....
Къде в България има оригинално стоки!?
И какво се разбира под "оригинално"?
Веднъж сбърках и си взех Puma /уж по-качествени тра ла ла/, с чиято подметка на втората седмица нямахме допирни точки, т.е. аз бях 2 крачки след нея....
Върви до битака, купи си един Adibas и не се занимавай с глупости.
Не натоварвай бюджета на майка ти и баща ти с "маркови" патъчки, понеже ще се отръшкат стотина лева за нищо.
Не се зарибявай по тъпотията, че Иванчо от втоя клас имал Puma /колко е Puma никой не знае/, та и ти да си купиш.
Марката маТаронки от кога е толкова важна.... пак съм забравила да си сверя часовника.....
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
е? Магазини онлайн колкото искаш, най-малкото е ибей. Но държа да те предупредя, че да купуваш онлайн обувки и дрехи си е голям хазарт. Номерата, които си мислиш, че си никога не отговарят на тия в онлайн магазините. Но рискът си е твой. Ей ти тука над 8000 обувки на Пума:
Е то в България всичко е ментета колега различават се само по-цените и те зависят от разположението на магазина дали е по-към центъра.Тук гледам едни и същи дрехи и обувки и в Мола и на пазара,само че в мола са в пъти по-скъпи заради наемите и заради имиджа да кажеш че е от марковия магазин в мола.Пък и за едни дрешки и маратонки не мисля че си заслужава да се главоболиш чак толкова с поръчки и т.н.то да е някоя част за мотора или колата как да е но дрехи и обувки под път и над път.
Коментар